• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ister kıskanın ister kıskanmayın ister adamı darlayin ister rahat bırakın sonuçta karşı tarafa bir şey yapamazsınız,velev ki yaptınız çok ters tepki alırsınız ve eşiniz ile gerilirsiniz.

Bunlar birikir birikir bir gün eşiniz öyle bir patlar ki siz ne olduğunu bile anlayamazsınız. Ayrica bu yaptığınıza dananın aklına karpuz kabuğu düşürmek denir. Adama ilham veriyorsunuz farkında olmadan :)

Tabii canım nereden bileyim hiç hayatımda 26 yaşında erkek mi gördüm ? hem 26 ise burak özçivit gibi bişeydir, 26 yaşında olunca otomatik olarak yakışıklı oluyorsun .
Mesajımın devamını yazamadım yanlışlıkla yayinladim. Eşim gayet eli yüzü düzgün ve ayrica burda nedense olgun mantikli kisiler oldugunu dusunurdum sizin gi i cocuklarda varmis...size saygısızlıkla yazdığınız mesaja karşı saygısızca cevap vermekten vazgeçiyorum lütfen uzatmayın iyi akşamlar....

Valla ister kıskanın ister kıskanmayın ister adamı darlayin ister rahat bırakın sonuçta karşı tarafa bir şey yapamazsınız,velev ki yaptınız çok ters tepki alırsınız ve eşiniz ile gerilirsiniz.

Bunlar birikir birikir bir gün eşiniz öyle bir patlar ki siz ne olduğunu bile anlayamazsınız. Ayrica bu yaptığınıza dananın aklına karpuz kabuğu düşürmek denir. Adama ilham veriyorsunuz farkında olmadan :)
[/QUOTE teseküri ederim cevap icin boş bir konuşmuş uzatmamamn gerekirmiş

Çok merak ediyorum bu platformu ne için kullanıyorsunuz
Aslında disleksi gibi bir illete sahibim
Çoğunlukla onun icin yaziyorum
Ote taraftan
Bu formda cok şey öğrendim
Cok iyi yazıp çizen bazı insanların aslında bilinc düzeylerinin düşük olduğunu öğrendim
Egitimli maddi acidan bagimsiz olup cok aciz olan kadınları gördüm
Daha basit bir testi okuyamayan kadınların ben hamilemiyim diye soru sorduğunu gördum
Konu açıp ben haksızmıyım diye sorup
Çoğunlukla haksızsın cevabi alınca atarlanan üyeler gördüm
Hayat dersleri bakımından :KK66:

Ben açıklamamı yaptım
Peki siz neden bu konuyu açtınız
Hadi acip soru sormuş yanıtında alasını almışsınız
Sonrada ama ben böyleyim demenin anlami nedir

Aslında disleksi gibi bir illete sahibim
Çoğunlukla onun icin yaziyorum
Ote taraftan
Bu formda cok şey öğrendim
Cok iyi yazıp çizen insanların aslında bazılarının bilinc düzeylerinin düşük olduğunu öğrendim
Egitimli maddi acidan bagimsiz olup cok aciz olan kadınları gördüm
Daha basit bir testi okuyamayan kadınların ben hamilemiyim diye soru sorduğunu gördum
Konu açıp ben haksızmıyım diye sorup
Çoğunlukla haksızsın cevabi alınca atarlanan üyeler gördüm
Hayat dersleri bakımından :KK66:

Ben açıklamamı yaptım
Peki siz neden bu konuyu açtınız
Hadi acip soru sormuş yanıtında alasını almışsınız
Sonrada ama ben böyleyim demenin anlami nedir
Evet sorumu açıkçası bir hatam varmı diye sordum çok açıklayıcı bir şekilde söyleyenler oldu ama bazıları çok hararet etti ve saygısızlık yaptı sanki çok çok büyük birsey yapmışım gibi . Ama kısaca hakaret etmeden gamze hatan şu diyenlere saygım sonsuz eleştirmek ayrı ben eleştiriye gelemiyor değilim ama üst üste kırıcı konuşanlara hakaret edenlere gelemiyorum hatamı fark ettim bana yardımcı olanlara karşı da olmayanlara karşıda saygıda bulundum taş olsa çatlar misali sabır dedim. Tabi bir yerde yeter dedim burda ki hatam nedir

Evet sorumu açıkçası bir hatam varmı diye sordum çok açıklayıcı bir şekilde söyleyenler oldu ama bazıları çok hararet etti ve saygısızlık yaptı sanki çok çok büyük birsey yapmışım gibi . Ama kısaca hakaret etmeden gamze hatan şu diyenlere saygım sonsuz eleştirmek ayrı ben eleştiriye gelemiyor değilim ama üst üste kırıcı konuşanlara hakaret edenlere gelemiyorum hatamı fark ettim bana yardımcı olanlara karşı da olmayanlara karşıda saygıda bulundum taş olsa çatlar misali sabır dedim. Tabi bir yerde yeter dedim burda ki hatam nedir
sen her fırsatta ve ilk fırsatta hakaret ediyor olabilir misin ? kendini böyle ifade ediyor olabilir misin ? iki dk da bana saygısız dedin çocuk dedin? ve işin ilginç kısmı tüm konuyu okuyunca bu iki sıfata haiz olanın kim olduğu ortada. Hayatında hiçbir problemi bu yöntemle çözemezsin. Ben böyleyim işinize gelirse kafası bir yerde patlar evet çok kötü bişey yapmışsınız. Ama onu dahi hala anlamıyorsunuz . Hiçbir kadın bir erkeğe kafasına göre hitap etmez ondan aynı elektriği yakınlığı aldığı için öyle hitap eder. Hoş sizin konuda kadının niyeti bozuk değil bence. Ama sizin bal kaymak kocanız da o kadına en kötü ihtimalle canımmm diye hitap ediyor. Tabii kamera kaydı olsa siz buna asla inanmazsınız. Çünkü kocanız eşsiz yakışıklı herneyse artık karşı tarafta yılışık seviyesiz. Eğer seviyesizlik var ise inanın karşılıklıdır.

Gercekten esinizin telefonu ile mesaj mi gönderdiniz?
1. kendinizi neden kücük düsürüyorsunuz?
2. profesyonel olmaniz gerekti.
3. o bayana yazmak yerine esinizle konussaydiniz.
4. bos yere tartisma.

Bakin herkes bir değil size göre ne kadar basit gelirse gelsin bana göre de basit bir kelime deil çünkü sıradan arkadaşlıklarda kullanılmamasi gereken bir cümle. Nasıl kadının ağız alışkanlığı ise bazı kişilerde böyle şeyleri kabul edemez bazen onları da böyle kabul etmek gerekir burda bir çok arkadaş bana yapmamam gereken şeyi çok basit ve kırmadan anlattı teşekkür ederim
Mesajımda sizi kıracak bir şey olduğunu sanmıyorum.
Konuyu açarak "Çok mu abartıyorum?" diye soran sizsiniz. Ben de kendi fikirlerimi yazdım.

sen her fırsatta ve ilk fırsatta hakaret ediyor olabilir misin ? kendini böyle ifade ediyor olabilir misin ? iki dk da bana saygısız dedin çocuk dedin? ve işin ilginç kısmı tüm konuyu okuyunca bu iki sıfata haiz olanın kim olduğu ortada. Hayatında hiçbir problemi bu yöntemle çözemezsin. Ben böyleyim işinize gelirse kafası bir yerde patlar evet çok kötü bişey yapmışsınız. Ama onu dahi hala anlamıyorsunuz . Hiçbir kadın bir erkeğe kafasına göre hitap etmez ondan aynı elektriği yakınlığı aldığı için öyle hitap eder. Hoş sizin konuda kadının niyeti bozuk değil bence. Ama sizin bal kaymak kocanız da o kadına en kötü ihtimalle canımmm diye hitap ediyor. Tabii kamera kaydı olsa siz buna asla inanmazsınız. Çünkü kocanız eşsiz yakışıklı herneyse artık karşı tarafta yılışık seviyesiz. Eğer seviyesizlik var ise inanın karşılıklıdır.
Hala ısrarla neler diyorsunuz işte yanıldınız burda.bir his vardır bunu ne siz nede başkasi hissedemez. Açık herkese yazdığım cevaplara bir bakın bana gayet sakin gelenlere çok seviyeli bir cevap verdim ama nedense sizler beni atarlı ilan ettiniz.bakın tekrar ediyorum yaptığım tek hata mesaj atmak oldu tepki vermem son derece normal size nasıl normlar gelmezse bana o kadar normal. Size hakaret etmedim söz bana ettiniz ve karşılık verdim.bazılarınız burayı eğlence için kullanıyor karşıdaki kız bu kadar tepki vermedi kusura bakma dedi bitti kapandı. Yada konuştuk anlaştık her neyse.kocam ona kesinlikle canım demiyor demez Bunu da biliyorum sizde bilin. Yada bosverin cevap için saolun

Gercekten esinizin telefonu ile mesaj mi gönderdiniz?
1. kendinizi neden kücük düsürüyorsunuz?
2. profesyonel olmaniz gerekti.
3. o bayana yazmak yerine esinizle konussaydiniz.
4. bos yere tartisma.
Evet en büyük hatam mesaj atmak oldu konuyu açalı çöl oldu eşim de kızda hatırlamıyor ama konu hala devam😅

İyi günler hanımlar.
Yine bir eş problemi.ile burdayim. Eşim saha personeli yani dış mekanlarda gezerek plan çizip not falan alıyor yaklaşık 10 kişilik bir ekip ve birde bayan arkadas var. Bayan arkadaşı tanıyorum işte selam sabah kadar. Daha önce bende eşimin yanında iş yerindeyken o bayanla çalışıyordu ve bi el şakası olmuştu ona baya kırmıştım problem oldu tartıştık falan neyse o geçti gitti. Bu bayan dün bir sorun yaşamış iş yerinde kavga olmuş eşimde akşam eve geldiğinde bi burcuyu arayalım dövmüşler onu falan gırgır yaptı bende ara tanı dedim sor ne olmuş sonuçta aynı iş yarın sana da yanlış yaparlar kafası. Derken kızı aradı ne oldu burcu işte olay olmuş haber versene tek başına neden uğraştın şef neredeydi vs ben o sırada duyuyorum tabi eşim hoparlöre almıştı iyi his seviyeli bir şekilde konuştular eşim neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver falan dedi sonra kapatırken bayan arkadas buna tam canım saol hadi görüşürüz gamzeye selam dedi. Şimdi ben buna kızdım canım demesine üzüldüm kıza daha önce kıskanç sınırlı olduğumu demiştim bi ara sohbetimizde el şakası yaptığında da kalbini kırmak istemedim ama dayanamayıp laf çarptırdım işte eşime kızgın bir kaç söz söyledim ki bence anladı. Neyse ben şimdi eşime kızıyorum nasıl bir seviye bu ne demek canım eşim o kardeşim gibi işte onun huyu bu herkese karşı öyle falan eşime bunu kanıtla dedim tam dedi.tam dedim kapattım ama dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım sonra da eşime dedim yazdım diye tam sorun yok ama niye böyle şeyler yapıyorsun falan dedi.şimdi diyelim ki yanlış birşey yok ve ben boşu boşuna ilişkiyi zedeliyorum yada diyelim ki bayan bilerek benim durumumu bilerek yaptı ben sessiz kalsam bu seferde işi boşlamış gibi olacak başka tanıdığı biri böyle yapsa normal karşılamamı bekleyecek arada kaldım belki basit bir kelime ama çok zoruma gidiyor sonuçta evliyiz be biliyor bu arada o bayanda nişanlı. Ben de mi sıkıntı dersiniz
Bence biraz ayıp olmuş eşinizden böyle mesaj vs atmak.Kadına karşı daha önceden bir önyargınız varmış zaten bu sebeple laf arasındaki canım kelimesi size daha da köti görünmüş.Hoşlanmıyorsanız eşinize söylersiniz mesafesini korur.

İyi günler hanımlar.
Yine bir eş problemi.ile burdayim. Eşim saha personeli yani dış mekanlarda gezerek plan çizip not falan alıyor yaklaşık 10 kişilik bir ekip ve birde bayan arkadas var. Bayan arkadaşı tanıyorum işte selam sabah kadar. Daha önce bende eşimin yanında iş yerindeyken o bayanla çalışıyordu ve bi el şakası olmuştu ona baya kırmıştım problem oldu tartıştık falan neyse o geçti gitti. Bu bayan dün bir sorun yaşamış iş yerinde kavga olmuş eşimde akşam eve geldiğinde bi burcuyu arayalım dövmüşler onu falan gırgır yaptı bende ara tanı dedim sor ne olmuş sonuçta aynı iş yarın sana da yanlış yaparlar kafası. Derken kızı aradı ne oldu burcu işte olay olmuş haber versene tek başına neden uğraştın şef neredeydi vs ben o sırada duyuyorum tabi eşim hoparlöre almıştı iyi his seviyeli bir şekilde konuştular eşim neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver falan dedi sonra kapatırken bayan arkadas buna tam canım saol hadi görüşürüz gamzeye selam dedi. Şimdi ben buna kızdım canım demesine üzüldüm kıza daha önce kıskanç sınırlı olduğumu demiştim bi ara sohbetimizde el şakası yaptığında da kalbini kırmak istemedim ama dayanamayıp laf çarptırdım işte eşime kızgın bir kaç söz söyledim ki bence anladı. Neyse ben şimdi eşime kızıyorum nasıl bir seviye bu ne demek canım eşim o kardeşim gibi işte onun huyu bu herkese karşı öyle falan eşime bunu kanıtla dedim tam dedi.tam dedim kapattım ama dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım sonra da eşime dedim yazdım diye tam sorun yok ama niye böyle şeyler yapıyorsun falan dedi.şimdi diyelim ki yanlış birşey yok ve ben boşu boşuna ilişkiyi zedeliyorum yada diyelim ki bayan bilerek benim durumumu bilerek yaptı ben sessiz kalsam bu seferde işi boşlamış gibi olacak başka tanıdığı biri böyle yapsa normal karşılamamı bekleyecek arada kaldım belki basit bir kelime ama çok zoruma gidiyor sonuçta evliyiz be biliyor bu arada o bayanda nişanlı. Ben de mi sıkıntı dersiniz
Zaten kanka falan hitap ediyorlar araları bariz iyi bunu bile bile samimiliklerine göz yummuşsun zaten bastan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back