• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız nasıl çözersiniz ? Cozuyorsunuz?

Uzun
Arada ne yaşanırsa yaşansın bence hiç bir eş ailenle görüşme deme hakkına sahip değildir.Evet istemeyebilirler sizi,sevmeyebilirler ama bırakın eşiniz görüşsün evlatları,kardeşleri sonuçta.Siz görüşmeyin ,inanın bende çok fazla sorun yaşadım eşimin ailesiyle istenmeyen gelindim ama hiç birzaman karışmadım karışmamda, benim eşimse onlarında oğlu, hak elbet yerini bulur siz kalbinizi bozmayın..
Uzun suredir düşünüyorum benim ailem esime bana yasanilanlari yasatsa inanin ben ailemle görüşmem. Esimin suçu yokken niyetini kotu yorumlayip bana ayrıl deseler. Inanin siz bana saygi duyup esime saygılı davranana kadar görüşmem. Ki ayri kaldığımız surecte esim de ailesi de istersen kizinizi alin dediler ayni evde duramayacak kadar kizgindik birbirimize ailem hayir dedi simdi goturursek geri gelmez burda kalsin kendileri karar versinler dediler. Esimi yaptiklarindan suclamadilar konustular varsa derdin yardim edelim acik ol bize diye

Kv istedi diye değil, kendiniz için gitmelisiniz, taşınmalısınız o evden. Aynı apartmanda olduğu sürece dertleriniz bitmeyecek, büyüyerek devam edecek. Mesafe candır herzaman...

Yasadiklarim yüzünden hislerim mantigimin onune geciyor bazen ama tasinmakta maddi acidan esimi zorluyor zaten yeterince borcumuz var ben gecici süreyle calisamiyorum. Calisicam tekrar.
Yeni bir ev bizi zorlayacak ve ben malesef maddi acidan guvende olmadigimda ruhen daraliyorum bu kadari fazlayken yeni borçlar içimi darliyor

Benim ilk esiminde aile apartmaninda evi vardi asla dedim.ne otururum ne ailenle görüşürüm. Hic gorusmedim
Simdi evlenecegim insaninda ailesile aprt.var aman haa dedim elbette oturmayiz deli misin dedi istedigim yerde aldi saolsun.
Yani tasin
Istemiyorsanda gorusme.
Esin gidecekse arada gider gorur ama gittiginde birsey soyleme.

Aynı apartmanda olup henüz doğmamış çocuklarını göstermeme planları mı yapıyorsun:işsiz: o çocukları eşinden alıp da sana göstermemezlik yapmazlar inş zira çocuklar üzerinden çekişecekseniz şimdiden hayırlısı olsun diyelim.
Evliliğini yürütmek istiyorsan acilen ayrıl o apartmandan. Eşin gider görür ailesini sen kimsenin yüzünü görmek zorunda kalmazsın
Ayni apt oturucam diye diretmiyorum.
Suan cikmamiz maddi manevi bizi zorlayacak. Bir sure daha calismiyorum tekrar baslicam calismaya.
Evet istemiyorum gorusmek ve gorusturmek cunku onlar olay cikarmasin diye esim40 52 vs beni yaninda istemedi. Ve kirildim acisina ortak olmama izin vermedi. Zaten ailem s.disinda yer yer dislandigim zamanlar oldu ailesi tarafından bu yuzden madem bunlari yasattilar ben de istemiyorum ve hakliyim.
Onlarin benim elimden alabilcekleri hic bisey yok dusuncesiz bencil insanlar oglunu da dusunmuyor duygu somurusu yapiyor. Maddi eksikleri de yok gorumcem evde lidercilik oynuyor. esimin hakkini gasp etme pesinde. Sonra zaten rahat birakirlar gelin yok maddi olarak elimizde bisey yok esim akillanir böylece. Ama gec olur. Zarar görmeden kurtulmamizi istiyorum

Bende elimden gelse hiç görüşmüycem ama arada zorluyo eşim. Aylarca görüşmediğim de oldu. Bazen ayda bi falan görüyorum bazen bikaç gün üst üste..

Ama o aylarca görüşmediğim dönemde bile oğlumu istedikleri an gördüler. Çünkü babaanne ve dede. Oğlum da onları seviyo. Yaşadıklarımızı idrak edicek yaşta değil. Büyüdükçe kendi karar verir görüşmeye veya görüşmemeye.

Eşim de sağolsun bensiz adım atmaz oraya. Dibimizde oturuyo insanlar. Dışarda arkadaşlarınla sürteceğine git bi ananı babanı ziyaret et. Lafa geldi mi aileye düşkünsün. Ben olmasam yüzlerine bakmıycan dedim. Doğru diyosun valla diyo. O konuda asla sınırlamayın. Kafadan siz kaybedersiniz.

Eşim benle nişanlanana kadar eve uğramazdı. Nolduysa benden sonra oğluşları paşaları oldu. Sırf gelin işin içine girince afedersiniz ama domuzlaşıyo bazı kayın aileleri..

Merhaba sevgili kk :KK54:

BIRAZ UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN
OKUYACAKLARA SIMDIDEN TEŞEKKÜRLER :KK200:
Eşimle severek evlendik aileler sorunsuzdu.
Esimin ikinci evliligi.
Ailesi ve evli gorumcemde ayni apt.
Açıkçası esim bana ben kendime guvendim esimi ikna edemedim ev sifir old. Icin kirada oturmak istemedi.

Iki yil boyunca bazi şeyleri gormezden geldim ailenin yaptıklarını.
Gecen yaz esimle problemler oldu ailesi herseyi duyuyor elbet. Esim bir sure evden ayri onlarda kaldi ve isler alevlendi. konu bosanmaya geldi.( Onun yaptigi benimse tepkilerim yanlisti.)
Kv evden gidecegim konusunda kendi evinden bagirip cagirdi kp zor susturdu. Kv, kp azarladi sus karisma diye.
O haftadan sonra kp vefat etti. gorumcemler kv costu. Terbiyesizlikleri aileme de devam etti. Ailem karşılık vermedi.
Neyse
Eşim hicbir hatam olmadigini bildigini ailesini taniyamadigini yasananlara anlam veremedigini söylüyor.
Ilersi icin herkesin sakinlesecegini düşünüyor.
Buarada evden tasinmak istiyor maddi olarak cok iyi değiliz borclarimiz var. Kira suan icin ekstra masraf ve ben gecici sureyle çalışmıyorum.
Ayrica gorumcem ve kocasi surekli kvdede.mirasla her cocuga bir ev var Esim herkesin hakkini annesine vereceklerini soyledi. Ancak benimle evli old. sürece evi unutmasi gerekiyor bence cunku kv kizlarin agzina bakiyor.
Esim onlara hic birsey soylemiyor bana yapilanlara sessiz kaliyor. Ben de buyuzden cikmak istemiyorum.:stop:

Cift terapisine gidiyoruz esimin, "baskasinin, onun yuzunden zarar gorme" fobisi varmis tedavi edilecek.
Aileye bağımlı old. Söyledi psklg.
Eski esinden bosanmasinda ailesinin payi old.nu 3 . Kez evlense de zarar göreceğini kabullendi. Tavrimda sorun var demek ki diye itirafta bulundu.:KK31:

esime ailenle gorusmezsen evden tasinirim dedim kabul etmedi.:duduk:

O halde hicbir zaman gorusmem (kendi teklif etmisti) hicbir mutlu gunune ortak olamazlar (dogum vs).yani cocuklari goremeyecekler(henuz yok ama evliligimizi surdurebilirsek dusunuyoruz). onlar beni istemiyorsa ben hic istemiyorum dedim:KK3:

Buarada uzun suredir dusunuyorum ailem yasadiklarimi esime yasatsa bem aileme rest çeker konusmazdim. Ta ki ailem beni sayıp eşimi sevmese de saygi gosterene dek. Ben kadin olarak bu duygusallikla yapabilirim ama o benim kisiligime ters ben ben olmam ki diyor.:işsiz:

Sizce nasil olur esim henuz kabul etmedi ve şaşırdı dusunuyor.:KK64:

Esinin ailesiyle gorusmeyen kadinlar nasil yapiyorsunuz sakin kaliyorsunuz.:KK47:
Yada bosa kafa patlatiyorsun kolayı var mi diyeceksiniz
Hic taktik fln yapamıyorum
Sinirleniyorum :mad: eşimi kiriyorum üzülüyorum :KK64:
Uzun oldu kusura bakmayın
tecrube baska bisey sonucta..
Bi yol gosterin bana da biran önce bitsin bu karmaşa..:KK19:
farklı şehirlerdeyiz
senede bır ıkı kere anca gorusuruz o da sadece 1-2 gun

o sure bıle benı bayar
nefret edıyorum cunku onlardan
ben mesafe koymaya calıstıkca onlar yapmacık bir samimiymişiz ortamı yatarmaya calısıyorlar

aynı sehırde olsak daha sık gorusmek zorunda kalırdık sanırım
şahsen ben ıdare edemıyorum
ne sıcagım ne soguk yuzyuze ıken
onlar da anlıyorlardır

Evin kime kalacağının muhasebesi eşinizi bağlar. Siz mal kaygısına düşmeyin.ister annelerine verirler, ister kendileri paylaşırlar, ister hepsi toplanıp görümcenize bırakırlar evleri. Sizi ilgilendiren bir durum değil gibi bu.
Ne yaşanırsa yaşansın Eşinizin ailesi ile görüşüp görüşmemesine siz karar veremezsiniz.
Kaldı ki eşiniz size ille de görüş demiyormuş.
Yaşananların altından kalkabilecek ve evliliğe devam edebilecekseniz o evde oturmaya devam edin.
Ortada yüz kızartıcı suç olmadığı müddetçe kimse bana ailenle görüşme diye ambargo koyamaz, ben de eşime koymam. Hayatın akışına ters. Siz de bence istedikleriniz için fazlaca diretiyorsunuz. Eşiniz ben ailemle görüşeceğim diyorsa ve bunu kaldıramıyorsanız tek yol boşanmak. Adamı zorla zincirle bağlayamazsınız. Terapi de görmüş hem sonuç aleyhinize.
Bu arada babanızın sizi o apartmandan almaması onlara gebe olmak gibi bir durum doğurmuş. Ben böyle bir durumda kimseye çocuğumu ezdirmem çeker alırım -kendini savunamayacak durumdaysa-
Sonuç olarak ya bu deveyi güdecek, y da bu diyardan gideceksiniz gibi duruyor. Öyle hem pstam dursun hem karnım doydun olmuyor sizin durumda belli ki.

Bende aynı apartmandayım ve görüşmüyorum üstelik diger küslüklerimde cocugumu yollardım sevmek onların hakkı diye en son dört yaşındaki cocuk garip sorular sormaya başladı anne sen niye sevemedin babanneyi falan tabi o cocuk diliyle anlatıyo anladım ki sürekli cocuga soru soruyorlar küçük beyinleriyle ne anlamaya calışıyo arsa. Ve eşimi hep aslan oglum iyiki seni dogurdum falan filan diyerek bol bol kısmetimizi cekip maddiyatları var oldugu halde eşimden sömürüyorlar bu adam hala verecekler diyip kendini avutuyo ve ben asla kendimi ezdirmem onlar ben evlenirken asla maddi manevi yoklardı şimdi kızının nişanı da niye gelin olarak koşturmamısım yardım etmemişim e sizin yaptıgınızı yaptım işte deyince kaynana ayılıp bayıldı kapıyı da carptım suratına bidaha evime gelemez bende onu kine gitmem eşimde asla karışmaz eşimide dolduramıyo hiç karışmadım gidip gelmesine laf getirme yeter dedim duymak istemiyorum dedim ve Rabbime birtakım suan Ogluyla kavgalı tek istegi aramızda kavga cıksın eşim beni bıraksın oda oh olsun burası oglumun evi bak ben keyf catıyorum desin ama maalesef eşimle sorunumuz yok anca bekler Ogünü Rabbim kızında yaşatsın kor sagır oldum ne duyuyorum ne görüyorum üstelik biliyorum bana yaptıgını bir bir görecek

Ya bunu nasıl isteyebiliyorsunuz ben şaşıyorum. Babası olmayan bir adam ailesine niye sırt dönsün? Siz görüşmezsiniz. Ama çocuğunuza da eşinizede görüşme diyemezsiniz. Derseniz ya eşiniz psikolog kapılarından ayrılamaz ya da boşanır zaten, hayatını mahfedersiniz.

Bence biraz sakin olun. Bu kadar öfke dolu olmayın. İlişkinizin sorunlarını aileye taşıyarak, taşınmasına izin vererek sizler suçlusunuz. Onların tepkisine de razı olacaksınız.

Ya bunu nasıl isteyebiliyorsunuz ben şaşıyorum. Babası olmayan bir adam ailesine niye sırt dönsün? Siz görüşmezsiniz. Ama çocuğunuza da eşinizede görüşme diyemezsiniz. Derseniz ya eşiniz psikolog kapılarından ayrılamaz ya da boşanır zaten, hayatını mahfedersiniz.

Bence biraz sakin olun. Bu kadar öfke dolu olmayın. İlişkinizin sorunlarını aileye taşıyarak, taşınmasına izin vererek sizler suçlusunuz. Onların tepkisine de razı olacaksınız.
Kusura bakmayinda ( kendim olayda gorumcemin yerine koyuyorum) ablamla esi sorun yaşasa ben bas koseye oturup aileler ve ablam enistem i dinlemem kaldı ki soyledim kendisine e ben nereye gideyim dedi (odasi yok mu) zaten onlarin evinde konusmayi isteyen ben degildim bi kat asagi insek o olmazdi gelmediler) is nasihata gelince de kalkip odama cekilmezdim. Sonrasinda cenazeye bas sagligina gelen enistemin kv ablamla sorunlari var sirf diye surat asmazdim babamin derdindeysem madem!
Tipler bu malesef daha neler neler...
ve ben acılarını yasamis insanım bencil davranmiyorum kesinlikle

Ayrica ben alilemde saygiyi gördüm sevmesen de saygı
Babam oldgu muddetce ne babannem ne de kardesleri anneme tek kelime edemezlerdi
Babannem hic bi gelinini sevmezdi ama annemle hic kavgalari olmadi
Babam olunce kardesleri costu. O ayri hala belalar ben baba tarafimin bir hayrini görmedim babamin erken ölümü de babamin iyi niyetleriydi. Annemin uzulmesi de omur boyu olmasalar daHa iyiymis

Bende aynı apartmandayım ve görüşmüyorum üstelik diger küslüklerimde cocugumu yollardım sevmek onların hakkı diye en son dört yaşındaki cocuk garip sorular sormaya başladı anne sen niye sevemedin babanneyi falan tabi o cocuk diliyle anlatıyo anladım ki sürekli cocuga soru soruyorlar küçük beyinleriyle ne anlamaya calışıyo arsa. Ve eşimi hep aslan oglum iyiki seni dogurdum falan filan diyerek bol bol kısmetimizi cekip maddiyatları var oldugu halde eşimden sömürüyorlar bu adam hala verecekler diyip kendini avutuyo ve ben asla kendimi ezdirmem onlar ben evlenirken asla maddi manevi yoklardı şimdi kızının nişanı da niye gelin olarak koşturmamısım yardım etmemişim e sizin yaptıgınızı yaptım işte deyince kaynana ayılıp bayıldı kapıyı da carptım suratına bidaha evime gelemez bende onu kine gitmem eşimde asla karışmaz eşimide dolduramıyo hiç karışmadım gidip gelmesine laf getirme yeter dedim duymak istemiyorum dedim ve Rabbime birtakım suan Ogluyla kavgalı tek istegi aramızda kavga cıksın eşim beni bıraksın oda oh olsun burası oglumun evi bak ben keyf catıyorum desin ama maalesef eşimle sorunumuz yok anca bekler Ogünü Rabbim kızında yaşatsın kor sagır oldum ne duyuyorum ne görüyorum üstelik biliyorum bana yaptıgını bir bir görecek
Esinize üzüldüm umarım gercekleri görür
Bu olaydan sonra mi gorusmediniz yomsa gorusmezken mi bu olay oldu

Evin kime kalacağının muhasebesi eşinizi bağlar. Siz mal kaygısına düşmeyin.ister annelerine verirler, ister kendileri paylaşırlar, ister hepsi toplanıp görümcenize bırakırlar evleri. Sizi ilgilendiren bir durum değil gibi bu.
Ne yaşanırsa yaşansın Eşinizin ailesi ile görüşüp görüşmemesine siz karar veremezsiniz.
Kaldı ki eşiniz size ille de görüş demiyormuş.
Yaşananların altından kalkabilecek ve evliliğe devam edebilecekseniz o evde oturmaya devam edin.
Ortada yüz kızartıcı suç olmadığı müddetçe kimse bana ailenle görüşme diye ambargo koyamaz, ben de eşime koymam. Hayatın akışına ters. Siz de bence istedikleriniz için fazlaca diretiyorsunuz. Eşiniz ben ailemle görüşeceğim diyorsa ve bunu kaldıramıyorsanız tek yol boşanmak. Adamı zorla zincirle bağlayamazsınız. Terapi de görmüş hem sonuç aleyhinize.
Bu arada babanızın sizi o apartmandan almaması onlara gebe olmak gibi bir durum doğurmuş. Ben böyle bir durumda kimseye çocuğumu ezdirmem çeker alırım -kendini savunamayacak durumdaysa-
Sonuç olarak ya bu deveyi güdecek, y da bu diyardan gideceksiniz gibi duruyor. Öyle hem pstam dursun hem karnım doydun olmuyor sizin durumda belli ki.

Yuz kizartici suc derken, psikolog bile bana bir dayak yemedigi kaldi bu kızın diyor
O kadar sakin kalmaya calisiyorum ki sessizligim omru hayatimda ilk normalde sert tepki veririm baskasi yapsa ama esimi dusundugumden fazla seviyorum sanırım ki sustum :110:

Kusura bakmayinda ( kendim olayda gorumcemin yerine koyuyorum) ablamla esi sorun yaşasa ben bas koseye oturup aileler ve ablam enistem i dinlemem kaldı ki soyledim kendisine e ben nereye gideyim dedi (odasi yok mu) zaten onlarin evinde konusmayi isteyen ben degildim bi kat asagi insek o olmazdi gelmediler) is nasihata gelince de kalkip odama cekilmezdim. Sonrasinda cenazeye bas sagligina gelen enistemin kv ablamla sorunlari var sirf diye surat asmazdim babamin derdindeysem madem!
Tipler bu malesef daha neler neler...
ve ben acılarını yasamis insanım bencil davranmiyorum kesinlikle
Tamam da zaten sizin görüşmemeniz sorun değil. Ben hiç kimse için ailemden vazgeçemem. Şu ayrıntıyı da vereyim. Ailem içinde eşimden vazgeçmem. İkiside benim ailem. İkisi de ölene kadar hayatımda kalacak. İkisine de birbirini savunurum, kimse kimse için bir şey söyleyemez. Görüşmezler olur biter derim. Sizde görüşmeyin. Eşinize karışmayın. Çocuk olursa da o eşinizinde çocuğu olduğu için kiminle görüşüp görüşmeyeceğine tek karar veremezsiniz. Ben hem gelin hem görümce olarak söylüyorum bunları.

farklı şehirlerdeyiz
senede bır ıkı kere anca gorusuruz o da sadece 1-2 gun

o sure bıle benı bayar
nefret edıyorum cunku onlardan
ben mesafe koymaya calıstıkca onlar yapmacık bir samimiymişiz ortamı yatarmaya calısıyorlar

aynı sehırde olsak daha sık gorusmek zorunda kalırdık sanırım
şahsen ben ıdare edemıyorum
ne sıcagım ne soguk yuzyuze ıken
onlar da anlıyorlardır
Sizi anliyorum ipler boyle kopmadan once alt ustuz kv ve kizlari esimle problem varken benden uzak olmakmistediklerini soylediler:oha:
Ben de gitmedim haliyle hastaydim agir biseydi evden cikamiyordum gelip bi tabak corba birakmadi
Ben hep yapardim oda karsilikli
Hatta denize giderken anahtar birakti oglu icin sen de hastasin olmasan fln diye geveledi
Donuste sormadi nasilsi diye
Baska gün kapida karsilastik sanki yurt dışında ymisim teknoloji de yokmus gibi ah caniim ne ozlemisim seni diyor 10 m oteden e mubarek asadayim calaydin kapiyi mi acmadim:sinirli: oyuncu ondan sonra hic bisi olmadi bi kac gun sonra bas bas bagiriyor gideceksin bu evdenn :skandal:

Bende elimden gelse hiç görüşmüycem ama arada zorluyo eşim. Aylarca görüşmediğim de oldu. Bazen ayda bi falan görüyorum bazen bikaç gün üst üste..

Ama o aylarca görüşmediğim dönemde bile oğlumu istedikleri an gördüler. Çünkü babaanne ve dede. Oğlum da onları seviyo. Yaşadıklarımızı idrak edicek yaşta değil. Büyüdükçe kendi karar verir görüşmeye veya görüşmemeye.

Eşim de sağolsun bensiz adım atmaz oraya. Dibimizde oturuyo insanlar. Dışarda arkadaşlarınla sürteceğine git bi ananı babanı ziyaret et. Lafa geldi mi aileye düşkünsün. Ben olmasam yüzlerine bakmıycan dedim. Doğru diyosun valla diyo. O konuda asla sınırlamayın. Kafadan siz kaybedersiniz.

Eşim benle nişanlanana kadar eve uğramazdı. Nolduysa benden sonra oğluşları paşaları oldu. Sırf gelin işin içine girince afedersiniz ama domuzlaşıyo bazı kayın aileleri..
Nasil kafadalar anlamıyorum birak sokak cocugu kalsin :) pasan olmasin kendi karısı eviyle ilgilensin
Eşim bagli değil bağımlı psiklg oyle soyledi ve kimseye hayir diyemiyor ben haric tabi. Bu sorunlar yeni tanilandi terapiyle cozcekler inşallah onceden diyordum ona ama degisen bisey yok simdi kendi de yoruldu bu huyndan çözecek inşallah

Siz sanirim siz olmadan gitmesini istemiyorsunuz neden siz de gitmek istiyorsunuz anlayamadim

Merhaba sevgili kk :KK54:

BIRAZ UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN
OKUYACAKLARA SIMDIDEN TEŞEKKÜRLER :KK200:
Eşimle severek evlendik aileler sorunsuzdu.
Esimin ikinci evliligi.
Ailesi ve evli gorumcemde ayni apt.
Açıkçası esim bana ben kendime guvendim esimi ikna edemedim ev sifir old. Icin kirada oturmak istemedi.

Iki yil boyunca bazi şeyleri gormezden geldim ailenin yaptıklarını.
Gecen yaz esimle problemler oldu ailesi herseyi duyuyor elbet. Esim bir sure evden ayri onlarda kaldi ve isler alevlendi. konu bosanmaya geldi.( Onun yaptigi benimse tepkilerim yanlisti.)
Kv evden gidecegim konusunda kendi evinden bagirip cagirdi kp zor susturdu. Kv, kp azarladi sus karisma diye.
O haftadan sonra kp vefat etti. gorumcemler kv costu. Terbiyesizlikleri aileme de devam etti. Ailem karşılık vermedi.
Neyse
Eşim hicbir hatam olmadigini bildigini ailesini taniyamadigini yasananlara anlam veremedigini söylüyor.
Ilersi icin herkesin sakinlesecegini düşünüyor.
Buarada evden tasinmak istiyor maddi olarak cok iyi değiliz borclarimiz var. Kira suan icin ekstra masraf ve ben gecici sureyle çalışmıyorum.
Ayrica gorumcem ve kocasi surekli kvdede.mirasla her cocuga bir ev var Esim herkesin hakkini annesine vereceklerini soyledi. Ancak benimle evli old. sürece evi unutmasi gerekiyor bence cunku kv kizlarin agzina bakiyor.
Esim onlara hic birsey soylemiyor bana yapilanlara sessiz kaliyor. Ben de buyuzden cikmak istemiyorum.:stop:

Cift terapisine gidiyoruz esimin, "baskasinin, onun yuzunden zarar gorme" fobisi varmis tedavi edilecek.
Aileye bağımlı old. Söyledi psklg.
Eski esinden bosanmasinda ailesinin payi old.nu 3 . Kez evlense de zarar göreceğini kabullendi. Tavrimda sorun var demek ki diye itirafta bulundu.:KK31:

esime ailenle gorusmezsen evden tasinirim dedim kabul etmedi.:duduk:

O halde hicbir zaman gorusmem (kendi teklif etmisti) hicbir mutlu gunune ortak olamazlar (dogum vs).yani cocuklari goremeyecekler(henuz yok ama evliligimizi surdurebilirsek dusunuyoruz). onlar beni istemiyorsa ben hic istemiyorum dedim:KK3:

Buarada uzun suredir dusunuyorum ailem yasadiklarimi esime yasatsa bem aileme rest çeker konusmazdim. Ta ki ailem beni sayıp eşimi sevmese de saygi gosterene dek. Ben kadin olarak bu duygusallikla yapabilirim ama o benim kisiligime ters ben ben olmam ki diyor.:işsiz:

Sizce nasil olur esim henuz kabul etmedi ve şaşırdı dusunuyor.:KK64:

Esinin ailesiyle gorusmeyen kadinlar nasil yapiyorsunuz sakin kaliyorsunuz.:KK47:
Yada bosa kafa patlatiyorsun kolayı var mi diyeceksiniz
Hic taktik fln yapamıyorum
Sinirleniyorum :mad: eşimi kiriyorum üzülüyorum :KK64:
Uzun oldu kusura bakmayın
tecrube baska bisey sonucta..
Bi yol gosterin bana da biran önce bitsin bu karmaşa..:KK19:

Umursamayarak sakin kalıyorum.. eşimin annesi 10dk kardeşleriyle aynı mahallede oturuyorum.. sürekli görüyorum sokaktan geçen yabancı gibi kafamı çevirip devam ediyorum.. eşimin ailesi bana da çok yaptı eşim herşeyi gördü kendi şahit oldu çünkü ben geçrekten seviyodum onları her dertlerine koşuyodum.. tartışmalardan sonra eşimle oturdum konuştum benim bundan sonra ki hayatımda senin ailen yok... dersen ki benim ailemle görüşmek zorundasın ne yaparlarsa yapsınlar hemen yarın beni babamın evine bırak ben boşanma davasını açarım bu konuda asla taviz vermem ben babamı kaybettim yaşıyorum nefes alıyorum sen bana vız gelirsin dedim.. şimdi cocuğum olucak asla ne doğumumda ne mevlüdüm de ne de doğum günlerinde görmek istemiyorum dedim bunlar benim en özel en mutlu günlerim olucak ve onların stresiyle heba etmek istemiyorum dedim.. eşime gelince o da ailesiyle pek görüşmüyo ama ben ona hiç karışmıyorum beni mecbur etme sen dilediğin gibi görüş diyorum.. hiç hayatımda olmamışlar gibi devam ediyorum.. size de nacizane tavsiyem bir kere şu dünyaya gelme şansımız var kimse için günlerinizi ziyan etmeyin..

Nasil kafadalar anlamıyorum birak sokak cocugu kalsin :) pasan olmasin kendi karısı eviyle ilgilensin
Eşim bagli değil bağımlı psiklg oyle soyledi ve kimseye hayir diyemiyor ben haric tabi. Bu sorunlar yeni tanilandi terapiyle cozcekler inşallah onceden diyordum ona ama degisen bisey yok simdi kendi de yoruldu bu huyndan çözecek inşallah

Siz sanirim siz olmadan gitmesini istemiyorsunuz neden siz de gitmek istiyorsunuz anlayamadim
Keşke benim eşim de kabul etse de tedavi olsa..

Yanlış anlamışsınız aslaaaaa görmek istemiyorum onları. Eşime çocuğu da al git ben gelmiycem diyorum ama o bensiz gitmiyo. İlla ysnında bende olcam zorla kavga dövüş götürüyo. Bigün bitecek bu dert inşallah...

Benim ilk esiminde aile apartmaninda evi vardi asla dedim.ne otururum ne ailenle görüşürüm. Hic gorusmedim
Simdi evlenecegim insaninda ailesile aprt.var aman haa dedim elbette oturmayiz deli misin dedi istedigim yerde aldi saolsun.
Yani tasin
Istemiyorsanda gorusme.
Esin gidecekse arada gider gorur ama gittiginde birsey soyleme.
Başta ben de dedim ama ev sifir diye bir de ilk esinin ailesi ev vermis otursunlar diye simdi kendi imkniolunca iyice heves etmisti. Bunlari dusundugumu soyledim riske atmayalim ikimizde melek olsak yalnis anlasilma olur dedim ilk goz yasinda cikicaz sormam bile dedi cok direttim olmadı.
Tabi ilk goz yasimda bosancam dedi sonra geri adim attı.
Siz dogru olani yapabilmissiniz ne guzel
Bir de siz iki de iki gorusmeyeceksiniz anladigim kadarıyla
Yasadiklarimdan dolayi yazin ben hastayken tek basima yari yolda birakilmis hissettim esim bosanmak istedigini soyledi yukarsan gulusmeleri kahkalari oglum soyle otur abicim soyle diye nazlamalari vs hazmetmek de sorun yaşıyorum esimin orda old. Dusunmek canımı yakiyor nasil alisicam ki

Anladim simdi hakliymissiniz.

Aslinda temelde eşinizden kaynakli sorun cikmis ve fakat -siz uzlasmaya vardiginiz halde- kayinpeder haric diger aile uyeleri kraldan kralci tavir takinarak size kin gütmüsler.
Kari-koca arasina girilmez sözünün gercege dönmüs hali.
Bu kin hali zamana yayildikca cesitli olaylarla daha da artmis ve uzlasmaz bir noktaya tasinmis.
Bazen aile bile olsa yillar yili sorunlar cozulmuyor artiyorsa ve ezilen yipranan hep bir taraf oluyorsa kangrenlesmis bu iliskiyi kesip atmak zorunluluk oluyor.
Beden sagligimiz ve ruh sagligimiz icin.
Haklisiniz sekil a da görüldüğü gibi oldu
Esim de beni seviyor ama bu ucuncu kiseilerden dolayi is cikamaza giriyor

Back