Amin Allah razı olsun. Yukarda arkadaş yaşadığı tecrübeden bahsetmiş inanın aynısını bende yaşıyorum. Öyle zor zamanlar geçirdiler ki hep yanlarındaydım büyüklerimin.Ama onlar hep beni yarı yolda bıraktılar. Abim hastane kapısna kadar arabayla götürür içerdeki bütün işlemleri ben yaparım aynı bir taksici gibi. Dr gider özele annemden parasını alır. Maaşı çok iyidir halbuki. Ablam çocuklarım diye şimdi kenarda önceden de evliyim ddiye çocuğum ufak diye kenrdaydı evim 25 dk metroyla mesafede onunla ve o bir kız kardeş.o halden anlamalı insanın öyle bazen buhramları oluyor ki anlatamm geçmişte yaşanmışlıkları birikimleri. Babam hastaykende aynısı oldu. Gerçekten çok dert ettim kendime ama artık bir yerden haykırmalıydım. Yüzlerine söylesem bakmasadın,zor mu geliyor bakmak oluyor, abime hiç gitmedi gitmekte istemiyor ablama gitti duramadı, bizim yüreğimiz kalkık sen burda ölürsen bizim yüreğimiz daha çok kalkçak, bizim evde erkek mi var seni taşıycak aşağı indircek gibi lafaları işitince annem gitmek istemedi bir daha ona hastalandı taksiyle 15 dk evindeydim trafik olduğu halde Beni anlayan insanlar varmış hepinize çok tşk ederim