- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
- Konu Sahibi gamze660gamze
-
Yuva yıkmak için kurulan insanlar mı ? Kimse kimsenin öyle kafasına göre yuvasını yıkamaz. İş kadında değil eşinizde bitiyor. Ayrıca madem eşinize güveniniz yok niye evlendiniz.Karşı taraftaki insan benim böyle biri olduğumu biliyor. Ki ne insanlar gördük yuva yıkmak için kurulmuş
Koca ma dedim zaten bayanla eşimin adında gamze söylediğin kelimeye alındı dedim bu da içimi bir nebze olsun mutlu etti benim için bir tür fobi oldu bu korkuyorum yaniKusura bakma ama böyle bir durum olursa kucana laf de kadına değil.. Kocan yemiş oluyor o haltı evli olduğu halde encookk..
Abla naotin öptüm dese cinayet sebebi
Abartmak istemiyorum eskiye göre daha hafif tepkilerin var bu hafift yani siz düşünün ama kafamdaki soru işaretlerini atamıyorum
Ama bu kadar düşmeyin üstüne çok ciddiyim bir gün bir yerden bir patlak verir o zaman başınızı taşlara vurursunuz neden yaptım diye.. Herşeyin dozunda olması daha iyi olur..Koca ma dedim zaten bayanla eşimin adında gamze söylediğin kelimeye alındı dedim bu da içimi bir nebze olsun mutlu etti benim için bir tür fobi oldu bu korkuyorum yani
Anlamadınız eşime güvenim var ama bir sorun yaşadık ve ben bunu kanitlayamadim eşimin sözüne güvenmek zorunda kaldım öyle de oldu hala güvenim var kendimce sebeplerinde var ama bu düşünce yapısını silemiyorumYuva yıkmak için kurulan insanlar mı ? Kimse kimsenin öyle kafasına göre yuvasını yıkamaz. İş kadında değil eşinizde bitiyor. Ayrıca madem eşinize güveniniz yok niye evlendiniz.
Valla benim de saçmasapan konuştuğum çok oldu alakasız insanlara. Konu sahibi canım deyince böyle tepki verince masum örnekler vereyim dedim. İyi ki boşamamış beni demek ki eşim
Tahminimce çünkü o konuda da aslında hiçbi şey yoktu ondan kanıtlayamadınız.Anlamadınız eşime güvenim var ama bir sorun yaşadık ve ben bunu kanitlayamadim eşimin sözüne güvenmek zorunda kaldım öyle de oldu hala güvenim var kendimce sebeplerinde var ama bu düşünce yapısını silemiyorum
Koca ma dedim zaten bayanla eşimin adında gamze söylediğin kelimeye alındı dedim bu da içimi bir nebze olsun mutlu etti benim için bir tür fobi oldu bu korkuyorum yani
piremses çünkü huyu bu böyle seçmiş almışKocanın ağzından kıza mesaj atınca bu seni mutlu etti öyle mi? Ne kadar rezil olduğunun bile farkında değilsin. Acilen destek al yoksa şuraya yazıyorum 1 seneye eşin boşar seni ve yerden göğe kadar haklı. Şuan neyine sabrediyo onu da anlamadım
ayyy tam bir ömür törpüsüsünüzİyi günler hanımlar.
Yine bir eş problemi.ile burdayim. Eşim saha personeli yani dış mekanlarda gezerek plan çizip not falan alıyor yaklaşık 10 kişilik bir ekip ve birde bayan arkadas var. Bayan arkadaşı tanıyorum işte selam sabah kadar. Daha önce bende eşimin yanında iş yerindeyken o bayanla çalışıyordu ve bi el şakası olmuştu ona baya kırmıştım problem oldu tartıştık falan neyse o geçti gitti. Bu bayan dün bir sorun yaşamış iş yerinde kavga olmuş eşimde akşam eve geldiğinde bi burcuyu arayalım dövmüşler onu falan gırgır yaptı bende ara tanı dedim sor ne olmuş sonuçta aynı iş yarın sana da yanlış yaparlar kafası. Derken kızı aradı ne oldu burcu işte olay olmuş haber versene tek başına neden uğraştın şef neredeydi vs ben o sırada duyuyorum tabi eşim hoparlöre almıştı iyi his seviyeli bir şekilde konuştular eşim neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver falan dedi sonra kapatırken bayan arkadas buna tam canım saol hadi görüşürüz gamzeye selam dedi. Şimdi ben buna kızdım canım demesine üzüldüm kıza daha önce kıskanç sınırlı olduğumu demiştim bi ara sohbetimizde el şakası yaptığında da kalbini kırmak istemedim ama dayanamayıp laf çarptırdım işte eşime kızgın bir kaç söz söyledim ki bence anladı. Neyse ben şimdi eşime kızıyorum nasıl bir seviye bu ne demek canım eşim o kardeşim gibi işte onun huyu bu herkese karşı öyle falan eşime bunu kanıtla dedim tam dedi.tam dedim kapattım ama dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım sonra da eşime dedim yazdım diye tam sorun yok ama niye böyle şeyler yapıyorsun falan dedi.şimdi diyelim ki yanlış birşey yok ve ben boşu boşuna ilişkiyi zedeliyorum yada diyelim ki bayan bilerek benim durumumu bilerek yaptı ben sessiz kalsam bu seferde işi boşlamış gibi olacak başka tanıdığı biri böyle yapsa normal karşılamamı bekleyecek arada kaldım belki basit bir kelime ama çok zoruma gidiyor sonuçta evliyiz be biliyor bu arada o bayanda nişanlı. Ben de mi sıkıntı dersiniz
Bakin yaklaşık iki ay önce bayan ben ve eşim sahadaydik şakalaşırken elini eşime sürdü ay mikrop şeklinde ve ben eşimin yanında oturuyorum ve daha önce kıza kıskanç sınırlı vs anlattım bana biri böyle dese yanımdaki kişiye dikkat ederim.Nişancılık döneminde iş yerimde bir abi vardı daha önce beni. Yerime gelen bayan kızla ilişki yasamis abinin eşi o kadar üzgün ve kötü günler geçirmiş ben kırılmış yanlış anlamasın diye hep dikkat ettim abiye karşı asla kelimelerimi yanlış kullanamdim seçerek konuştum o bayan benim sorunumu biliyor böyle yaomamaliydi ama yaptıYahu ne soru işareti Allah aşkına ya. Kadının bı bakışını yakalarsınız, bı mesajını yakalarsınız falan anlarım, ama bı 'canim' kelimesinden kafanızda soru işaretleri oluşuyorsa o evliliğin temeli ne kadar sağlam bı düşünün bence
Eşinize güveniniz varsa değişeceksiniz. Gerekirse bir uzmandan yardım alın. Diğer türlü hayatı hem kendinize hemde eşinize zindan edersiniz.Anlamadınız eşime güvenim var ama bir sorun yaşadık ve ben bunu kanitlayamadim eşimin sözüne güvenmek zorunda kaldım öyle de oldu hala güvenim var kendimce sebeplerinde var ama bu düşünce yapısını silemiyorum
Eşime açıyorum şimdi niye öyle diyorsunuz ben bu kadar çekilmez insanmı oldumayyy tam bir ömür törpüsüsünüz
Sorun şu ki anlatamıyorum kimseye en yakın arkadaşıma bile bu tarz şeyleri yumuşatmak anlatıyorum ya eşimi kötü bi karakter olarka görürse diyeEşinize güveniniz varsa değişeceksiniz. Gerekirse bir uzmandan yardım alın. Diğer türlü hayatı hem kendinize hemde eşinize zindan edersiniz.
Ya olayı büyümedim ama üzüldüm ben açıkçası halimi biliyorlar diye üzgünüm dikkat etmesi gerekirdiinsanlar ağız alışkanlığı canım diyebilir. fazla kıskançlık yapmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?