Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kaç yıl sonraki konunuzu görür gibiyim. "Eşimi Kıskançlıklarımla Bunalttım ve Beni Umursamıyor Ne yapmalıyım" bu duruma düşmemek için kendinize çeki düzen verin.
Ayrıca eşinizin iş arkadaşı gibi düşünüyorum.. "Deli mi ne iyi ki ağızımızdan bir kelime kaçtı kocasını altın sanıyor galiba" Ya kadın birde nişanlıymış neyin kafasını yaşıyorsunuz.. Yazık kocanıza o sabır bir yerden sonra patlar benden söylemesi..

Bazen insanların boşluğuma gelip de çıkıveriyor ağzından öyle. Ne bileyim hiç mi yanlışlıkla filan kargocuya görüşürüz filan demediniz veya akşam değilken iyi akşamlar diyerek vedalaşmadınız. Aynı o şekil bir şey yani. Kaldı ki eşiniz o kadar emin ki kendisinden hoparlör açık şekildr konuşmuş. Bir kaygısı olsa arar konuşur kapatır yani.

Ayrıca eşim telefondan arkadaşıma yazsa niye öyle dedin niye böyle yaptın bilmem ne diye herhalfe kıyameti koparırdım beni nasıl küçük düşürdüğünün rezil ettiğinin farkında mısın diye.Eşiniz yine anlayışlı davranmış. Bence fazla naz aşık usandırmadan biraz kendinizi törpüleyin.

Bence sıkıntı sende şu an gerçekten kızın gözünde deli bir eşsiniz buldumcuk gibi kendinizi niye böyle düşürdünüz anlamadım

valla boşluğa gelip olmayacak iş telefonlarında öptüm bile diyor insan : )
hayat kısa ya herşeyi böyle takmamak lazım gerçekten.

Ben eşinin yerinde olsam boşardım seni
İyi valla adamlarda ne sabır var
Kız iyi niyetli belli zaten ne var canımda ya lafın gelişi söylemiş
Kız eşinin peşinde mi şimdi ?
Normal değilsiniz cidden
Psikoloğa gidin
Birde msj falan atarak oyun yapıyorsun ayıp ya hiç mi kendine güvenin yok

Karşı taraftaki insan benim böyle biri olduğumu biliyor. Ki ne insanlar gördük yuva yıkmak için kurulmuş

Sıkıntı kesinlikle sizde ve huy deyip gecemezsiniz. Burda okumuyo musunuz konuları adam senelerce kadının saçma sapan davranışlarına sabrediyo sabrediyo sonra bı bitiriyo bidaha geri dönüşü olmuyo. Diğer üyelere katılıyorum, kocanizi da kendinizi de rezil ediyosunuz. Dünyadaki tek erkek qsizin kocanız değil, kocanizin etrafındaki her dişi varlık da kocanizi ayartmaya çalışıyor değil. Kaldı ki kadının söylediği de bişey değil. Bazen şaşırıp sucuyla konuşurken bile tamam öptüm deyip kapatıyoruz. Abartmayin

Kendime güvendiğim için bu durumdayim belki bu sadece bi alışkanlıktır bide belki daha önce birşey yasamisimdir o sebeple bu kadar ruhhastası gibi konusurumdur belkı

Kadının eşinize ilgisi olsa size selam falan söylemezdi böyle ufak şeylere takılmayın bence yine de siz bilirsiniz.

valla boşluğa gelip olmayacak iş telefonlarında öptüm bile diyor insan : )
hayat kısa ya herşeyi böyle takmamak lazım gerçekten.
Valla benim de saçmasapan konuştuğum çok oldu alakasız insanlara. Konu sahibi canım deyince böyle tepki verince masum örnekler vereyim dedim. İyi ki boşamamış beni demek ki eşim

Bu kadarını tahmin etmiyordur herhalde zira iş arkadaşına mesaj atmak filan çok basit hareketler.insani küçük düşürür. Bıktırırsınız.
Evet bazen diyor sen böyle değildin neden inanmıyorsun diye ama daha önce bir iş arkadaşı ile muhabbeti olmuştu aldatma gibi v3 ben hala onun etkisindeyim kanitlayamadim bir kanıtı yoktu o günden sonra güvenim sarsıldı

Biraz fazla olmus. Daha sakin olmakta fayda var. Ne kendini küçük düşür. Ne de durduk yere kocanı başkasının gözünde yükselt. Normal is arkadaşıyken insanların aklına bu davranışınla farklı anlamlar sokabilirsin. Sadece eşinle aranda halletmek en iyisi.

Karşı taraftaki insan benim böyle biri olduğumu biliyor. Ki ne insanlar gördük yuva yıkmak için kurulmuş
Kusura bakma ama böyle bir durum olursa kucana laf de kadına değil.. Kocan yemiş oluyor o haltı evli olduğu halde encookk..

Kendime güvendiğim için bu durumdayim belki bu sadece bi alışkanlıktır bide belki daha önce birşey yasamisimdir o sebeple bu kadar ruhhastası gibi konusurumdur belkı
Kendine güvenen insan şu hareketi yapmaz
Kendine güvenmiyorsun canım
Kocam elden gidecek diye takiptesin
Ve masum insanları yaftalıyorsun
Ayıp ya
Herkes geçmişte birşeyler yaşıyor ayrıca hepimizin geçmişi var .
Adamı iş ortamında zor durumda bırakıyorsun

Abartmak istemiyorum eskiye göre daha hafif tepkilerin var bu hafift yani siz düşünün ama kafamdaki soru işaretlerini atamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…