- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi gamze660gamze
Değişik işler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı ortamda bende vardım yani kız ben ve eşim bir kaç kişi aynı yerde çalıştık bir ayZaten kanka falan hitap ediyorlar araları bariz iyi bunu bile bile samimiliklerine göz yummuşsun zaten bastan
Eşime çok söyledim daha önce eşim her seferinde ayıp olur diye kapattı kızın huyu bu utandirmayalim dedi ikidir ses etmedim en sonunda patladım işte hatamı kabul ettim mesaj olayı sıkıcı olduBence biraz ayıp olmuş eşinizden böyle mesaj vs atmak.Kadına karşı daha önceden bir önyargınız varmış zaten bu sebeple laf arasındaki canım kelimesi size daha da köti görünmüş.Hoşlanmıyorsanız eşinize söylersiniz mesafesini korur.
Yummadim bir çok mesajımda dile getirdim. Eşimi de daha önce uyardım ayıp olmasın dedi tam dedim ama bir iki derken dayanamadim son olay benim sabırsızlıgımla kötü sonuçlandı. Kanka li konuşmaları sizce daha mı seviyesizce bundan hiç rahatsız olmadım da benZaten kanka falan hitap ediyorlar araları bariz iyi bunu bile bile samimiliklerine göz yummuşsun zaten bastan
Lafın gelişi "canım" ortada sorun yapacak sinirlerinizi bozacak bir durum yok..İyi günler hanımlar.
Yine bir eş problemi.ile burdayim. Eşim saha personeli yani dış mekanlarda gezerek plan çizip not falan alıyor yaklaşık 10 kişilik bir ekip ve birde bayan arkadas var. Bayan arkadaşı tanıyorum işte selam sabah kadar. Daha önce bende eşimin yanında iş yerindeyken o bayanla çalışıyordu ve bi el şakası olmuştu ona baya kırmıştım problem oldu tartıştık falan neyse o geçti gitti. Bu bayan dün bir sorun yaşamış iş yerinde kavga olmuş eşimde akşam eve geldiğinde bi burcuyu arayalım dövmüşler onu falan gırgır yaptı bende ara tanı dedim sor ne olmuş sonuçta aynı iş yarın sana da yanlış yaparlar kafası. Derken kızı aradı ne oldu burcu işte olay olmuş haber versene tek başına neden uğraştın şef neredeydi vs ben o sırada duyuyorum tabi eşim hoparlöre almıştı iyi his seviyeli bir şekilde konuştular eşim neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver falan dedi sonra kapatırken bayan arkadas buna tam canım saol hadi görüşürüz gamzeye selam dedi. Şimdi ben buna kızdım canım demesine üzüldüm kıza daha önce kıskanç sınırlı olduğumu demiştim bi ara sohbetimizde el şakası yaptığında da kalbini kırmak istemedim ama dayanamayıp laf çarptırdım işte eşime kızgın bir kaç söz söyledim ki bence anladı. Neyse ben şimdi eşime kızıyorum nasıl bir seviye bu ne demek canım eşim o kardeşim gibi işte onun huyu bu herkese karşı öyle falan eşime bunu kanıtla dedim tam dedi.tam dedim kapattım ama dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım sonra da eşime dedim yazdım diye tam sorun yok ama niye böyle şeyler yapıyorsun falan dedi.şimdi diyelim ki yanlış birşey yok ve ben boşu boşuna ilişkiyi zedeliyorum yada diyelim ki bayan bilerek benim durumumu bilerek yaptı ben sessiz kalsam bu seferde işi boşlamış gibi olacak başka tanıdığı biri böyle yapsa normal karşılamamı bekleyecek arada kaldım belki basit bir kelime ama çok zoruma gidiyor sonuçta evliyiz be biliyor bu arada o bayanda nişanlı. Ben de mi sıkıntı dersiniz
Çok fevriyim bunu aşmam gerekiyor farkındayım cvp icin teşekkür ederimLafın gelişi "canım" ortada sorun yapacak sinirlerinizi bozacak bir durum yok..
Hayir nişanlı olup olmadığı tam belli deil kız nisanlanacakmis dedi eşim ya kimle dedim bende sevgilisi mi varmış falan yok görücü usuluymus ama burcu istiyor belli hareketinden dedi. Açıkçası bir şey olduğunu düşünmüyorum aralarında aklına getirmek konusunda haklı olabilirsiniz benim tavrım davranış biçimleri samimiyet sınırı yok ona çıkmıştım birazKeşke olayın üstüne gitmeseydiniz kadın zaten nişanlıymış.
Hani derler ya olmayacak birşey ama insanın aklına sokuyorsun aynen öyle
Bir sene olmadı evliliğime iki ay var ne şimdi bu aralar aldatabilir mi.?Çok kalmaz 1 sene sonra aldatilirsiniz kimse çekmez bu huyu kıskançlık değil bu zaten kendinize olan guvensizliginiz
Gerçekten şu zamanda yaptığım tek hareket bayanı kırmadan uyarmak . Bunun yüzünden sizleri mi utandirdim gerçekten garip özür dilerim sizi utandirdiysamBaşkası adına utanmak eylemini yaşattınız hepimize. Geçmiş olsun. Rahatsız olabilirsin doğal ama sonrası hiççç olmamış
Kocam tavrımı biliyor . Bakın daha önce bir bayana da açıklama yaptım burda eşimle aramda geçen bir olay yüzünden güvensizlik oluştu bende eşimle bu tarz sorun yaşadığımız için ben demeden o hoparlöre aldi kızın boşluğuna gelmiş olabilir herkesle öyle konuşan biri değildi benim olduğum zamanlar el şakası yapıyor du eşim herkese karşı öyle dedi sana yapmasın verme o tavizi dedim tam dedi bir anda canım. Çıktı agzindan bende fevri davrandımyok adam aldatacak olsa olay çıkarırdı, hoporlörden konuşmuş dedikleri gibi kızın ağzından çıkana da kefil olamaz ya. madem ortamında tanıyosunuz kız öyle herkese canımlı konuşan bi kız mı zaten bilirsiniz. ayrıca kız iş yerinde kavga ettiğine mi üzülsün sizden gelen mesaja mı sinirlensin. ben olsam senin kocana mı kaldım derim yani. sorun tamamen özgüvensizlik. ama zaman zaman hepimiz de olabilir. fakat kocanın telefonundan kıza mesaj attın kocan da buna bişi demediyse helal o kocaya.
Kıvanç tatlituglar Burak ozcivitler le karsilastirilma yapılıyor enteresanhayır eşim ikisine de benzemiyor sizin olur kıvanç tatlitug gibi birisi inşallahKıvanç tatlitugla filan evli olmam lazım benim kendimi bu duruma düsürmem için.
Hadi ya keske tasisaydi sizde rahatlardiniz hanımefendi olay iş deil iş sonrası soylenenn bir sözcük anlasiliyormuIste böylelerine de naif kadın denk gelir. Sen benim neyimi sorguluyorum diye şöyle bir celallenip iş hayatına taşısaydı olayı kadın, bakın bakalım kim daha çok utanırdı kadın mı, konu sahibinin eşi mı?
Bence bu konuyu burda bırak bir daha açma.O kızın konuşma tarzı vs. Öyle belliki.Eşinde öyle ilgili görünmüyor.Daha fazla eşelersen afedersin eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün.İyi günler hanımlar.
Yine bir eş problemi.ile burdayim. Eşim saha personeli yani dış mekanlarda gezerek plan çizip not falan alıyor yaklaşık 10 kişilik bir ekip ve birde bayan arkadas var. Bayan arkadaşı tanıyorum işte selam sabah kadar. Daha önce bende eşimin yanında iş yerindeyken o bayanla çalışıyordu ve bi el şakası olmuştu ona baya kırmıştım problem oldu tartıştık falan neyse o geçti gitti. Bu bayan dün bir sorun yaşamış iş yerinde kavga olmuş eşimde akşam eve geldiğinde bi burcuyu arayalım dövmüşler onu falan gırgır yaptı bende ara tanı dedim sor ne olmuş sonuçta aynı iş yarın sana da yanlış yaparlar kafası. Derken kızı aradı ne oldu burcu işte olay olmuş haber versene tek başına neden uğraştın şef neredeydi vs ben o sırada duyuyorum tabi eşim hoparlöre almıştı iyi his seviyeli bir şekilde konuştular eşim neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver falan dedi sonra kapatırken bayan arkadas buna tam canım saol hadi görüşürüz gamzeye selam dedi. Şimdi ben buna kızdım canım demesine üzüldüm kıza daha önce kıskanç sınırlı olduğumu demiştim bi ara sohbetimizde el şakası yaptığında da kalbini kırmak istemedim ama dayanamayıp laf çarptırdım işte eşime kızgın bir kaç söz söyledim ki bence anladı. Neyse ben şimdi eşime kızıyorum nasıl bir seviye bu ne demek canım eşim o kardeşim gibi işte onun huyu bu herkese karşı öyle falan eşime bunu kanıtla dedim tam dedi.tam dedim kapattım ama dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım sonra da eşime dedim yazdım diye tam sorun yok ama niye böyle şeyler yapıyorsun falan dedi.şimdi diyelim ki yanlış birşey yok ve ben boşu boşuna ilişkiyi zedeliyorum yada diyelim ki bayan bilerek benim durumumu bilerek yaptı ben sessiz kalsam bu seferde işi boşlamış gibi olacak başka tanıdığı biri böyle yapsa normal karşılamamı bekleyecek arada kaldım belki basit bir kelime ama çok zoruma gidiyor sonuçta evliyiz be biliyor bu arada o bayanda nişanlı. Ben de mi sıkıntı dersiniz
Konuyu çoktan kapattık ne eşim nede kız hatırlamıyor ama burda kapanmadı konuBence bu konuyu burda bırak bir daha açma.O kızın konuşma tarzı vs. Öyle belliki.Eşinde öyle ilgili görünmüyor.Daha fazla eşelersen afedersin eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün.
Çok sevindim.Allah ağız tadı huzur versinKonuyu çoktan kapattık ne eşim nede kız hatırlamıyor ama burda kapanmadı konu