siz olsanız ne yapardınız?

hakkınızı helal edermiydiniz?

• Ankete Katılan
    63
Ben şuan tam anlattığın durumdayım. Babaannem çok hasta. 88 yaşında. Ben aynen Allaha havale ediyorum. Allah bildiği gibi yapsın diye de ekliyorum.

dilinle hak helal edilsede yürek çok kırılıp incindiyse o hak helal olmaz kanımca...kul hakkı bu.... o kişide ancak ölüm döşeğindemi akınan gelmiş.. kul hakkı...helallik istiyor...insan yaşarken dikkat edecek.. kul hakkı yememeğe.. ölüm döşeğinde aklına gelmeyecek...sen kalben affetmedikçe o hak varsa hellal olmaz zaten... aynı durumu yaşıyorum biraz farklarla...ama ben kalbimde hala affetmiş değilim....

helal ederdim büyük ihtimalle.. öbür türlü kendimi kotu hissedebilirim.

sana diyebilecegim benimde cok kizdigim hakkimi helal etmeyecegim insanlar vardi. ama ben onlari allaha havale eetim,ama canimi cok yaktiklari icin öbür dünyada kul hakkimi allah sorsun.allah demis zaten her tür günahla gelin ama kul hakkiyla gelmeyin,yani arkadasim allaha havale et.

helal ederdim.ölümle pençeleşen bir kişi var karşınızda...ben helal ederdimde artık gerisi allahla onun arasında.....

Bu konuyu buraya açarak zaten ne kadar vicdanı bütün biri oldugunu göstermıssın canım:1hug:

katı bı ınsan olsan bunu dusunmezdın bile.Bırak herseyın cezasını Rabbim versin :teselli:

ben olsam helal ederdım sende öle a.s.

:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…