- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 158
- 28
- Konu Sahibi gamze660gamze
-
Bir laf vardır kanka ayağı g...t ayağı diye daha o kız benim kankam/kardeşim lafını duyduğumda karşımdakinin karakterini tespit ediyorumEvet arkadaşları vardı ama seviyeli yine kanka gibi sözler kullanirdi
İşte sorun burda ben kabullendim sizler de kabul edin ben yeterince farkına vardim
Emin olun hanımefendi. Emin olunda böyle şeylere takılıp ne küçük düşün ne küçük düşürün.
Konu sizin konunuz benim nasıl olduğum mühim değil şu durumda.
Evet ama onlar benden önceki mesele onlarda ciddi birşeyler olsa karışmamBir laf vardır kanka ayağı g...t ayağı diye daha o kız benim kankam/kardeşim lafını duyduğumda karşımdakinin karakterini tespit ediyorum
Bahane üretmiyorum benim konumlarını ne sizler neleryaziyorsunuz konu dışına çıkılıyor elbette eşime güvenim var yoksa neden hala evli kalayım bir soru sordum olay nereler geldiher yazılana farklı şekillerde cevaplar vererek hep bahaneler ürettiği için ben diyorum ki klavyelerimizi yavaşça yere bırakıp bu konudan uzaklaşalım.
Ya eşim açmış ben bile aç demedim derdimiz kızın nasıl olduğunu sormakti canım diyince sarteller attiEşinizin ağzından kıza mesaj atmanız çok nahoş olmuş bu kadarına gerek yoktu. Eşiniz kızı ararken sesi neden hoparlöre veriyor onu da anlamadım. Sizden dolayı veriyorsa çok abartı bir durumdasınız ve aklına sokarsınız kendini bir şey zannetmesini sağlarsınız en sonunda da beni boğuyorsun yaftası ile karşılaşırsınız. Biraz daha relax
Bundan mi farklı yere çektiniz? Ya haklısınız beni eleştirin diyin ki mesaj atmak yanlış ama konuyu çarptıktan sizlersiniz aynı mesajı üst üste alan ben hanihaha ben neyin farkına varayım yahu. koca sizin, kıskançlık sizin.
Hafif gerçekten çünkü bişey demedimAbartmak istemiyorum eskiye göre daha hafif tepkilerin var bu hafift yani siz düşünün ama kafamdaki soru işaretlerini atamıyorum
Evet bakın buda bir eleştiri ama hoş karşılıyorum çünkü tamda konumu dile getirmiş büyütmüş abartmisim farkindayim teşekkürlerhadi canım bye demesindeki canıma mı takıldınız bence de sıkıntı sizde lafın gelisi bir laf söylemis bir de mesaj atmıssınız inanamıyorum:/ eminim esinize verdiginiz huzursuzluktan adam bile sırf sonra darlamayın diye hoparlörde konusmustur yani. normal konussa dusunemiyorum herhalde kadına dava dilekcesi gibi mesaj mı yazacaktınız
Bundan mi farklı yere çektiniz? Ya haklısınız beni eleştirin diyin ki mesaj atmak yanlış ama konuyu çarptıktan sizlersiniz aynı mesajı üst üste alan ben hani
KKesinlikleee yaBir eş itinayla nasıl küçük düşürülür canlı örneğisiniz.
Kıskansanız bile belli etmeyin bundan sonra yoksa vay be ben neymişim kadın beni elinde tutmaya uğraşıyor falan diye havalanır eşinizEvet ama onlar benden önceki mesele onlarda ciddi birşeyler olsa karışmam
Karşı taraftaki insan benim böyle biri olduğumu biliyor. Ki ne insanlar gördük yuva yıkmak için kurulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?