- 16 Nisan 2020
- 319
- 792
- 23
- 34
- Konu Sahibi gamze660gamze
-
Benim eşime de bayan arkadaşları canım,hayatım filan derler hiç takmıyorum eşime güveniyorum.İyi günler hanımlar.
Yine bir eş problemi.ile burdayim. Eşim saha personeli yani dış mekanlarda gezerek plan çizip not falan alıyor yaklaşık 10 kişilik bir ekip ve birde bayan arkadas var. Bayan arkadaşı tanıyorum işte selam sabah kadar. Daha önce bende eşimin yanında iş yerindeyken o bayanla çalışıyordu ve bi el şakası olmuştu ona baya kırmıştım problem oldu tartıştık falan neyse o geçti gitti. Bu bayan dün bir sorun yaşamış iş yerinde kavga olmuş eşimde akşam eve geldiğinde bi burcuyu arayalım dövmüşler onu falan gırgır yaptı bende ara tanı dedim sor ne olmuş sonuçta aynı iş yarın sana da yanlış yaparlar kafası. Derken kızı aradı ne oldu burcu işte olay olmuş haber versene tek başına neden uğraştın şef neredeydi vs ben o sırada duyuyorum tabi eşim hoparlöre almıştı iyi his seviyeli bir şekilde konuştular eşim neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver falan dedi sonra kapatırken bayan arkadas buna tam canım saol hadi görüşürüz gamzeye selam dedi. Şimdi ben buna kızdım canım demesine üzüldüm kıza daha önce kıskanç sınırlı olduğumu demiştim bi ara sohbetimizde el şakası yaptığında da kalbini kırmak istemedim ama dayanamayıp laf çarptırdım işte eşime kızgın bir kaç söz söyledim ki bence anladı. Neyse ben şimdi eşime kızıyorum nasıl bir seviye bu ne demek canım eşim o kardeşim gibi işte onun huyu bu herkese karşı öyle falan eşime bunu kanıtla dedim tam dedi.tam dedim kapattım ama dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım sonra da eşime dedim yazdım diye tam sorun yok ama niye böyle şeyler yapıyorsun falan dedi.şimdi diyelim ki yanlış birşey yok ve ben boşu boşuna ilişkiyi zedeliyorum yada diyelim ki bayan bilerek benim durumumu bilerek yaptı ben sessiz kalsam bu seferde işi boşlamış gibi olacak başka tanıdığı biri böyle yapsa normal karşılamamı bekleyecek arada kaldım belki basit bir kelime ama çok zoruma gidiyor sonuçta evliyiz be biliyor bu arada o bayanda nişanlı. Ben de mi sıkıntı dersiniz
Abartmışsınız sanki. Eşiniz sonuçta sizin yanınızda konuşmuş. Kadın canım diyorsa o ne yapsın. Sizede selam söylemiş hem. Çok anormal gelmedi bana açıksasıİyi günler hanımlar.
Yine bir eş problemi.ile burdayim. Eşim saha personeli yani dış mekanlarda gezerek plan çizip not falan alıyor yaklaşık 10 kişilik bir ekip ve birde bayan arkadas var. Bayan arkadaşı tanıyorum işte selam sabah kadar. Daha önce bende eşimin yanında iş yerindeyken o bayanla çalışıyordu ve bi el şakası olmuştu ona baya kırmıştım problem oldu tartıştık falan neyse o geçti gitti. Bu bayan dün bir sorun yaşamış iş yerinde kavga olmuş eşimde akşam eve geldiğinde bi burcuyu arayalım dövmüşler onu falan gırgır yaptı bende ara tanı dedim sor ne olmuş sonuçta aynı iş yarın sana da yanlış yaparlar kafası. Derken kızı aradı ne oldu burcu işte olay olmuş haber versene tek başına neden uğraştın şef neredeydi vs ben o sırada duyuyorum tabi eşim hoparlöre almıştı iyi his seviyeli bir şekilde konuştular eşim neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver falan dedi sonra kapatırken bayan arkadas buna tam canım saol hadi görüşürüz gamzeye selam dedi. Şimdi ben buna kızdım canım demesine üzüldüm kıza daha önce kıskanç sınırlı olduğumu demiştim bi ara sohbetimizde el şakası yaptığında da kalbini kırmak istemedim ama dayanamayıp laf çarptırdım işte eşime kızgın bir kaç söz söyledim ki bence anladı. Neyse ben şimdi eşime kızıyorum nasıl bir seviye bu ne demek canım eşim o kardeşim gibi işte onun huyu bu herkese karşı öyle falan eşime bunu kanıtla dedim tam dedi.tam dedim kapattım ama dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım sonra da eşime dedim yazdım diye tam sorun yok ama niye böyle şeyler yapıyorsun falan dedi.şimdi diyelim ki yanlış birşey yok ve ben boşu boşuna ilişkiyi zedeliyorum yada diyelim ki bayan bilerek benim durumumu bilerek yaptı ben sessiz kalsam bu seferde işi boşlamış gibi olacak başka tanıdığı biri böyle yapsa normal karşılamamı bekleyecek arada kaldım belki basit bir kelime ama çok zoruma gidiyor sonuçta evliyiz be biliyor bu arada o bayanda nişanlı. Ben de mi sıkıntı dersiniz
Ayıp etmişsiniz. Karsıdaki bayan arkadasla aynı durum benim başıma gelse çok kötü hissederdim kendimi.İyi günler hanımlar.
Ya bazen yanlışlıkla çıkıyor ağızdan. Ben de bi keresinde hadi öptüm demiştim ağız alışkanlığıİyi günler hanımlar.
Eeee bunun için adamın tepesine çıkma hakkın var yani?Amin inşallah.ama.benimde huyum bu bende bilerek isteyerek seçti evlendi
Nasıl insanlarsınız ve nasıl okuyorsunuz. 30 defa yazdım eşimle ilgili problemim.olduğunuzda dile getirdim..ısrarla anlamıyorsunuz. Ben bayana da dile getirdim bayana daha önce dedim ben hoşlanmıyorum lakabım davranışlardan dedim.ve bunu bildiği halde dedi anladınız mı benim sorum da sorunum da bu nereye geliyor konu yaaaKarşı taraf bayanın yerinde olsaydm eşiniz haklı da olsa 4 4lükte olsa bu kadının bu kadar takntısı varsa demek ki adam da bişey var ki kadın paranoyak olmuş der ve eşiniz arkadaştan kaçarak uzaklaşrdm.Kendimi bi olayın ortasında bulmak istemezdim..Sizin bu düşünceniz eşinize güvenmediğiniz gerçeğini çıkarıyo bence ki eğer eşinize güvenmiyosanız haklısınız ama Bnm kemalim yapmaz deyip dışardaki kadınlara ithamlarda bulunuyosanız haksızsınız herkes pençesini çıkarıp sizin kocanızı avlamayı beklemiyodur..
Kesinlikle var...Eeee bunun için adamın tepesine çıkma hakkın var yani?
Evet çok. Yakın arkadaşım eşime canımda diyor hersey de ama onu kabul ederim daha 2 aylık 3 aylık iş arkadaşı diyemez zaten arkadaşa daha önce de dedim böyle şeyleri sevmiyorum diye ve üstüne bu oldu benim sıkıntım da buydu dile getirmemde bundanYa bazen yanlışlıkla çıkıyor ağızdan. Ben de bi keresinde hadi öptüm demiştim ağız alışkanlığıAllahtan kız ve çocuk asla yanlış anlayacak birileri değildi. Çok takma, karpuz kabuğu düşürmek derler bilirsin:)
Bakin aynı durum bana olsa bende koru hissederdim. Empati yapmak zor deil ama biri bana gelip sevmiyorum bu tarz davranışlardan derse ve ben üstüne yaparsam empati ye falan gerek kalmaz düpedüz saygisislikAyıp etmişsiniz. Karsıdaki bayan arkadasla aynı durum benim başıma gelse çok kötü hissederdim kendimi.
Bana hala hoş gelmiyor ama kadının benim hakkımda bu davranışlara gelemediğim bilmesi ve üstüne yapması sinir bozucu oldu mesaja kadar gitti olayAbartmışsınız sanki. Eşiniz sonuçta sizin yanınızda konuşmuş. Kadın canım diyorsa o ne yapsın. Sizede selam söylemiş hem. Çok anormal gelmedi bana açıksası☺
Tek taraflı deil hanımefendi gerçekten Birgül ben hata yaptım o görmezden gelir bir gün ise o yapar ben görmezden gelirim. Ve onu değil en çok kendimi küçük düşündüğümü fark ettimEşinizi küçük düşürmüşsünüz. Ve inanılmaz anlayisliylis. Umarım krediyi çabuk doldurmaz siniz.
Bilmek seviye vardır ve bu kişilere göre değişir neden birinizde demiyorsunuz siz de böylesiniz sizinde böyle kabul edeceğiz diye neden ben bayanın ağız alışkanlığı olduğunu kabul edeyim o benim bu tarz şeylerden hoşlanmadığımı biliyor ve neden o dikkat etmedi. Her neyse ben hatamı fark ettimBen bir sürü erkeğin içinde çalışıyorum. Birinin sevgilisi, eşi vs bana böyle davransa çok gülerdim açıkcası. Kıskancım ben diyip arkasına sığınmayın. Aralardaki yorumları okumadım sadece ilk mesajınızı okudum. Eşinizi iş arkadaşlarına karşı mahçup duruma düşürmüşsünüz. Yapmayın etmeyin.
Vala açıkçası burda 50 mesaj aldıysam 48 ı suçlu buldu iki kişi haklı buldu bu iki kişi beni açıkçası çokta rahatlattı. Eleştiriye açığım ama hakaret dolu eleştiri yapmalarına deilim. Teşekkür ederim cevap icinBana göre doğru yapmışsınız ben yanlış bir şey goremdim yılanın basını küçükken ezeceksin
Çok beğendiysen sana da bulalımEvet sıkıntı sizde.
Ayrıca bu kadar rencide olmaya gık demeyen adamları nereden buluyorsunuz yaa?
Nasıl insanlarsınız ve nasıl okuyorsunuz. 30 defa yazdım eşimle ilgili problemim.olduğunuzda dile getirdim..ısrarla anlamıyorsunuz. Ben bayana da dile getirdim bayana daha önce dedim ben hoşlanmıyorum lakabım davranışlardan dedim.ve bunu bildiği halde dedi anladınız mı benim sorum da sorunum da bu nereye geliyor konu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?