- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.315
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
25Yaşın küçük galiba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25Yaşın küçük galiba![]()
Kizlar sıkıldım ben bu kullanıcı adımdan . Siz ne düşünüyorsunuz :)
Anket sonuçları ne derse o bakalım :)kendine bir iyilik yap değiştir
Libidolu olduğumu saklamıyorum farkındaysanKomik değil ama en libidolu bibi
Aslında senın yorumlarında hoştu. Ama boyle bısey ıcın bdv de konu acman beni sasırttıPeki :))![]()
Daha çok 15 gibi tabi ama neyse
Can sıkıntısı işte napalim :)Aslında senın yorumlarında hoştu. Ama boyle bısey ıcın bdv de konu acman beni sasırttı![]()
Fazla eleştiri gizli hayranlıktir demiş şairimizDaha çok 15 gibi tabi ama neyse
Uzun süredir kullanıyorum da oyuzden fikrinizi sormak istedim .emin değilim ne istedigimdenBunun için de konu açılmaz ki arkadaşım.
Değiştirmek istiyorsan değiştir hayat memat meselesi değil ya. Anket falan![]()
Yoo hala kullanıyorum ilaçları. Temiz bı sayfada denebilir aslindaSeni yorumlarından tanıyorum. Yaşına göre çok ağır şeyler yaşıyorsun. Umarım ilaçlarını bırakmamıssındır. Eğer isim değiştirmeyi iyileşmek ve yeni sayfa açmak için istiyorsan değiştir tabi
Sevindim çünkü bir ara bıraksam mı falan yazmıştın.. O zamam değiştir.Yoo hala kullanıyorum ilaçları. Temiz bı sayfada denebilir aslinda
Ankete baktimda çoğu hayır demiş :) onlara göre karar vericemSevindim çünkü bir ara bıraksam mı falan yazmıştın.. O zamam değiştir.
Canım karpuz istedi şöyle sulu sulu soğuk...Hadi bakalım adının hakkını ver.Al sana gece gece kısıtlamada gerçek dert.