- 11 Kasım 2019
- 868
- 1.093
- 113
- 44
- Konu Sahibi gamze660gamze
Zaten is yerinde darp varsa orda bir tuhaflik var.o kisi mutlaka gerekli mercilere basvurmasi lazimdi.Yüz yüzedee dedim bacım bu olay ondan sonra oldu zaten beni sinirlendiren de bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten is yerinde darp varsa orda bir tuhaflik var.o kisi mutlaka gerekli mercilere basvurmasi lazimdi.Yüz yüzedee dedim bacım bu olay ondan sonra oldu zaten beni sinirlendiren de bu
Nasıl anlamadım.Zaten is yerinde darp varsa orda bir tuhaflik var.o kisi mutlaka gerekli mercilere basvurmasi lazimdi.
Her bekar kadına 'kocamı ayartacak' gozuyle bakan, kimsenin donup bakmayacagi kocalarını khal drogo sanan kadınlar keske bitse.Karşı taraftaki insan benim böyle biri olduğumu biliyor. Ki ne insanlar gördük yuva yıkmak için kurulmuş
Tebrikler bol şanslarEsimi seviyorrum ama bu tarz davranislara gelemiyorum herseyi yaayarak ogreniyoruz hatami fark ettim ve umarim tekrarlamam.
Eşinizin kullandığı kanka kelimesinden farkı var mı?neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver
Tabikide abartmıyorsun. Ben eşimi evde bağlı tutuyorum tasmasıyla.
Her bekar kadına 'kocamı ayartacak' gozuyle bakan, kimsenin donup bakmayacagi kocalarını khal drogo sanan kadınlar keske bitse.
Ne dıye yıksın senın yuvanı Allah askına. Karsı taraf senı önemsemiyordur ki kıskanc oldugunu aklında tutsun.
Hey allahım, ınsallah kocanı daha fazla Kucuk dusurup utandırmazsın.
Yoksa sonunda bıkacak senden
Bakin herkes bir değil size göre ne kadar basit gelirse gelsin bana göre de basit bir kelime deil çünkü sıradan arkadaşlıklarda kullanılmamasi gereken bir cümle. Nasıl kadının ağız alışkanlığı ise bazı kişilerde böyle şeyleri kabul edemez bazen onları da böyle kabul etmek gerekir burda bir çok arkadaş bana yapmamam gereken şeyi çok basit ve kırmadan anlattı teşekkür ederimYani birlikte çalışıyorlar nihayetinde.
Aşkım, bebeğim, iki gözümün çiçeği dememiş ki.
Canım çok sıradan bir kelime değil mi? Bizim toplumumuzda samimi iki insanın birbirine çokça kullandığı bir kelime nihayetinde.
Eşinizin kullandığı kanka kelimesinden farkı var mı?
Bir de selam söylemiş size sonunda. Bir canım kelimesine takılmak biraz fazla değil mi?
Hayatinin hatasini yapmışAmin inşallah.ama.benimde huyum bu bende bilerek isteyerek seçti evlendi
Birincisi eşim. Daha 26 yaşında hiçte tahmin edeceğiniz biri deiBu arada adamı da görseniz tövbe erkekten soğursunuz , öyle bir tip konu sahibinin eşini de tahmin edebiliyorum az - çok
Ne kadar açıklayıcı olmuşsunuz. Kaç sayfalık mesaj oldu herkese ayrı ayrı yazıyorum ısrarla aynı şeyi tekrar ediyorsunuzHer bekar kadına 'kocamı ayartacak' gozuyle bakan, kimsenin donup bakmayacagi kocalarını khal drogo sanan kadınlar keske bitse.
Ne dıye yıksın senın yuvanı Allah askına. Karsı taraf senı önemsemiyordur ki kıskanc oldugunu aklında tutsun.
Hey allahım, ınsallah kocanı daha fazla Kucuk dusurup utandırmazsın.
Yoksa sonunda bıkacak senden
Hayatinin hatasini yapmış
[/QUOTE
Dışardan bakmak çok kolay
Ne kadar ileri görüşlusunuz maşallah eşimi bile tahmin edediliyorsunuz. Bakın tekrar ediyorum bayan bunu 3. Kez yaptı ve ben üstüne bu davranışı yaptım anliyormjsunuz sizin bahsettiğiniz bayan bir mesaj attı diye ortalığı yıkabilir eşime daha önce çok mesaj attı iş ile ilgili vs ama tepki vermedim ne kadar basitçe karşılaştırma yapıyorsunuz. Yanlış yerdesinizBu arada adamı da görseniz tövbe erkekten soğursunuz , öyle bir tip konu sahibinin eşini de tahmin edebiliyorum az - çok
Mesajın hata olduğunu fark ettim açıkçası. Bakın siz öyle insanlarsınız ve ben size saygı duyuyorum ama burda herşeyi açıklayamıyorum yada yanlış anlatıyorum var birşey ki rahatsız olmuşum sizler gibi olabilir ama mesaj hata olmuş deseler bana yetiyor ama çok seviyesiz ve saygısızca yorum yapanlar var üçtür engel yiyorum sırf cevap verdiğim için hakarete gelemiyorum eleştiriye deil. Teşekkürler yorum icinKızcagiza mesaj mi yazdiniz, sadece ufak bir canim sebebiyle?
Bazi insanlarin bunu taktigini hoslanmadigini biliyorum gerci, siz de hoslanmiyorsaniz bana laf dusmez ama kendi fikrimu soyleyecek olursam, biz kizli erkekli yakin arkadas grubumuzda birbirimize canim, kuzum, kanki, kardesim, isim+cim vs kelimelerle sesleniriz. Benim icin normaldir bu, ozellikle arada art niyet olmadigimdan emin oldugum bir samimiyet varsa asla takilmam takana da izin vermem. Ama bu sizin dusunceniz olduğundan bir dey diyemiyorum sadece kiza mesaj atmakla buyuk hata etmissiniz bilin. Kizin umrunda bile degil muhtemelen ama kendinizi kucuk dusurmussunuz.