- 25 Şubat 2016
- 939
- 1.226
- 42
- Konu Sahibi zorunlualann
Yok nişanlısının vakti yokmuş nikah tarihi almaya ben zorunlunun yalancısıyımNikah kıyılmış olabilir. Eş durumundan tayin olabilmek için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok nişanlısının vakti yokmuş nikah tarihi almaya ben zorunlunun yalancısıyımNikah kıyılmış olabilir. Eş durumundan tayin olabilmek için.
dağa güzeli beni bulacak sandım
Çok güldüm buna yaZorunlu hangi dagdan bahsediyorsun? Daga mi ciktiniz? Dagi mi begenmedin? Daga tasarim mi yaptirsan acep?
Naptiniz bugün?Çok güldüm buna ya
Bugün kayınvalidem biraz kalbini kırdım;(Naptiniz bugün?
NolduBugün kayınvalidem biraz kalbini kırdım;(
Hayırdır?Bugün kayınvalidem biraz kalbini kırdım;(
Ben çok düşük ile atandım , kapasitem yok zaten benim benimle kıyaslamayınTavsiyeleri zaten umursamadığını biliyorum, o nedenle ben aklıma takılan başka bir şeyi sormak istiyorum zorunlu.
Bu Türkçe ile KPSS'yi nasıl kazandın ve atandın?
İçimde bir umut olsun istiyorum, ben de başarabilir miyim diye.
Matematiğin de kötü bildiğim kadarıyla, ekonomi yaparken giriştiğin yöntemlerden anladım onu da.
Biyoloji desen hak getire.
Kimya desen hepimizin kimyası bozuldu:)
Ciddi ciddi soruyorum, kazanabilir miyim ben de?
Noldu kaynananı anlatacaktın ya merakta bıraktınBen çok düşük ile atandım , kapasitem yok zaten benim benimle kıyaslamayın
Kaynananla naptin ?Ben çok düşük ile atandım , kapasitem yok zaten benim benimle kıyaslamayın
Aşkım sen hangi kontenjandan girdin?Ben çok düşük ile atandım , kapasitem yok zaten benim benimle kıyaslamayın
Yazardım ama banlanmamam lazım.Aşkım sen hangi kontenjandan girdin?