Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşı taraftaki insan benim böyle biri olduğumu biliyor. Ki ne insanlar gördük yuva yıkmak için kurulmuş
Yuva yıkmak için kurulan insanlar mı ? Kimse kimsenin öyle kafasına göre yuvasını yıkamaz. İş kadında değil eşinizde bitiyor. Ayrıca madem eşinize güveniniz yok niye evlendiniz.

Kusura bakma ama böyle bir durum olursa kucana laf de kadına değil.. Kocan yemiş oluyor o haltı evli olduğu halde encookk..
Koca ma dedim zaten bayanla eşimin adında gamze söylediğin kelimeye alındı dedim bu da içimi bir nebze olsun mutlu etti benim için bir tür fobi oldu bu korkuyorum yani

Abartmak istemiyorum eskiye göre daha hafif tepkilerin var bu hafift yani siz düşünün ama kafamdaki soru işaretlerini atamıyorum

Yahu ne soru işareti Allah aşkına ya. Kadının bı bakışını yakalarsınız, bı mesajını yakalarsınız falan anlarım, ama bı 'canim' kelimesinden kafanızda soru işaretleri oluşuyorsa o evliliğin temeli ne kadar sağlam bı düşünün bence

Koca ma dedim zaten bayanla eşimin adında gamze söylediğin kelimeye alındı dedim bu da içimi bir nebze olsun mutlu etti benim için bir tür fobi oldu bu korkuyorum yani
Ama bu kadar düşmeyin üstüne çok ciddiyim bir gün bir yerden bir patlak verir o zaman başınızı taşlara vurursunuz neden yaptım diye.. Herşeyin dozunda olması daha iyi olur..

Yuva yıkmak için kurulan insanlar mı ? Kimse kimsenin öyle kafasına göre yuvasını yıkamaz. İş kadında değil eşinizde bitiyor. Ayrıca madem eşinize güveniniz yok niye evlendiniz.
Anlamadınız eşime güvenim var ama bir sorun yaşadık ve ben bunu kanitlayamadim eşimin sözüne güvenmek zorunda kaldım öyle de oldu hala güvenim var kendimce sebeplerinde var ama bu düşünce yapısını silemiyorum

Valla benim de saçmasapan konuştuğum çok oldu alakasız insanlara. Konu sahibi canım deyince böyle tepki verince masum örnekler vereyim dedim. İyi ki boşamamış beni demek ki eşim

ya insanlık hali.
zaten insan anlıyor yani o lafın nasıl söylendiğini ki erkekler o tek şeritli beyinleriyle bile akıl ediyorlar, adamın amacı başka olsa heralde böyle rahat konuşmaz karısının yanında. : )

Tahminimce çünkü o konuda da aslında hiçbi şey yoktu ondan kanıtlayamadınız.

Kocanın ağzından kıza mesaj atınca bu seni mutlu etti öyle mi? Ne kadar rezil olduğunun bile farkında değilsin. Acilen destek al yoksa şuraya yazıyorum 1 seneye eşin boşar seni ve yerden göğe kadar haklı. Şuan neyine sabrediyo onu da anlamadım

piremses çünkü huyu bu böyle seçmiş almış

ayyy tam bir ömür törpüsüsünüz

Bakin yaklaşık iki ay önce bayan ben ve eşim sahadaydik şakalaşırken elini eşime sürdü ay mikrop şeklinde ve ben eşimin yanında oturuyorum ve daha önce kıza kıskanç sınırlı vs anlattım bana biri böyle dese yanımdaki kişiye dikkat ederim.Nişancılık döneminde iş yerimde bir abi vardı daha önce beni. Yerime gelen bayan kızla ilişki yasamis abinin eşi o kadar üzgün ve kötü günler geçirmiş ben kırılmış yanlış anlamasın diye hep dikkat ettim abiye karşı asla kelimelerimi yanlış kullanamdim seçerek konuştum o bayan benim sorunumu biliyor böyle yaomamaliydi ama yaptı

Eşinize güveniniz varsa değişeceksiniz. Gerekirse bir uzmandan yardım alın. Diğer türlü hayatı hem kendinize hemde eşinize zindan edersiniz.

Eşinize güveniniz varsa değişeceksiniz. Gerekirse bir uzmandan yardım alın. Diğer türlü hayatı hem kendinize hemde eşinize zindan edersiniz.
Sorun şu ki anlatamıyorum kimseye en yakın arkadaşıma bile bu tarz şeyleri yumuşatmak anlatıyorum ya eşimi kötü bi karakter olarka görürse diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…