Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli erkeğe hatta samimi olmadığım bekar erkeğede Canım falan demem.O samimiyeti kocanız vermiş kıza
Eşim de şaşırdı .benim tepki vereteğimi biliyor artık bu tarz şeylere gelemediğimi görüyor canım dediği an şaşırdı zaten hemen ben kızmayınm diye kanka falan toparladı.ertesi gun iş yerinde kadını uyarmış dediğine göre hiç demezsin his ağzından bu zamana kadar canım duymadım sen gel gamzenin yanında canım de yapma böyle şeyler gamze sınırlı bana canımda deme el hareketi de yapma demiş kadında iyi tamam ya demem az daha ocağıni sonduruyordum diye espri yapmış neyin kafası anlamadım şimdi konuşmaları normal zaten isten de çıkacakmış nisanlaniyormus o sebeble ama ben çok sıkıntı dayim stres yapıyorum eşimin bu tarz şeylerden yalan söylemeyeceğini biliyorum ama nedense kuruntu yapıyorum hep o eski sıkıntılar yüzünden

kapıya gelen kuryeye bile yanlışlıkla canim demişliğim var, nalet olsun içimdeki insan sevgisine kızı arayıp bu yuzden sorun çıkarmaniz zirve olmuş yalnız, sizin adiniza ben utandım burda, puuuuuuh allah düşmanımın başına vermesin şu duruma düşmeyi

İş arkadaşına kanka demekte pek doğru değil ama neyse bu olayda geçmiş fazla kurcalamayın bence

Eski sıkıntılarınızı okumak istedim profiliniz kapalı.

Neyse ben size hak veriyorum bu arada
Canım manim diyemez
O kocaniza sabır dileyip sizi kinayanlarda geniş geniş izlesinler kocalarını o zaman bı mevzu olduğunda.

Nolcak caniiiim niye abartiyorlar ki

Katiliyorum...Gecen gun telefonda konustuktan sonra esine selam soyleyip 8 yillik erkek arkadasima "opuyorum" demisim. Dedikten sonra "ben ne dedim" oldum ama aliskanlikti herhangi bir art niyet yoktu. Yoksa 8 sendir tanisiyoruz, kotu niyetim olsaydi cikardi ortaya. Arkadasimin esi beni arayip ya da mesaj atip rahatsiz oldugunu soyleseydi cok kotu hissederdim kendimi. Lutfen kocalarinizi altin falan sanmayin sizin evliliginiz de esiniz de kimsenin umrunda degil ' esinizi ve masum bir kadini tohmet altinda birkaip sikinti cikarmayin. Sizde rahat edin herkese de huzur verin...

Bence burda eleştirileri tiye alana kadar ya tedavi ol ya da törpüle erkekler yutup yutup bir anda patlıyor sonra ise gidiyorlar denendi yaşandı görüldü

Öyla hepimizin ağızından yanlışlıkla birşiyler kaçıyor..Ne yapalım yani.. Çok kıymetli kocaları herkesin gözü onlardan. kocalarını altn sanıyorlar galiba...Töbe töbe

Abartmak istemiyorum eskiye göre daha hafif tepkilerin var bu hafift yani siz düşünün ama kafamdaki soru işaretlerini atamıyorum

Kafada soru işaretleri ile evlilik sürdürülmez.
Güvenmiyorsanız boşanın.

Samimi konuşmaları dediğiniz ağızdan kaçan gayet normal bir hitap olan canım mı? Bir başkası duysa ne olur mesela siz eşinizden emin olduktan sonra bir başkasının ne duyduğunu ne düşündüğünü neden umursuyorsunuz? Eşinizden emin değilseniz ayrılın ciddi söylüyorum böyle her an şüphe ile evlilik yürümez. Evliliği hem kendinize hem eşinize zehir edersiniz. Bu şekilde abartı kıskançlıklara devam ederseniz bir gün eşinizin de canına tak eder. Benim eski iş yerimde bir abi vardı eşi aşırı kıskançmış akşam olağanüstü bir durumdan dolayı ertesi gün görüşülecek toplantıyı iptal etmişler, arkadaşım da bunu haber vermek için mesaj attığında eşi arayıp bir daha kocama mesaj atma demiş. Patronumuz kadındı ona bile tersleyerek konuşmuş bir gün ofise geldiğinde siz birlikte mesaiye kalıyor musunuz diye sormuş. Sonra o abi eşi hamileyken açtı boşanma davasını, bir gün bile dayanacak gücüm kalmadı tahammül edemiyorum dedi. Kendinizi törpülemeniz lazım, gerekirse psikolojik destek alın bu kadar yorum var sizi haklı bulan bir belki iki kişidir. Biraz sorgulayın kendinizi

Haklı bulan var elbette benim kastım biz haklıyız deil benim burda söylemek istediğim demekki bu olay sadece bana değil başkalarına ters bir olay.bunu kastettim zaten burda bazı arkadaşların uyarıları çok samimi ve ciddi geldi uygulamak için çabalıyorum. Evet diğer bir konu ise bir başkası canım dediğini duysa bizim buralarda çok hoş karşılanmaz baştan dedim çok küçük bir yer herkes herkesi tanıyor ve kadın eşime benim çevremden biri varsa söylese ki bunu evde eşinin yanında yapan her yerde yapar ben kadına da eşime de aralafından birşey var demiyorum sadece beni huzursuz diyor bu tarz konuşmalar tepki verdim yanlışmış düzeltmem lazımmış elimden geleni yapıyorum. Sizin arkadaşa gelecek olursak bu kadar abartılı olmadığımı düşünüyorum eşim ile bayanla ister istemez her gün karşılaşıyor bölgeye göre aynı işi de yaptıkları oluyor ama beni huzursuz etmedi bu durum başka bayan iş arkadaşı da oldu onlarla samimiyetimizi de var muhabbetimizde ben davranış biçimine takıldım. canım kelimesini benim için önemli ve söylemesi rahatsız etti küçük bi uyarı olsun istedim kendimi eşimi küçük düşürdüm umarım tekrarı olmaz.

Kız demek ki konuşmada sınırı bilmiyor.
Ama o onun sorunu.
Mesaj atman doğru olmamış.
Bence uzayıp konuyu o kızı da evde gündem yapma

Kızı aramadım hanimefendi. Sadece iç. Huzursuz olmasın içimde kalmasın küçük kuruntu yapmayayım diye bir mesaj attım eşimin adına gamze kızıyor böyle kelimelere diye oda kusura bakma kafam dalgınlığıma dedi ve ben bu cümle ile kendime geldim evet sonrasında iş işten geçince yanlış yaptım. Yanlış var ya bunları söyleyenlerin eminim %80 yani ayni hatayi yapıyor. Sadece makara yapmak için burdalar

Kafada soru işaretleri ile evlilik sürdürülmez.
Güvenmiyorsanız boşanın.
Şuan boşanmak istemiyorum. Eşimi seviyorum ayrıca bu sebeble boşanmaya kalksam ailem gamze iyisimin der (ailem boşanmak istesem karşı çıkma zyine yanımda olurlar). Ha eşim boşanmak ister o zaman sevgime karşın belki caba gösteririm olmayacağı varsa bitiririm . Çünkü insan çabalamaktan da yoruluyor

Sonunda eşinizi küçük düşürdüğünüzü kabul edebildiniz gerçekten sevindim. İlk sayfalarda bunu hiç kabul etmeyip kendinizi savunuyordunuz. Sizinle bakış açılarımız farklı bana göre benimle eşim arasındaki bir meselede üçüncü bir kişinin hoş karşılayıp karşılamaması önemsiz bir detay, hiç umursamam. Mesele zaten canımın sizin için önemli olmasında, genel konuşma kurallarına göre çok normal bir hitap şekli çünkü tamam canım tamlaması illa ki ağzımızdan bir şekilde bekli de yanlış bir insana karşı çıkmıştır. Siz bunu çok büyük bir meseleye dönüştürdünüz çoğu insana anlamsız gelen ve size hak verilmeyen nokta burası zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…