• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce 3. Çocuk!???

Eve hizmetci tutabilecek gucum olsa 3 cocuk yaparim cocuk cok guzel bir sey ..Aşk gibi bitmeyen ask..Hizmetcim yemek yapar evi temizler ben de kuzularimla ilgilenirim...ama 3 cocugu dogurup da ilgilenemeyeceksem yapmam cunku cok zor bakmak manevi ve maddi guc lazim..
Ben ikiyle bile dardayim..Annenize de yazik tabi..

Görümcemin kocası ilk bebeklerinin ultrasonda kız olduğunu öğrenince suratını asmış ikinci de kız oldu

Eltisinin de iki kızı vardı ailenin erkek düşkünlüğünden üçüncüyü yaptılar

Üçüncü erkek ve özürlü belden aşağısı tutmuyor
Benim bu yaşımda gördüğüm en ibretlik olay

Sırf erkek olsun isteğiyle yapacaksanız bir daha düşünün Allahın verdiğine şükredin derim
Aksine ben kız çocuklarına gerçekten aşığım.3. Yü sadece ve sadece kocakarılar sussun diye erkek isterim Allah tan kızım olursada başımın tacı..

2 gündür uzaklaştım bu fikirden.küçük kızım bana çok düşkün sanki bi bebek olursa o hastalanacakmış gbi hissediyorum

Gecmis olsun mu desem bilemedim tamda anlayamadım kırık isini sızın mı bacak kol kırıktı.
Büyük kızım azck yaramaz kardeşi 1 yaşındayken üstüne zıpladı bacagını kırdı.tuvalete giderken kendi kolunu kırdo.
Küçüğümde kanepede zıpladı aşaığ kolun üstüne dşüp dirseğini kırdı ne bileyim

Kızım bize süpriz yapıp gelmese 30 dan önce anneliği düşünmüyordum. Iyiki geldi.Simdi 11 yaşında ve hayatta tek istediği şey bir kardeş .
O üçüz hayalleri kuruyor ama biz daha 2.yi bulamadık :KK70:
Kendime söz verdim 2.cocugu yapınca hiç zaman geçirmeden 3.yu yapacağım .Bayılıyorum kalabalık ailelere.Evim müsait yatılı yardımcı da alabilirim,gündüz yardım edecek birini de.Keske elimi çabuk tutsaydım o zamanlar 2.cocugu sorana çemkiriyordum:KK70:
Eşimle flört dönemimizde hayalimiz 3 kız çocuğuydu .Kısmet tabi:KK200:

Yakın yaşlarımız
Annem çok zorlanmış

En büyük okula başlasın
Küçük de 5 yaşına gelsin bence

Yaşınızı bilmiyorum ama
Siz bilirsiniz
Rabbim hayırlısını versin

Başka bişe yaptıgım yokki yani ya temizlik yapıyor çalışmayanlar yada çocuk
Ev hanımı olan 3 arkadaşım var. Birinin bir, diğerlerinin ikişer çocuğu var. Maddi durumları çok iyi bunların üstelik. Evlerinde ikişer araba, çocukları en yüksek fiyatlı kolejlerde falan. Buna rağmen kendi özgürlüklerinden, yeme, içme, gezme, alışveriş vb. asla taviz vermemek adına daha fazla çocuk yapmadılar. Temizlik yapıyorlardır o zaman dersen, hayır derim, çünkü üçünün de evinde maaşlı çalışan ve haftanın en az üç günü gelen yardımcıları var.

Yakın yaşlarımız
Annem çok zorlanmış

En büyük okula başlasın
Küçük de 5 yaşına gelsin bence

Yaşınızı bilmiyorum ama
Siz bilirsiniz
Rabbim hayırlısını versin
Sağolun yaşım 26.başlarda kçüğüm 4 yaşında kreşe başlaynca olmasını istiyordum hep 3.nün
Ama okulla bebek zormu olur kafamı karıştırıyor

Ev hanımı olan 3 arkadaşım var. Birinin bir, diğerlerinin ikişer çocuğu var. Maddi durumları çok iyi bunların üstelik. Evlerinde ikişer araba, çocukları en yüksek fiyatlı kolejlerde falan. Buna rağmen kendi özgürlüklerinden, yeme, içme, gezme, alışveriş vb. asla taviz vermemek adına daha fazla çocuk yapmadılar. Temizlik yapıyorlardır o zaman dersen, hayır derim, çünkü üçünün de evinde maaşlı çalışan ve haftanın en az üç günü gelen yardımcıları var.
Gezmeyi yada alışverisi pek sevmem.ihtiyaç harici israfıda hiç sevmem.kimseyle arkadaş değilim çünkü büyük kazıklar yedim aile olarak ablalarm var hepsi yuvasında.bende 2 kızımla evimdeyim.çocuk bebek bakmayada bayılırım çok çocuguda severim.kıskançlık olmayacağını başedecegimi bilsem 5 dakka düşünmem

Benim ilk ikisinin arası 18 ay.. ikinciyle üçüncünün arası 4 yaş.. annem yanımda deildi yardım için.. üçüncü kızım 3 yaşına geldiğinde iş başı yaptım.. tabiiki zor tarafları var ama organizasyon işi hepsi.. ilk başta nasıl yapıcam ben derken , iki büyük ana okuluna küçük kreşe.. yani bir şekilde ayarlıyorsun kendini.. hatta işten sonra çocuklarımlada dolu dolu ilgilenebildim..annende varmış yanında .. bu benim tecrübem tabiki sen daha iyi bilirsin hazırmısın deilmisin

Benim 7.5 yas 6 yas ve 1.5 yas ogluslarim var, bazen sinir krizi gecirtselerde iyiki varlar diyorum. evlat candir cok guzel bisi 3 cocuk annesi olmakta ama benim kucugum cok yaramaz surekli kendine zarar verecek harrket sever mesela koltukta ata binmek, arabaya binmek en basiti .bi tek kucuk yavrum yoruyor brni abileride kucugun etrafinda fir doner zaten esimde cok destek olur bakar oynar ilgilenir disarda isim olsa.yani kisacasi kendi kendimize yetiyoruz vee cok mutluyuz 3 cocuklu anne baba olarak.Istiyorsan seni 3. Cocuk mutlu edecekse tabiki olsun 3. Cocuk cok da yipranmazsin ilk iki cocugumun yas farki 1.5 ama zorlanmadim simdi son cocukta ara verdim cok zorlandim bazen diyorum keske ara vermeseymisim bi arada buyurlermis :-)

Konusahibi iki çocukla üç kırık tecrübeniz var,yani yürek mi yediniz üçüncü çocuk için?? Ki henüz küçüğü bir yaşında ,ben iki yaş bitene kadar emzirdim ikinci aklıma bile gelmedi,şuan beş buçuk yaşında ilkokula başlayacak tam gün özel okulda olacak ikinci ile rahat rahat ilgilenebileceğim diye hamile kaldım,çocuk bakımını bu kadar basite alan insanlara çok şaşırıyorum,daha 26 yaşındasınız neyin telaşı?? Önce küçüğü en az dört yaşına getirin ondan sonra üçüncüyü düşünün. 11 haftalık hamileyim bulantılardan bunalmış durumdayım kızımla geçirdiğim zamanın kalitesi düştü buna bile üzülüyorum. Ben mi hassasım abartıyorum insanlarda mı deli cesareti var bilmiyorum.

Konusahibi iki çocukla üç kırık tecrübeniz var,yani yürek mi yediniz üçüncü çocuk için?? Ki henüz küçüğü bir yaşında ,ben iki yaş bitene kadar emzirdim ikinci aklıma bile gelmedi,şuan beş buçuk yaşında ilkokula başlayacak tam gün özel okulda olacak ikinci ile rahat rahat ilgilenebileceğim diye hamile kaldım,çocuk bakımını bu kadar basite alan insanlara çok şaşırıyorum,daha 26 yaşındasınız neyin telaşı?? Önce küçüğü en az dört yaşına getirin ondan sonra üçüncüyü düşünün. 11 haftalık hamileyim bulantılardan bunalmış durumdayım kızımla geçirdiğim zamanın kalitesi düştü buna bile üzülüyorum. Ben mi hassasım abartıyorum insanlarda mı deli cesareti var bilmiyorum.
Küçüğüm 2 yaşında büyüğümde 4 ana okula başladı.

Back