- 19 Eylül 2018
- 14.173
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ay ben de harabe gibi sandım dolaplar kötü değil yazlık ev dolapları gibi. Beyaz renkli yapıştırma alıp takabilirsiniz üstüne gayet güzel.Ama mutfağın hali berbae , banyoda da duşakabın yok
İstesen çok ucuza o mutfağı adam edersin ama sende de iş yok zorunlu . Sırf evlenmiş olmak için evleniyorsun yoksa senin amacın yuva kurmak değil.Ama mutfağın hali berbae , banyoda da duşakabın yok
İnanır mısınız benim hatam ben bilemedim böyle olacağını , dağa güzeli beni bulacak sandım , adam perde ölçüsü aldı sadece tüller 18 bini geçer dedi şaka gibi ciddenÖnce ev bulup sonra evlenmeyi düşünürdüm.
Eşimle benim işime herkesi karıştırmazdım.
Böyle bir eve masraf yapazdım.
Biraz pahalı olsun düzgün olsun gerekirse daha küçük olsun
Mutfağı adam edeceğime keşke küçük daha güzel bi ev baksaydımİstesen çok ucuza o mutfağı adam edersin ama sende de iş yok zorunlu . Sırf evlenmiş olmak için evleniyorsun yoksa senin amacın yuva kurmak değil.
Ayrıl o zaman neyi bekliyorsun ?İnanır mısınız benim hatam ben bilemedim böyle olacağını , dağa güzeli beni bulacak sandım , adam perde ölçüsü aldı sadece tüller 18 bini geçer dedi şaka gibi cidden
Nasil bilrmedin yahu, burda kaç kişi söyledi sana yapma etme diye. Resmen yalvardik ama sen anlamazsın kiİnanır mısınız benim hatam ben bilemedim böyle olacağını , dağa güzeli beni bulacak sandım , adam perde ölçüsü aldı sadece tüller 18 bini geçer dedi şaka gibi cidden
Tüllerimi trendyoldan 400₺ ye aldımİnanır mısınız benim hatam ben bilemedim böyle olacağını , dağa güzeli beni bulacak sandım , adam perde ölçüsü aldı sadece tüller 18 bini geçer dedi şaka gibi cidden
Beynim yanıyor cidden, neyi bilemedin? Takmadım sizi, 10 cm çük uğruna zibilyon tane yorumu görmezden geldim desene şuna.İnanır mısınız benim hatam ben bilemedim böyle olacağını , dağa güzeli beni bulacak sandım , adam perde ölçüsü aldı sadece tüller 18 bini geçer dedi şaka gibi cidden
Yaa kız perdeler 18 bin diyor ayrıl diyorsunuzAyrıl o zaman neyi bekliyorsun ?
Ev büyük sanırım dubleks demiştiKızlar bu zorunlu biraz saf buna perdeci tül perde için işte gelinlikçi o bu şu çok fazla fiyat çekiyor da parayı nişanlı ve ailesi mi cukkalıyor acabaolabilir mi? Fiyatlar fena çünkü
Hay masssallah demek esas perdeler 50bin falan tutar aksi halde o evlilik gerçek bir evlilik sayılmaz bunu herkes bilir..Ev büyük sanırım dubleks demişti
Kusura bakmasın ama zorunluda evi yuva yapacak akılda yok istekte yok . Tamam ev kötü tamam mutfak kötü mutfağın resmini atmış isteseydi orayı çiçek gibi de yapabilirdi yerdeki halıyı bile duzeltmemis kadının kendine hayrı yok ki adama da üzülüyorum valla zorunlu adamın donunu monunu yıkamaz yemek falanda yapmaz bence .Yaa kız perdeler 18 bin diyor ayrıl diyorsunuzne alakası var şimdi
Ay yapmasınnn yeterince para verecek onları da yapmasınKusura bakmasın ama zorunluda evi yuva yapacak akılda yok istekte yok . Tamam ev kötü tamam mutfak kötü mutfağın resmini atmış isteseydi orayı çiçek gibi de yapabilirdi yerdeki halıyı bile duzeltmemis kadının kendine hayrı yok ki adama da üzülüyorum valla zorunlu adamın donunu monunu yıkamaz yemek falanda yapmaz bence .
Evi mok mu götürsün?Ay yapmasınnn yeterince para verecek onları da yapmasın
Götürüyor zatenEvi mok mu götürsün?
Nikah kıyılmış olabilir. Eş durumundan tayin olabilmek için.Daha düğün olmadan tayin aldırmak aynı evde yaşamak niye?böyle olunca tabiki erkek tarafı umursamaz olur.Bir bekle ev tutulsun eşyalar alınsın fikrin sorulsun.Nişanlı ama aynı evde yaşıyor adam nikah tarihi almıyor.Şimdi aklıma geldi bu adam nikah kıymayacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?