Siz olsaydınız napardınız?

snglfth84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
97
38
38
40
Herkese mrb biz üç kardeşiz ben en küçüğüm evin babam hayatta değil. Annem 2 senedir kanser tedavisi görüyor ve evim asansörlü olduğu için ve bende rahat ettiği için bende kalıyor. Son bir aydır hastalığı epey yayılmış. Başta da dediğim gibi üç kardeşiz abim ve ablam var abim seyahat için yurt dışında gezmekte ablamın ise eşi 5 yıl öncevefat etti 2 çocukla ve hayat mücadelesindeyim diyip annemle ilgilenmez annemin çok hayor duasını aldım Allaha şükür. Bundan önce yatalak babama da dayıma da ben baktım annem 75 yaşında dr 6 ya da 9 ay ömrü kaldı dedi. Ben evde dişimi tırnağıma takıp onunla ilgileniyorum diğerleri neden keyiflerinin peşindeler buna anlam veremiyorum. Bugün ablamı arayıp gel az dur halam rahatsızmış diye dünya kavga kopardı. Yaz tatili boyunca 15 gün gelip ya durdu ya durmadı bende eşimde dünya iyisidir annemi başında taşır yiğenlerim yetim diye napcağını bilmez çocuklar gelir günlerce kalır, bugün sen bu kadar rahatsın dedim diye duyduğum söz çok gücüme gitti BAKMAK ZOR MU GELİYOR. dedi. Annen iyiyken ona gitti kavgacı yapısından on gün bile durmadan bana geldi şeker koması halinde. Çok üzülüyorum çok

Anneme en iyi sekilde bakmaya devam eder, ablamla da bidaha gorusmezdim.
Cok gecmis olsun annenize...

Allah kimseyi muhtaç etmesin.ablaniz doğru demiş zor mu geldi bakmak.hadi onlar hayırsız evlat siz ilgilenin sevaptır.hani hasta yakını doktora sormuş ne yedirelim diye oda acı söz yedirmeyinde ne olursa yesin.6 7 ay ömrü kaldı derken.ne.kdar rahatsınız

Bana bakmak zor gelmiyor ama bazı konularda destek bekliyorum. Ben 6 7 ay ömrü kaldı derken çokta rahat değilim siz yanlış anlamışsınız içim kan ağlıyor durumun ciddiyetinden bahsettim acıkcası. Zor gelseydi anneme bakmak bana koşa koşa gelmezdi evi gibi bilmezdi.siz acaba böyle bir duruma geldiniz mi zor durumda bir insana ihtiyaç duydunuz mu merak ederim

O annenin duası hiçbirşeye değişilmez bence buna çanımızı sıkmayın ben olsam tek derdim diğerleri bakmıyor diye değil ilgilenmiyor diye annemin üzülüp üzülmediği olurdu
Siz haksızsınız demiyorum ama bnm derdim annenin morali olurdu bu durumda

Onlar gelmeyince doğal olarak oda moralman çöküyor. İlgilenmediklerinin çok farkında bazen takma boşver beni boşuna mı doğurdun 40 ında desemde içi içini yiyiyor.

Bakmak sana değil ona zor geliyor canım. Asla canını sıkma melek gibi bi kalbin var anneni rahat ettirmeye çalış ve bunlardan bahsetme moralini yüksek tutmaya çalış ablan ne derse desin senin yaptıklarını Allah biliyor o yeter.. Onunda annesi sonuçta insanlık adına bile gelip birşeyler yapmayıp üstelik hasta kadına (ANNESİNE) böyle bakmak zor geliyor vs demek çok çok çok ayıp... ben utandım ablan adına ya gerçekten ve sinirlendim

Onlar gelmeyince doğal olarak oda moralman çöküyor. İlgilenmediklerinin çok farkında bazen takma boşver beni boşuna mı doğurdun 40 ında desemde içi içini yiyiyor.
Tabiki onlarda evlat bekliyordur o kadar emek verdi büyüttü siz evinizde toplasanız bahanelerle annenizde görse hiç gelmiyorlar mı

Kusura bakmayın biraz yorgunum sanirim size yansıttım.özür dilerim.rabbim acil şifalar versin.ablanizada hic minnet etmeyin herkesi kendi vicdanıyla başbaşa bırakın.siz annenizle kaliteli zamn geçirmeye bakin

Tabiki onlarda evlat bekliyordur o kadar emek verdi büyüttü siz evinizde toplasanız bahanelerle annenizde görse hiç gelmiyorlar mı
Ablam gelir hafta bir ya da 15 günde abim ayda falan anca gelir. Bahane yapmaya gerek yok kapım sonuna kadar açıktır. Düşünün ki bayram kahvaltılarına bile çağırırm aşağıya kayınvalideme inmem gerekirken bende toplarım annem var diye. Daha ne diyeyim

Ömür bicilmis bir ANNe ve yapilanlar cok aci. Bosver kardes Allah senden razi olsunn. Rabbim sifaaa versinnnn insallahh

Vallahi anneniz hayattayken her türlü nazlarını çekin onların yeter ki kadın mutlu olsun alttan alın sürekli arayım davet edin sonra istemEzseniz selam vermezsiniz ama şuan o anne için laf ta yenir naz da çekilir kendinizi zerre düşünemezsiniz şu durumda Allah sizden de razı olsun inşAllah bu çabaya karşılık

Rabbim annenize sifa versin sizede sabir, guc ve kuvvet versin. Malesef merhamet herkeste yok. Sizin yerinizde olsam ablanizla abinizle gorusmem telefonlarinida acmam. Ne halleri varsa gorsunler.

. Senin hiç kanserli hastan oldumu? Hastanelerde hastani taşımak için tekerlekli sandalye sırasına girdin mi?kemoterapi sonrası kendinden geçmiş ayakta duramayan birine banyo yaptırdın mi?Aman sunumda yesin diye düşünüp aklından geçirirken doktor o yasak hastaya vermeyin dediğinde sabahlara kadar ağladın mi?ya doktor en fazla 1 sene yaşar dedigin de hem hastana moral verip hem de gizlice ağladın mi? Umarım bunları yaşamazsınız ama sizin rahat dediğiniz arkadaş bunları yaşıyor şuan ve kanser hastası bir insana bakmak öyle her yiğidin harcı değil ağır oldu kusura bakma ama bunları yaşadığımız için dışardan herkeze kolay gelen bir kaç şeyi bilin istedim Umarım siz bunları asla yaşamazsınız

Arkadaşım öncelikle Rabbim şifa versin ablaniza abinize takilmayin direk yolunuza devam edin büyük bir imtihan da olduğunuzu farzedin o kadar çalışıp çalışıp son anda kaybetseniz uzulmezmiydiniz?işiniz çok ama çok zor ve sabır işi Rabbim yar ve yardımcın olsun

Allah böyle kardeşleri olanlara yardım etsin çok zor sizi anlıyorum.
Benimde bir erkek kardeşim var Allah öyle bir evladı kimseye vermesin.

Daha dün anneme neler neler söyledi.Annemin evinde zevki Sefa sürer daha kadına ben seni besliyorum,ben sana bakıyorum der.Annem evini kiraya verse çok rahat geçinir ama kimseye muhtaç olmasın diye ona verdi.Allah onu bildiği gibi yapsın İnşallah biz birşey söylediğimiz de de kavga çıkarır ve zorba gibi davranır.Bizde napacağımızı şaşırdık.

Artık İlahi Adaletin tecelli etmesi için dua ediyorum.Annem için çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…