Siz olsanız nasıl davranırdınız?

Bebege bakmak en buyuk yardim. Su an hormonlariniz cok yuksek o nedenle bebegi bu sekilde paylasmaktan rahatsiz oluyorsunuz. Ben de gectim o yollardan

diyorsunuz ya disari gidiyiruz bebek arabasiyla goturuyor cocugu diye, ne guzel :), o gotursun oyalasin bebegi, siz de sicacik cayinizi icin. Icemiyoruz cunku anneler olarak cayimizi kahvemizi huzurla. Gitgide yogunlasiyir bwbek bakimi, yasina yakin emekleyecek, yuruyecek, surekli pesinde dolanmak gerekecek, o esnada bu yardimlar o kadar kiymetli ki.

Onun bebegi sahiplenmesinin hic bir anlami yok. Ne kadar sahiplenirse sahiplensin o sizin cocugunuz. Sizin koynunuzda büyüyor. Kendinize bu kadini stres etmeyin. Faydalanmaya calisin.

Neden bu kadar her şeye göz yumuyorsunuz mesafe koymayı öğrenin az .Ablamın sözünde normalde ablamı kıskanan kuzenim sırf kendini göstermek için gereksizce atılgan davranmıştı.
Kız kardeşi olan da benim hani ablamın dibinde duruyor sırf kendine görücü çıksın diye göze girmeye çalışıyordu hahshaa sonra sen bi kenara çekilsene oraya ben geçicem dedim ablamın yanında durdum.

Normalde araları iyi bile değildi niyetini anlamasam ne güzel yanında olmaya çalışıyor derdim de az kalsın söz tepsisini bile tutacaktı.Yani sınır koymayı bilmezseniz sen bi dur orada demezseniz insanlar her şeyinize burnunu sokar.Sizin hayatınızda başrol olmaya çalışırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…