- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
- Konu Sahibi gamze660gamze
-
Çok beğendiysen sana da bulalım
Çok beğendiysen sana da bulalım
Siz haksızsınız demiyoruz kesinlikle tabi ki sevmeyebilirsiniz bu tarz davranışları ama kimseyi değiştiremezsiniz susturamazsınız da daha fazla siniriniz bozulur takılmaya devam ederseniz. Eşinize tepki gösterip aranız açılmasın diye söylüyoruz. Yoksa ne kadınlar var görüyoruz hem kadınların kocalarına musallat oluyolar hemde yüzsüz oluyolar ama ne gelir elden o onların terbiyesizliğiBilmek seviye vardır ve bu kişilere göre değişir neden birinizde demiyorsunuz siz de böylesiniz sizinde böyle kabul edeceğiz diye neden ben bayanın ağız alışkanlığı olduğunu kabul edeyim o benim bu tarz şeylerden hoşlanmadığımı biliyor ve neden o dikkat etmedi. Her neyse ben hatamı fark ettim
Burada inanılmaz bir linç kulturu var çok harika bir şey yazsan bile kötü bir şey yazacak birileri çıkıyor.Zannediyorum hepsi normal hayatlarında çok olgun insanlarVala açıkçası burda 50 mesaj aldıysam 48 ı suçlu buldu iki kişi haklı buldu bu iki kişi beni açıkçası çokta rahatlattı. Eleştiriye açığım ama hakaret dolu eleştiri yapmalarına deilim. Teşekkür ederim cevap icin
KesinlikleBurada inanılmaz bir linç kulturu var çok harika bir şey yazsan bile kötü bir şey yazacak birileri çıkıyor.Zannediyorum hepsi normal hayatlarında çok olgun insanlar
Banlanmaktan korkmayin söyleyinlütfen... ayrıca iki kişi beni haklı buldu rahatladım çünkü hepiniz suçlu görseydiniz kendimi kötü hissederdim çok ac8z çok bencil kişilersiniz.kadina bu olay olmadan önce bahsettim ha buda size anlatsam ne olurki kafa almasından sonra50 kişiden iki kişi haklı bulunca rahatlamış konu sahibi ahahah. 2-3 aylık eşinizin iş arkadaşına ne ara hangi muhabbetin içinde bunlardan hoslanmadiginizi söylediniz acaba? Abartıda nirvanaya çıkmışsınız hem eşinizi hem kendinizi küçük düşürmüşsünüz. Eşinize de bir şey derdim ama banlanmak istemiyorum.
Bakın bana abartmışsınız mesaj atmaniz olmamış deseniz hak vericem ben mesaj atmaya gittiği için olay o konuda kendimi suçlu hissetttim anamdınız mi bana hakaret dolu gelmeyi kesin artık 50 sayfalık mesaj oldu bu4da fikir vermiyor hakaret ediyorsunuz .E madem kendinizi haklı görüyosunuz buraya niye yazdınz biz nacizane fikrimizi söylüyoruz abartmış mıym diye sormuşsunuz evet abartmışsınz deyince savunmaya geçiyosunuz.Sorduysanız görüşlere açık olun o zaman..
Esimi seviyorrum ama bu tarz davranislara gelemiyorum herseyi yaayarak ogreniyoruz hatami fark ettim ve umarim tekrarlamam.Bulunmuyor ki kolay kolay.
Bu kadar taviz veren kişiler yok. Yuvanizi yipratmayin.
Fikir verilecek bişey kalmamış ki mesaj ataym mı atmayayım mı diye sormuyosunuz ki fikir verelim..Abartmış mıyım diye sormuşsunuz bizde evet abartmışsınız dedik ne var ki bundaBakın bana abartmışsınız mesaj atmaniz olmamış deseniz hak vericem ben mesaj atmaya gittiği için olay o konuda kendimi suçlu hissetttim anamdınız mi bana hakaret dolu gelmeyi kesin artık 50 sayfalık mesaj oldu bu4da fikir vermiyor hakaret ediyorsunuz .
Bu bana ters gelir diğerine normal ama hep normal olmak zorunda herkes kendisini savunuyor. Benim yaşadığım ortamda değil kimse çok yakın arkadaşım canım da der başka şeyde ama iş arkadaşı diyemez keşke mesaj olayına girmeseydim ama geçtiIs arkadaslari arasinda el sakalarini canimli cicimli muhabbetleri ben de hos gormuyorum.adi ustunde is arkadasi.
O an sinirle buraya yazmayı düşünemedim. Abartmış olduğumu da kabul ettim ama hakaret içerikli espiri yapıp eğlenenler oluyor gerçekten hiç hoş değilFikir verilecek bişey kalmamış ki mesaj ataym mı atmayayım mı diye sormuyosunuz ki fikir verelim..Abartmış mıyım diye sormuşsunuz bizde evet abartmışsınız dedik ne var ki bunda
Ben bide en çok onlardan etkileniyorum başkalarının hayatında olanlar beni geriyor sanırım. Eşim de hak etmedi farkındayım olayı bu raddeye getiren benim ve hatamın farkına vardım bunu da defalarca dile getirdim . Tesekur ederim cevap içinSiz haksızsınız demiyoruz kesinlikle tabi ki sevmeyebilirsiniz bu tarz davranışları ama kimseyi değiştiremezsiniz susturamazsınız da daha fazla siniriniz bozulur takılmaya devam ederseniz. Eşinize tepki gösterip aranız açılmasın diye söylüyoruz. Yoksa ne kadınlar var görüyoruz hem kadınların kocalarına musallat oluyolar hemde yüzsüz oluyolar ama ne gelir elden o onların terbiyesizliği
Sizde haklisiniz...Küçük bi ağiz aliskanligini ne hale getirmişsiniz.hepimiz yapabiliriz ki bunu.kazaen agimizdan çiksa ve sizin gibi takintili birine denk gelirsek işimiz iş vallahi.siz çivi gibi herkesin kafasina kakmadikca emin olun kimse anlamamistir bile ne dedi kim dedi diye.
Siz böyle pireyi deve yapin.bigün gercek deve önünüze çikarsa hep bugünleri ve adamı bezdirmelerinizi hatirlayin o vakit.
Bakın hiç tanımadığınz kişiler sizle dalga geçiyosa madem bi düşünün mesaj attığınz kadın kim bilir nasıl dalga geçiyodur..Kendinizi frenleyin biraz akışına bırakın kendinizi eşinizin ve başkalarının gözünde küçük düşürmeyin..Dışarda ki herkes işini gücünü kenara birakp sizin eşinizi baştan çıkarmak için hazır kıta beklemiyo kendinize güvenin biraz fevri davranmayn iyi aksamlarO an sinirle buraya yazmayı düşünemedim. Abartmış olduğumu da kabul ettim ama hakaret içerikli espiri yapıp eğlenenler oluyor gerçekten hiç hoş değil
Yoo ben cok rahat rahatsizligimi ifade ederim.ama esimin telefonundan degil yuz yuzeyken.Bu bana ters gelir diğerine normal ama hep normal olmak zorunda herkes kendisini savunuyor. Benim yaşadığım ortamda değil kimse çok yakın arkadaşım canım da der başka şeyde ama iş arkadaşı diyemez keşke mesaj olayına girmeseydim ama geçti
Kesinlkle eşimin yada bayanın baştan çıkardığını düşünmedim. Aralarında bisey olmaz ki bunu biliyorum ama ısrarla tekrar ediyorum bana göre bu tarz şeyler hoş deil rahatsız olmamın tek nedeni lakayıt konuşmalar. Teşekkür ederim cevap için iyi akşamlarBakın hiç tanımadığınz kişiler sizle dalga geçiyosa madem bi düşünün mesaj attığınz kadın kim bilir nasıl dalga geçiyodur..Kendinizi frenleyin biraz akışına bırakın kendinizi eşinizin ve başkalarının gözünde küçük düşürmeyin..Dışarda ki herkes işini gücünü kenara birakp sizin eşinizi baştan çıkarmak için hazır kıta beklemiyo kendinize güvenin biraz fevri davranmayn iyi aksamlar
Yüz yüzedee dedim bacım bu olay ondan sonra oldu zaten beni sinirlendiren de buYoo ben cok rahat rahatsizligimi ifade ederim.ama esimin telefonundan degil yuz yuzeyken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?