- 4 Mart 2020
- 462
- -16
- 13
- 33
- Konu Sahibi gamze660gamze
-
Ya hanımefendi neyi nereye çekiyorsunuz konu ya biri yorum atmış ona göre cevaplamisim neyin kafası ki bu gereksiz yorumlarla karşındasiniz . Evet eşim herşeyi biliyordu bilerek evlendi. Gittiği yer3 kadar çekecek beni çekmek zorunda tamam mı. Rica ediyorum hoşunuza gitmediyse konum geçin.su yuzsuzluge de hastayim aa. hem sorun oldugunu bilip hem cozmek icin hicbir sey yapmamak. insan kötü yonlerini bilince azicik torpulemeye çalışır, ben boyleyim demez!
Ben yaşca epey büyük amirime canım demiş insanım dalgınlıkla allahtan bırakmamıs beni karım kızıyor diyerekSonunda eşinizi küçük düşürdüğünüzü kabul edebildiniz gerçekten sevindim. İlk sayfalarda bunu hiç kabul etmeyip kendinizi savunuyordunuz. Sizinle bakış açılarımız farklı bana göre benimle eşim arasındaki bir meselede üçüncü bir kişinin hoş karşılayıp karşılamaması önemsiz bir detay, hiç umursamam. Mesele zaten canımın sizin için önemli olmasında, genel konuşma kurallarına göre çok normal bir hitap şekli çünkü tamam canım tamlaması illa ki ağzımızdan bir şekilde bekli de yanlış bir insana karşı çıkmıştır. Siz bunu çok büyük bir meseleye dönüştürdünüz çoğu insana anlamsız gelen ve size hak verilmeyen nokta burası zaten
Ben çoktan kabul ettim en başlarda da sadece bunu dile getirmedim şöyle ki konu açmam bile bunun bir kanitidir. Kadının boşluğa gelip dememesi gereken kişiye dediğini de algıladım ve olayı büyüttüğüm düşünmüyorum. Sizler için belki büyük ama bana göre değildi ha mesaj atmasaydım şahane olurdu ama insaniz hatalarımız tecrübe oluyor. Kendimi de savunduğum yerlerde hala aynı düşüncedeyim burada söz konusu yaptığım yanlış ve fark etmem ise gerçekten bunu fark ettim teşekkürlerSonunda eşinizi küçük düşürdüğünüzü kabul edebildiniz gerçekten sevindim. İlk sayfalarda bunu hiç kabul etmeyip kendinizi savunuyordunuz. Sizinle bakış açılarımız farklı bana göre benimle eşim arasındaki bir meselede üçüncü bir kişinin hoş karşılayıp karşılamaması önemsiz bir detay, hiç umursamam. Mesele zaten canımın sizin için önemli olmasında, genel konuşma kurallarına göre çok normal bir hitap şekli çünkü tamam canım tamlaması illa ki ağzımızdan bir şekilde bekli de yanlış bir insana karşı çıkmıştır. Siz bunu çok büyük bir meseleye dönüştürdünüz çoğu insana anlamsız gelen ve size hak verilmeyen nokta burası zaten
Belki bırakır bir daha deneyin.Ben yaşca epey büyük amirime canım demiş insanım dalgınlıkla allahtan bırakmamıs beni karım kızıyor diyerek
Keşke ama.başa dönemiyor insan . Eşim bu kadar büyütmedi olayı 50 sayfalık olay oldu yetişemiyorummesaj olayı hiç olmamıs ya keşke atmasaydınız.
Evet benim kocam altın. Sabır diliyorum sizin gibi insanlar adına anlayış biçiminiz bile doğru değil burda kalkıp bana doğruyu mu ogreteceksiniz aman kalsın.Öyla hepimizin ağızından yanlışlıkla birşiyler kaçıyor..Ne yapalım yani.. Çok kıymetli kocaları herkesin gözü onlardan. kocalarını altn sanıyorlar galiba...Töbe töbe
Hanımefendi sakin olun insan dalgınlıkla söylebiliyor anlamında örnek verdim kocanıza birinin canım demesini engelleyerek aldatmasının önüne gecemezsiniz aldatacak adam her türlü aldatır.telefonunu ele geçirin tüm kadınları silin ama adam yapcaksa yapar.önemli olan karakterBelki bırakır bir daha deneyin.
Evet yardımcı olan arkadaşlara teşekkür .eşim de bir gün patlayabilir bunu çoğu kişi söyledi umarım ondan önce ben toparlamas olurum.Bence burda eleştirileri tiye alana kadar ya tedavi ol ya da törpüle erkekler yutup yutup bir anda patlıyor sonra ise gidiyorlar denendi yaşandı görüldü
Ben çoktan kabul ettim en başlarda da sadece bunu dile getirmedim şöyle ki konu açmam bile bunun bir kanitidir. Kadının boşluğa gelip dememesi gereken kişiye dediğini de algıladım ve olayı büyüttüğüm düşünmüyorum. Sizler için belki büyük ama bana göre değildi ha mesaj atmasaydım şahane olurdu ama insaniz hatalarımız tecrübe oluyor. Kendimi de savunduğum yerlerde hala aynı düşüncedeyim burada söz konusu yaptığım yanlış ve fark etmem ise gerçekten bunu fark ettim teşekkürler
Ben sakinim ama.dalga konusu edip karşıdaki insanla dalga geçmeye gelen arkadaşlar yüzünden hepten sinir sahibi olmaya başladım. Kardeşim eğer konum hoşuna gitmediyse bak geç neden eleştiri yapıyorsun yada yap eleştirini ama konu ile alakası yap maytap geçip gırgır yapmak nedir . Eşimin aldattığını düşünmedim sadece bayan benim bu tarz şeyleri sevmediğimi bıliyor daha önce basit bir konuda söyledim laf arasında. Bu olayın üstüne gelmesi beni kızdırdı hepsi bu umarım bunu tekrar etmemHanımefendi sakin olun insan dalgınlıkla söylebiliyor anlamında örnek verdim kocanıza birinin canım demesini engelleyerek aldatmasının önüne gecemezsiniz aldatacak adam her türlü aldatır.telefonunu ele geçirin tüm kadınları silin ama adam yapcaksa yapar.önemli olan karakter
Evet kadını ben arayıp bağırıp çağırıp daha da çıkılmaz bir hal alabilir diyl konu ama ben sustum sadece eşimden mesaj attım keşke oda olmasaydı işte buda benim için hata nesiniye anlamadınız. Anlaşılmaz insan oldum kesinlikle haklısınız evet bende size iyi günler dilerimHem olayı büyütmediğinizi hem yanlış yaptığınızı düşünüyorsunuz. Gerçekten çok anlaşılmaz cümleleriniz var başı sonu farklı. Ben sizi anlayamadım. Konuyu ikili konuşmaya çevirmemek adına da uzatmak istemiyorum. İyi günler size :)
Ben yaşca epey büyük amirime canım demiş insanım dalgınlıkla allahtan bırakmamıs beni karım kızıyor diyerek
Evet inanın yanlışımın farkına vardım tesekur ederim yorum için. Tam da değiliz gibi olayı bu duruma getirip eşime de kendime de saygısızlık ettim .telefon görüşmesine dahil oldum zaten venimyanimda olduğunu biliyordu bir konu geçince nerden bilecekmis ki dedim ordan kim o dedi eşimde gamze böyle diyor dedim arkadaş da haklı tanı falan dedi yani bilgisi vardionun telefonundan Ben mesaj atsam eşim kızar, eşim yapsa bende kızarım. Eşinize güvenmiyorsanız evliliğiniz size zulüm gelecek belki şimdi değil sonra. unutmayın ki yapan dibinizde de olsa her türlü yapar. siz engelleyemezsiniz, bu hastalıktan bence kendinizi kurtarın zararı size. bir de gereksiz yere eşinizi şişiriyorsunuz, kendinize güveniniz olsun ve bunu da eşinize gösterin. bu hareketler pasif insanların yapacağı hareketler. özgüveniniz sağlam olsun, herkes herşey yapabilir bunun garantisini alamazsınız. Ancak kendinize güveninizi garantiliyebilirsiniz. Yerinizde olsaydım telefon konuşma esnasında bende dahil olurdum.
Oha elemanı esinize ilgi mi duruyor ben mi yanlış analdimAbbbooww. Enişte sabırlıymış vesselam. Benimde eşimin elemanları var ve cogunluğu bayan ayrıca yardımcısı da bayan. Sürekli yazışıp konuşuyorlar. Asla altında bişey aramadım. Hatta elemanın birinin ondan etkilendiğini bildiğim halde sorun yaşamadım. Elini tuttuğum adamı biliyorum çünkü. Yüz göz olmam asla düşürmem kendimi.
Oha elemanı esinize ilgi mi duruyor ben mi yanlış analdim
Abla bi duygu vardır tamama esinize güvenirsiniz saygı duyarsınız da sessiz kalmayı nasıl başarıyorsunuz işte bende bunu başaramıyorum. Uff asicam bu durumuEvet nişanlılık döbemimizdd böyle Bi durum oldu. Eşim farklı bir birime verdi. Ama ben ne içsel ne de ona karşı bişey yaşamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?