- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi gamze660gamze
-
Bence sıkıntı sende şu an gerçekten kızın gözünde deli bir eşsiniz buldumcuk gibi kendinizi niye böyle düşürdünüz anlamadımİyi günler hanımlar.
Yine bir eş problemi.ile burdayim. Eşim saha personeli yani dış mekanlarda gezerek plan çizip not falan alıyor yaklaşık 10 kişilik bir ekip ve birde bayan arkadas var. Bayan arkadaşı tanıyorum işte selam sabah kadar. Daha önce bende eşimin yanında iş yerindeyken o bayanla çalışıyordu ve bi el şakası olmuştu ona baya kırmıştım problem oldu tartıştık falan neyse o geçti gitti. Bu bayan dün bir sorun yaşamış iş yerinde kavga olmuş eşimde akşam eve geldiğinde bi burcuyu arayalım dövmüşler onu falan gırgır yaptı bende ara tanı dedim sor ne olmuş sonuçta aynı iş yarın sana da yanlış yaparlar kafası. Derken kızı aradı ne oldu burcu işte olay olmuş haber versene tek başına neden uğraştın şef neredeydi vs ben o sırada duyuyorum tabi eşim hoparlöre almıştı iyi his seviyeli bir şekilde konuştular eşim neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver falan dedi sonra kapatırken bayan arkadas buna tam canım saol hadi görüşürüz gamzeye selam dedi. Şimdi ben buna kızdım canım demesine üzüldüm kıza daha önce kıskanç sınırlı olduğumu demiştim bi ara sohbetimizde el şakası yaptığında da kalbini kırmak istemedim ama dayanamayıp laf çarptırdım işte eşime kızgın bir kaç söz söyledim ki bence anladı. Neyse ben şimdi eşime kızıyorum nasıl bir seviye bu ne demek canım eşim o kardeşim gibi işte onun huyu bu herkese karşı öyle falan eşime bunu kanıtla dedim tam dedi.tam dedim kapattım ama dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım sonra da eşime dedim yazdım diye tam sorun yok ama niye böyle şeyler yapıyorsun falan dedi.şimdi diyelim ki yanlış birşey yok ve ben boşu boşuna ilişkiyi zedeliyorum yada diyelim ki bayan bilerek benim durumumu bilerek yaptı ben sessiz kalsam bu seferde işi boşlamış gibi olacak başka tanıdığı biri böyle yapsa normal karşılamamı bekleyecek arada kaldım belki basit bir kelime ama çok zoruma gidiyor sonuçta evliyiz be biliyor bu arada o bayanda nişanlı. Ben de mi sıkıntı dersiniz
Bazen insanların boşluğuma gelip de çıkıveriyor ağzından öyle. Ne bileyim hiç mi yanlışlıkla filan kargocuya görüşürüz filan demediniz veya akşam değilken iyi akşamlar diyerek vedalaşmadınız. Aynı o şekil bir şey yani. Kaldı ki eşiniz o kadar emin ki kendisinden hoparlör açık şekildr konuşmuş. Bir kaygısı olsa arar konuşur kapatır yani.
Ayrıca eşim telefondan arkadaşıma yazsa niye öyle dedin niye böyle yaptın bilmem ne diye herhalfe kıyameti koparırdım beni nasıl küçük düşürdüğünün rezil ettiğinin farkında mısın diye.Eşiniz yine anlayışlı davranmış. Bence fazla naz aşık usandırmadan biraz kendinizi törpüleyin.
Karşı taraftaki insan benim böyle biri olduğumu biliyor. Ki ne insanlar gördük yuva yıkmak için kurulmuşAğız alışkanlığıdır yahu, aralarında bir şey olsa canım deyip sonra size selam mı yollayacak o nasıl kafa?
Ayrıca sizi bilerek evlenmiş olabilir de, karşı tarafın ağzından çıkanları nasıl kontrol etsin?
Tekrarlıyorum o nasıl kafa?
Abla naotin öptüm dese cinayet sebebivalla boşluğa gelip olmayacak iş telefonlarında öptüm bile diyor insan : )
hayat kısa ya herşeyi böyle takmamak lazım gerçekten.
Bu kadarını tahmin etmiyordur herhalde zira iş arkadaşına mesaj atmak filan çok basit hareketler.insani küçük düşürür. Bıktırırsınız.Amin inşallah.ama.benimde huyum bu bende bilerek isteyerek seçti evlendi
Kendime güvendiğim için bu durumdayim belki bu sadece bi alışkanlıktır bide belki daha önce birşey yasamisimdir o sebeple bu kadar ruhhastası gibi konusurumdur belkıBen eşinin yerinde olsam boşardım seni
İyi valla adamlarda ne sabır var
Kız iyi niyetli belli zaten ne var canımda ya lafın gelişi söylemiş
Kız eşinin peşinde mi şimdi ?
Normal değilsiniz cidden
Psikoloğa gidin
Birde msj falan atarak oyun yapıyorsun ayıp ya hiç mi kendine güvenin yok
Böyle yaparak yuvanızı mi koruduğunuzu düşünüyorsunuzKarşı taraftaki insan benim böyle biri olduğumu biliyor. Ki ne insanlar gördük yuva yıkmak için kurulmuş
Valla benim de saçmasapan konuştuğum çok oldu alakasız insanlara. Konu sahibi canım deyince böyle tepki verince masum örnekler vereyim dedim. İyi ki boşamamış beni demek ki eşimvalla boşluğa gelip olmayacak iş telefonlarında öptüm bile diyor insan : )
hayat kısa ya herşeyi böyle takmamak lazım gerçekten.
Evet bazen diyor sen böyle değildin neden inanmıyorsun diye ama daha önce bir iş arkadaşı ile muhabbeti olmuştu aldatma gibi v3 ben hala onun etkisindeyim kanitlayamadim bir kanıtı yoktu o günden sonra güvenim sarsıldıBu kadarını tahmin etmiyordur herhalde zira iş arkadaşına mesaj atmak filan çok basit hareketler.insani küçük düşürür. Bıktırırsınız.
Kusura bakma ama böyle bir durum olursa kucana laf de kadına değil.. Kocan yemiş oluyor o haltı evli olduğu halde encookk..Karşı taraftaki insan benim böyle biri olduğumu biliyor. Ki ne insanlar gördük yuva yıkmak için kurulmuş
Kendine güvenen insan şu hareketi yapmazKendime güvendiğim için bu durumdayim belki bu sadece bi alışkanlıktır bide belki daha önce birşey yasamisimdir o sebeple bu kadar ruhhastası gibi konusurumdur belkı
Abartmak istemiyorum eskiye göre daha hafif tepkilerin var bu hafift yani siz düşünün ama kafamdaki soru işaretlerini atamıyorumSıkıntı kesinlikle sizde ve huy deyip gecemezsiniz. Burda okumuyo musunuz konuları adam senelerce kadının saçma sapan davranışlarına sabrediyo sabrediyo sonra bı bitiriyo bidaha geri dönüşü olmuyo. Diğer üyelere katılıyorum, kocanizi da kendinizi de rezil ediyosunuz. Dünyadaki tek erkek qsizin kocanız değil, kocanizin etrafındaki her dişi varlık da kocanizi ayartmaya çalışıyor değil. Kaldı ki kadının söylediği de bişey değil. Bazen şaşırıp sucuyla konuşurken bile tamam öptüm deyip kapatıyoruz. Abartmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?