Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet sizde hiç gariplik yok.çünkü siz öyle olabilirsiniz ama biz kabul edemeyince sorunlu oluruz. Arkadaşlığıniza saygı duyuyorum v3 bayan arkadaşla görüştüm tekrar bir sıkıntıyok . Ama artık daha seviyeli en azından farkına vardı.

Eşime uyarıyı yaptım ve eşimde şaşkın kız buna daha önce hiç öyle konuşmamış yani canım kelimesi biraz farklı geldi bana o an eşim zaten şaşırdı bayana kanka diyor çünkü bana kanka denmesi ters bir durum gelmiyor kanka kardeş diye biliyorum

Hayır daha önce de dedim kanka kötü bir kelime deil canım da öyle ama benim için seviyeli olması gereken bir durum eşim kanka diyor ve oda hep kanka derdi ilkkez cnm dedi kanka kardeş demek değilmidir

Birincisi eşim. Daha 26 yaşında hiçte tahmin edeceğiniz biri dei

Ne kadar açıklayıcı olmuşsunuz. Kaç sayfalık mesaj oldu herkese ayrı ayrı yazıyorum ısrarla aynı şeyi tekrar ediyorsunuz
Israrla devam etmek mi bıtane yorum yaptım o da kimbılır kac gun once.
Israr mısrar khal drogo gıbı bunuda abartma bence. Israr edecegım kadar onemlı bir konu degıl konun

Benim tek gördüğüm seviyesizlik o kadına mesaj atmanız resmen rahatsız etmişsiniz.

Israrla devam etmek mi bıtane yorum yaptım o da kimbılır kac gun once.
Israr mısrar khal drogo gıbı bunuda abartma bence. Israr edecegım kadar onemlı bir konu degıl konun
Siz deil genel olarak ısrar ediliyor. Ayrıca bahsettiğiniz kim onu bile bilmiyorum. Neyse sorun deil teşekkür ederim cevap icin iyi akşamlar

Benim huyum bu demekle normalleşiyor mu
Safça bir canim kelimesine ne kadar anlam yüklermişsiniz
Gun içerisinde 100 defa canim derim
Tabii canim
Ne münasebet canım
Hadi canim sende
Biri bana böyle gelse dengesiz der
Kocaninda seninde yolu açık olsun der iliskimi keserdim

Hala is ile ilgisi vs mesaj attı sesimi çıkarmadım diyorsunuz. Madem o kadar rahatsızsınız eşinizi çalıştırmayın efendim. Otursun evinde kimseyle is icin bile muhatap olmaz mis gibi

Evet bende gün içerisinde hep canım derim ama elin kocalarina deil. Size Birgün söyleyen olursa yolunuz açık olsun dersiniz

Hala is ile ilgisi vs mesaj attı sesimi çıkarmadım diyorsunuz. Madem o kadar rahatsızsınız eşinizi çalıştırmayın efendim. Otursun evinde kimseyle is icin bile muhatap olmaz mis gibi
Ya rica ediyorum . Anlamiyorsunuz ki ben ne diyorum sözler ne cevap veriyorsunuz. Benzetme yapıyorsunuz ve ben açıklama yapıyorum üst üste olaylar sonucunda bu raddeye geldim diyorum siz hala neyin peşindesiniz bana yardımcı olmak zorunda değilsiniz yada hakaret etmeyi attık bırakın en iyisi evet iiyi akşamlar

Evet kanka kardeş anlamında olduğu için sizi rahatsız etmiyordur doğru ama sonuçta bir samimiyet içeriyor kızın tarzı da kanka diyecek bir tarz değilse onun yerine daha kibar olan canımı kullanmıştır.
önemli olan samimiyet kapısını aralamak, o samimiyet verildikten sonra canım kelimesi seviyesiz yada terbiyesiz bir kelime değil.

Hayir daha önce kız da hep kanka derdi hala kanka diyor samimiyetine karşı deilim ama canım benim.için özel herkes için basit sıradan bende çok kullanırım günlük hayatımda ama kızın söylemesi bi an canımı sıktı

Eminim çok yakışıklıdır aksini aslaaa düşünmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…