dilimle söylemem dediğim gibi çok kolay...ama inanın kalbim acıyor,hala kalbimin kanadığını hissedebiliyorum...
eşim benim ne kadar dürüst olduğumu bilir...bahsettiğim kişiler onun yakınlar...hastane ziyaretine gitmeyeceğimi başından söyledim.hatta ölse bile gitmem dedim..riyakarlık yapamam...bana göre değil...ama bu söz ettiğim kişi,hasta olan,bir zamanlar benim çok değer verdiğim,saygı duyduğum biriydi...böyle bir ikilemde olmamın nedeni de bu...yıllarca çok fazla değer verdim,sonrasında ondan gelen darbeyle darmadağın oldum...toparlanamam bundan,çünkü herkes her şeyi yapabilirdi,o yapmazdı...o kadar sever ve güvenirdim...şimdi ne yapmam gerektiğini bilmediğim için sizlere danışma ihtiyacı duydum...yorumlarınız benim için önemli...[/QU
ben helal ederdim ve affederdim ş biz ne hatalar yapıyoruzda rabbimiz bizi affediyor öyle değilmi canım biz kimiz ki affetmeyelim ve emin ol o insanı affedip hakkını helal ettiğinde kendini daha huzurlu hissedeceksin,sana bu yakışır,peygamberimiz ne demiş sana taş atana sen gül at bu sözü unutma canım yaradılanı hoş görmeliyiz yaradandan ötürü öyle değilmi sen ona hakkını helal et ve hiçbirşey yokmuş gibi davran hatta daha içten davran ki rabbimizin rızasını alasın ve hasta yatağındaki bi insanın gönlünü hoş etme sevabını kazanasınşinan bu davranışınla o daha çok azap çekecek utanacak ama sen huzur bulacaksın benim düşüncem bu bitanem