Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz uzaklaştırmis benim eşime yapama rahatsız oluyorum dedikçe başka konular çıkıyor. Son zamanlarda daha dikkat li ama iş işten geçti iste

Kesinlikle.onu o cümle anlık gelişti illaki kimse kimseyi çekmek zorunda deil sizinkı yaşça küçükmuş eşimde kendinden küçüklere söylüyor ama onlara birşey demiyorum demem .ama neden se bu olay canımı sıkti söyledim yazdım. Buda ders olsun vana

Konu sahibi yerden göğe haklı. Kocası bile isteye konu sahibini seçtiyse dikenine katlanacak. Katlanamadığı gün gelirse de davayı açar biz de konu sahibini teselli ederiz...

canim kelimesini bende cok kullaniyorum hep dilimde
belkide kizcagizda o sekilde agzindan cikivermistir..lutfen baska bir supenizde yoksa tabiki konuyu gereksiz uzatip esinizle kotu olmayin derim.. iki tarafta bundan sonra daha dikkatli davranacaklarini dusunuyorum..

Deli olan sizsiniz. Akıl işi mi sizin yaptığınız yorum yapmayın kardeşim makarani git başka yerde yap sabır ya
Arkadaşım ben makara yapmıyorum ama ne yazık ki siz makara yaptığımı düşünüyorsunuz.. ben size zaten gayet normal bir yorum yaptım ilk sayfalarda bu şekilde evliliğinize zarar verirsiniz kendinizi törpüleyin dedim.. Yorumuma yanıt veren hıanımefendiyle takıldım ben niye üzerinize alınıyorsunuz ki..

Benim kuzenimin eşi de sizin gibiydi. Böyle hareketleri ve işin içine de aileleri kattığı için düğünden 3 ay sonra boşanma davası açtı. Sizin esinizin de sabrı bir gün bitecek. Ayrica benden habersiz kimse baskasina benim telefonu kullanarak mesaj atamaz. Ne haddinize. Psikolojik destek alin

Bu platformda yeniyim daha kim ne yazdı farkedemiyorum. Kusura bakmayin başka kişilerle karistirmisimdir.eleştiriye açığım ama üst üste aynı şeylere cevap vermek sıkıntı Oldu biraz .

Bu platformda yeniyim daha kim ne yazdı farkedemiyorum. Kusura bakmayin başka kişilerle karistirmisimdir.eleştiriye açığım ama üst üste aynı şeylere cevap vermek sıkıntı Oldu biraz .
Önemli değil canm.. bende kırdıysam özür dilerim

Çok abartıyorsun demeye geldim kendisi bence evinizin kocası çocuklarınızın babası olsun siz çalışıp para getirin kafalar rahat

Evet sıkıntı sizde .Hemde büyük sıkıntı.Eşinize rabbim yardım etsin.Burdan çok dua alır eşiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…