• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce büyü gercek midir? Hurafe midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan lohusa iken kafaya takıyor maalesef, ben ilk yazdığımda da konu aynen böyleydi siz başkası ile karıştırıyorsunuz sanırım? Tartışmaya hiç niyetim yok. Birine kalkıp asosyal ya da zekası körelmiş gibi muamele yapıp dışarı çıkıyor musun diye sorarsan alacağın cevap bu olur.
ben dışarıdan bakınca arkadaş sizin yabancı memlekette yalnız kalmış olabileceğinizi internette fazla maruz kalıp kafaya takmış olabileceğinizi düşünmüş ve iyi niyetle sormuş olarak gördüm ve size yazdıklarımdan sonra gördüm o diyaloğunuzu, ikinizi de tanımıyorum ama tartışma başlatan da niyetim yok diyen de sizsiniz. maalesef konuşma tarzınız çirkin olmuş, her şeyi lohusalığa bağlamışsınız ben o sebeple üzerinize gelmek istemiyorum iyi dileklerim dualarım bakidir. hoşça kalın

8 gün önce yazmıştım konuyu zaten çoktan kapanmıştı benim için hallettim kendi içimde konu şimdi gündeme gelmiş
8 yıl önce yazmıs gıbı yazman🤣 ınsan neyı dusunurse onu cekıyor kendıne, sosyal medyada da neye bakarsan o tarz seyler cok karsına cıkıyor. Bence bunu sana anlatan arkadasınla da bıraz mesafelı ol, mantıga aykırı cok hurafe olan seylerı hıkayelestırıp ınsanlara anlatan kısılerı pek ıyı bulmam. Senı de kotu etkılemesın. 🙏🏻

ben dışarıdan bakınca arkadaş sizin yabancı memlekette yalnız kalmış olabileceğinizi internette fazla maruz kalıp kafaya takmış olabileceğinizi düşünmüş ve iyi niyetle sormuş olarak gördüm ve size yazdıklarımdan sonra gördüm o diyaloğunuzu, ikinizi de tanımıyorum ama tartışma başlatan da niyetim yok diyen de sizsiniz. maalesef konuşma tarzınız çirkin olmuş, her şeyi lohusalığa bağlamışsınız ben o sebeple üzerinize gelmek istemiyorum iyi dileklerim dualarım bakidir. hoşça kalın
Yalnız olmak ile bir şeyin gerçek olup olmadığını sormanın ne alakası var? Sizin çocuğunuz var ise lohusa döneminin ne kadar kasvetli olduğunu bilirsiniz. Bir anda biri karşınıza çıkıp inat ile üstünde buyu var der ise belirli bir yerden sonra kafaya takmasanız bile psikolojiniz kırılgan olduğu için aklınıza gelir. Hanımefendinin verdiği cevap çok daha çirkin benim, siz de herseyi çok iyi bildiğinizi düşünüp çok ukala konuşuyorsunuz benim de dualarım bakidir. Hoscakalin

8 yıl önce yazmıs gıbı yazman🤣 ınsan neyı dusunurse onu cekıyor kendıne, sosyal medyada da neye bakarsan o tarz seyler cok karsına cıkıyor. Bence bunu sana anlatan arkadasınla da bıraz mesafelı ol, mantıga aykırı cok hurafe olan seylerı hıkayelestırıp ınsanlara anlatan kısılerı pek ıyı bulmam. Senı de kotu etkılemesın. 🙏🏻
1 günde bile insan da neler değişiyor, bence çok büyük bir mesele değil. Arkadasim attıktan sonra benim de keşfetim de çıkmayı başlamıştı sonra surekli bunu görme, ilgilenmiyorum diye basa basa reels akışını değiştirdim. Kesinlikle katılıyorum, yazmıyorum zaten artık ona hiç bir şekilde o da sanırım anlamış olacak ki daha yazmıyor.

Bir belgesel var bu konuda TRT belgeselde izleyince gördüğüm saçmalıklardan sonra
dünyanın her yerinde var rituel, yıldızlar, dizilim ,fal ,büyü vb şeyler insanların zaafını kullanan (dolandırıcıların)para kazanma yollarından sadece bir tanesi diyebilirim
İnsanların inançlarına göre isimleri değişiyor inanmayın böyle şeylere

Bir belgesel var bu konuda TRT belgeselde izleyince gördüğüm saçmalıklardan sonra
dünyanın her yerinde var rituel, yıldızlar, dizilim ,fal ,büyü vb şeyler insanların zaafını kullanan (dolandırıcıların)para kazanma yollarından sadece bir tanesi diyebilirim
İnsanların inançlarına göre isimleri değişiyor inanmayın böyle şeylere
Kuranda geçtiği için çok korktum açıkçası ♡ yorumunuz için çok teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X