• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız nasıl çözersiniz ? Cozuyorsunuz?

Keşke benim eşim de kabul etse de tedavi olsa..

Yanlış anlamışsınız aslaaaaa görmek istemiyorum onları. Eşime çocuğu da al git ben gelmiycem diyorum ama o bensiz gitmiyo. İlla ysnında bende olcam zorla kavga dövüş götürüyo. Bigün bitecek bu dert inşallah...

Pardon kinaye miydi o anlayamamisim
O da zor sanırım sizinki de çözülür inşallah ben kendim gittim hic birsey cozulmeyince esim eve dondu sonra söyledim gelmek ister misin diye keske ilk beraber gitseydik dedi
Katıldı.
Ruhun da beden gibi sağlıkli kamak icin tedaviye ihtiyaci var onu suclamadan ikna ederseniz orda objektif ortamda sorunlar rahat konusuluyor ama psklg onemli
Ilk gittigim pskgdan cikinca esimi gorsem oldurmem gerekti verdi coskuyu verdi coskuyu tekrar gitmedim tabi:sinirli:

Umursamayarak sakin kalıyorum.. eşimin annesi 10dk kardeşleriyle aynı mahallede oturuyorum.. sürekli görüyorum sokaktan geçen yabancı gibi kafamı çevirip devam ediyorum.. eşimin ailesi bana da çok yaptı eşim herşeyi gördü kendi şahit oldu çünkü ben geçrekten seviyodum onları her dertlerine koşuyodum.. tartışmalardan sonra eşimle oturdum konuştum benim bundan sonra ki hayatımda senin ailen yok... dersen ki benim ailemle görüşmek zorundasın ne yaparlarsa yapsınlar hemen yarın beni babamın evine bırak ben boşanma davasını açarım bu konuda asla taviz vermem ben babamı kaybettim yaşıyorum nefes alıyorum sen bana vız gelirsin dedim.. şimdi cocuğum olucak asla ne doğumumda ne mevlüdüm de ne de doğum günlerinde görmek istemiyorum dedim bunlar benim en özel en mutlu günlerim olucak ve onların stresiyle heba etmek istemiyorum dedim.. eşime gelince o da ailesiyle pek görüşmüyo ama ben ona hiç karışmıyorum beni mecbur etme sen dilediğin gibi görüş diyorum.. hiç hayatımda olmamışlar gibi devam ediyorum.. size de nacizane tavsiyem bir kere şu dünyaya gelme şansımız var kimse için günlerinizi ziyan etmeyin..
Yasadiklarimiz cok benzer aynen ben de babami kaybettim 10 yil oldu ve en cok uzuldugum onu kaybettigimde guclu olamk zorundaydim hayatta hata sansim elimden alinmis gibi hissettim.
Cok sukur en zor gunleri atlattik annem kardesim ben uzakta yalnizdim. Dusununce bu kadsr aglayamadim ki babama cok duskundum. Gorumcemleri kendi kardesim gibi gordum yardi m ettim. Esime de soyledim ben aileni ailem gordum yasadiklarimi silemem hayal kirikligim cok keske bastan istemediklerini soyleselerdi ona gore tutum icinde olurdum iki yil boyunca gormezden geldim yalnis anladi diyr gecistirdim esime soylemedim. Artik hepsini soyluyorum.
Bu kadar uzuldugum agladigim icin saskinim kendime kiziyorum onlara karsi bir his tasidigim icin :(

Pardon kinaye miydi o anlayamamisim
O da zor sanırım sizinki de çözülür inşallah ben kendim gittim hic birsey cozulmeyince esim eve dondu sonra söyledim gelmek ister misin diye keske ilk beraber gitseydik dedi
Katıldı.
Ruhun da beden gibi sağlıkli kamak icin tedaviye ihtiyaci var onu suclamadan ikna ederseniz orda objektif ortamda sorunlar rahat konusuluyor ama psklg onemli
Ilk gittigim pskgdan cikinca esimi gorsem oldurmem gerekti verdi coskuyu verdi coskuyu tekrar gitmedim tabi:sinirli:
:)) benim de yıllardır gittiğim var bi doktorum.. bana boşa şu gerizekalıyı gencecik kadınsın ne çekiyosun dedi :D onlara bile bunu dedirttilerse büyük hasta bizim kocalar :)

Yuzlerine he he deyip yine bildigini yapmak diye bir durum var. Cok guzel uygularim. Esimin ailesiyle gorusmuyorum,esim de gorusmuyor. Gorusmek zorunda kaldigimiz zamanlarda da esim ne yapiyorsa aynisini yapiyorum papagan gibi ;) cok eglenceli aslinda.

Uzun

Uzun suredir düşünüyorum benim ailem esime bana yasanilanlari yasatsa inanin ben ailemle görüşmem. Esimin suçu yokken niyetini kotu yorumlayip bana ayrıl deseler. Inanin siz bana saygi duyup esime saygılı davranana kadar görüşmem. Ki ayri kaldığımız surecte esim de ailesi de istersen kizinizi alin dediler ayni evde duramayacak kadar kizgindik birbirimize ailem hayir dedi simdi goturursek geri gelmez burda kalsin kendileri karar versinler dediler. Esimi yaptiklarindan suclamadilar konustular varsa derdin yardim edelim acik ol bize diye

Zaten nedense kadın aileleri herzaman anlayışlı olur benim ailemde herzaman çok anlayışlıdır.Hatta o bana kök söktüren kv dem bile kızının evliliğine, kocasına, herşeyine aşırı saygılı,aşırı iyi bizim yuvamızı bozmaya çalışırken onları yağlar ballar damadının yaptığı her terbiyesizliği kapatır,kızının herşeyine koşar oğlununda herşeyi burnundan getirir nasıl bir zihniyetse..

Esinize üzüldüm umarım gercekleri görür
Bu olaydan sonra mi gorusmediniz yomsa gorusmezken mi bu olay oldu

Yok kadının derdi zaten benle cok rahatmışın Anneme cok düşkünmüşüm falan filan zaten hep doluydu bana biara iki sene konuşmadım eşimede evde laflarını eddirtmedim tabi kibar dille anlayacağı sekilde ama kp hastalanınca mecbur konuşmuştum kadın gene patladı gecen sene koydum lafı çarptım kapıyı oh iyi ettim haksızsam evladımda bana yapsın

Zaten nedense kadın aileleri herzaman anlayışlı olur benim ailemde herzaman çok anlayışlıdır.Hatta o bana kök söktüren kv dem bile kızının evliliğine, kocasına, herşeyine aşırı saygılı,aşırı iyi bizim yuvamızı bozmaya çalışırken onları yağlar ballar damadının yaptığı her terbiyesizliği kapatır,kızının herşeyine koşar oğlununda herşeyi burnundan getirir nasıl bir zihniyetse..
Çünkü kızı boşanır evine gelirse adı “dul” olur maazallah konu komşuya ne der sonra! Ama sen onun oğlu için elinin kirisin seni boşatır başkasını alır oğluna.. kafaları böyle çalıştığından hiçç bişey anlatamazsın.. zihniyetleri batsın!!

Çünkü kızı boşanır evine gelirse adı “dul” olur maazallah konu komşuya ne der sonra! Ama sen onun oğlu için elinin kirisin seni boşatır başkasını alır oğluna.. kafaları böyle çalıştığından hiçç bişey anlatamazsın.. zihniyetleri batsın!!

Evet zihniyetleri batsın ! Biz nasılsa kendi kızları değiliz “elin evladı ele ucuz gelir” nasılsa.

Esinizin ilk evliligi neden bitmis hic sorup sorusturdunuz mu acaba??

Evet esim ve arkadaslarindan ogrenebildim tabi. Ben cogunlukla kadını hakli buldum. Esimin suclamalarinda söyledim de.
Gorumceler eski yi de sevmiyorlar anlasamamislar esim anlatti eski esi hakliydi
Bosancagi zamanda ailesi bosanma dememis anladigim onlar istemis aileler katlanmis evlilige gibiydi
Kv sen hic onun gibi degilsin cok baskasin sakin onu agzina alma bile vs derdi ama gorduk beni ne cok sevdigini!

Ben Allah a havale ediyorum kv bi evli bi bekar kizi var . Madem cok iyiler onlara da kendileri gibi insanlar nasip olsun dicem ama Allah bilir. Elbet bana yasattiklarini yasarlar .
Bir gün bana babani cok anma kemikleri sizlar dedi. Kendi cocuklari yetim şimdi. Benim canimi yakti da ne oldu eline ne geçti

Ay boyle aileye duskun olan kocalardan sogumuyormusunuz acaba ? Bir dusundum de ne o pisirik gibi peh

Back