- 11 Mayıs 2022
- 651
- 1.076
Düğünümde en yakın arkadaşlarım nedimelerimdi ve kıyafetlerini beğenmeyince benim seçtiğim oldu sonunda. Onlar benim en yakınlarım bu olayı muhattaba alıp kirildiklarini duysam çok kırılırdim. Insan en yakınlarına naz geciremeyecek ya da doğru konuşamayacakta kime yapacak. Boşa kırılmışsiniz gibi geldi banaÇok yakın bir arkadaşım yakında evleniyor. Bu akşam düğünü için satın almayı düşündüğüm elbiseyi gösterdim. Fikir almak için atmadım. Görmek istedi, ben de linkini gönderdim. Yaşlı elbisesi gibi, başka bir elbise giy yazmış. Yakın zamanda başka bir düğüne gitmiştim, elbisemi o zaman da beğenmemişti. Büyük beden olduğumu, elbise bulmanın zor olduğunu anlatmıştım ben de. Zaten bana olan çok az elbise var. Büyük beden için demode modeller üretiliyor. Kollarım kalın olduğundan kolsuz giyinsem yakışmıyor, kısa giysem olmuyor. Bedenimi toparlayacak bir model olması lazım. Piyasada üç beş tane güzel elbise var ama alamayacağım kadar pahalı oluyorlar. Ki benim kıyafetlerimi etrafımda beğenirler, kendine yakışan ve güzel gösteren şeyler giyiyorsun derler. Bu durumu bildiği halde böyle bir cevap verdi. Yakın zamanda kilo verdim. Daha güzel bir şeyler bulabileceğimi söyledi. Ben zaten uzun süredir elbise arıyorum. Sanki ben müthiş modeller var da klasik bir ürün seçiyorum.
Neyse, herşeye rağmen başka bir elbise satın almamı söylediği mesajına durumumu tekrar açıklayan bir cevap yazdım. Okudu ama dönmedi. Ben de mesajlarımı tekrar okudum, sinirlendiğim için yazarken anlamasam da aslında sert çıkışmışım. On beş senelik arkadaşım, eminim ki yarın hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam edeceğiz. Ancak yine de şu anda biraz kırıldım. Sizce abartıyor muyum?
Telefondan yazdığım için yazım hatası vardı, bu yüzden mesajı düzenledim.
siz güzelsiniz fakat bu giydiginiz hic olmamis nedenmi dikimi bence profesyonelce degil cicek motifin yarisi kesik yarisi baska yerde bu uyumsuzlukta giysiyi basitlestirmis yoksa sizin bedeninizde sorun yok ne giysen yakisir
ciceklerin yarisindan kesimi dikimi hos durmmuyordu konu sahibinin fotosunda tabiki herkesin önce kendinin begenmesi önemlidir bazende disardan bakanlarada soruluyorsa onlarinda görüsleri bazende olsa önemlidir sonucta kimsenin kimseden bir cikar sagladigi yok neyse o yani düsüncemiz vsÇekim kötü, tulum gayet güzel. Zara'nın elbise &tulum yazlık kumaşları ve dikimleri gayet güzel oluyor, burda pek belli olmamış orası doğru. Üstte gayet şık ve classy duruyor. Zaten verdiğim örnek havadar kumaş olması, rengi, baskısı, dokusuydu. Düzgün ışıkla yapılan çekimi gerçeğine gayet yakın:
ciceklerin yarisindan kesimi dikimi hos durmmuyordu konu sahibinin fotosunda tabiki herkesin önce kendinin begenmesi önemlidir bazende disardan bakanlarada soruluyorsa onlarinda görüsleri bazende olsa önemlidir sonucta kimsenin kimseden bir cikar sagladigi yok neyse o yani düsüncemiz vs
Yav konu sahibi eşekten düşeni eşekten düşen anlarÇok yakın bir arkadaşım yakında evleniyor. Bu akşam düğünü için satın almayı düşündüğüm elbiseyi gösterdim. Fikir almak için atmadım. Görmek istedi, ben de linkini gönderdim. Yaşlı elbisesi gibi, başka bir elbise giy yazmış. Yakın zamanda başka bir düğüne gitmiştim, elbisemi o zaman da beğenmemişti. Büyük beden olduğumu, elbise bulmanın zor olduğunu anlatmıştım ben de. Zaten bana olan çok az elbise var. Büyük beden için demode modeller üretiliyor. Kollarım kalın olduğundan kolsuz giyinsem yakışmıyor, kısa giysem olmuyor. Bedenimi toparlayacak bir model olması lazım. Piyasada üç beş tane güzel elbise var ama alamayacağım kadar pahalı oluyorlar. Ki benim kıyafetlerimi etrafımda beğenirler, kendine yakışan ve güzel gösteren şeyler giyiyorsun derler. Bu durumu bildiği halde böyle bir cevap verdi. Yakın zamanda kilo verdim. Daha güzel bir şeyler bulabileceğimi söyledi. Ben zaten uzun süredir elbise arıyorum. Sanki ben müthiş modeller var da klasik bir ürün seçiyorum.
Neyse, herşeye rağmen başka bir elbise satın almamı söylediği mesajına durumumu tekrar açıklayan bir cevap yazdım. Okudu ama dönmedi. Ben de mesajlarımı tekrar okudum, sinirlendiğim için yazarken anlamasam da aslında sert çıkışmışım. On beş senelik arkadaşım, eminim ki yarın hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam edeceğiz. Ancak yine de şu anda biraz kırıldım. Sizce abartıyor muyum?
Çok yakın bir arkadaşım yakında evleniyor. Bu akşam düğünü için satın almayı düşündüğüm elbiseyi gösterdim. Fikir almak için atmadım. Görmek istedi, ben de linkini gönderdim. Yaşlı elbisesi gibi, başka bir elbise giy yazmış. Yakın zamanda başka bir düğüne gitmiştim, elbisemi o zaman da beğenmemişti. Büyük beden olduğumu, elbise bulmanın zor olduğunu anlatmıştım ben de. Zaten bana olan çok az elbise var. Büyük beden için demode modeller üretiliyor. Kollarım kalın olduğundan kolsuz giyinsem yakışmıyor, kısa giysem olmuyor. Bedenimi toparlayacak bir model olması lazım. Piyasada üç beş tane güzel elbise var ama alamayacağım kadar pahalı oluyorlar. Ki benim kıyafetlerimi etrafımda beğenirler, kendine yakışan ve güzel gösteren şeyler giyiyorsun derler. Bu durumu bildiği halde böyle bir cevap verdi. Yakın zamanda kilo verdim. Daha güzel bir şeyler bulabileceğimi söyledi. Ben zaten uzun süredir elbise arıyorum. Sanki ben müthiş modeller var da klasik bir ürün seçiyorum.
yakınn arkadaşım evlense konsepti varsa ve bu konuda hassassa konseptini bozmamak için en uyacak şekilde kumaş alır diktirirdim madem bulmakta zorlanıyorsam ,sonuçta düğün tarihi dün alınmadı zamanında yetişirdi,bence alınacağınız birşey yok sizi uyarması iyi bile ortamdan ayrı farklı durduğunuzda kendinizi kötü hissedeceğinizi düşünmüş olabilirArkadaşımın kafasında bir düğün konsepti var, genç ekip olarak dans etmemizi vs bekliyor düğünde. Kameramana nerede nasıl poz vereceğimizi bile tembihlediBen az çok diğer kızların ne tarzda giyineceğini biliyorum. Benim elbise gerçekten daha ağır kaçıyor. Yine de keyfimden böyle bir model düşünmediğimi anlamasını beklerdim. Alınganlık yaptığım şey acaba konsepti bozacağımı mı düşünyor diye düşünüyorum. Hassas olduğum konu olduğu için biraz fazla ince düşünüyor olabilirim. Belki de alakası yok, dediğiniz gibi elbiseyi beğenmedi.
Size belki de biriyle pisti olmayin ayni rengi diymeyin diye sormustur ne giyeceksin diye. Bende cok yakin bir arkadasimin nisani icin elbise almıştım. Siparis verdikten sonra esime gösterdim, kardeşime arkadaslarima gosterdim. Hepsi guzel dediler. Ama son anda annem kizim bu sana hic yakismamis ayip olmasin uzulme diye söyleyemedik ama bunu giyip gitme dedi, esime anlattim oda bende begenmemistim ama uzulme diye soylemedim dedi. Sonuç olarak baska elbise giyerek gittim onlara da kizdim madem kötü niye bastan soylemediniz diye. Bence arkadasiniz kotuyse sizi uyarmıştır belki daha guzelini bulacaksiniz alinganlik yapmamalisinizArkadaşımın beni bilerek üzmesi ya da rencide etmesi gibi bir durumun söz konusu olduğunu sanmıyorum. Bilerek yaptığını düşünmüyorum. Kaç senedir hiç kırıcı olmadı. Ancak şu anda düğüne gelecek kız grubundaki herkes birbirine kıyafetini atıyor. Kendisi direkt bana sordu sen ne alacaksın diye. Kendimi biraz grubu bozan kişi gibi hisettim. Sanırım buna alındım.
aslında elbise kötü değilmiş bunu nasıl kombinlediğiniz önemli, doğru ayakkabı saç modeli ile dinamik sade ve şık olursunuz tutup ensede topuz düz taban ayakkabı yanlış makyajla 50 yaşında durabilirsiniz ama doğru kombinle de çok tatlı olursunuz.Hanımlar konu açıp cevap vermeyen birisi asla değilimdir, telefonuma su kaçtı ve klavyesi bozuldu. Şu anda siteye girebildiğim tek cihaz telefon. Mesajlarını okudum ama yaptırana kadar cevap yazamadım.
Elbisenin linkini de paylalışıyım bu bu arada; https://ty.gl/m07dho2atb
Dediğim gibi arkadaşım bu elbiseyi eğlence için beğenmedi, sizler gibi elbise bakıyormuş bana, bir iki buldu hatta. Kırgın degilim artık, birazi abarttığımı sizin yorumlarınız sayesinde anladım zaten.
Çarşambadan bugüne bir kilo vermişim, inşallah güzel olacağım, bir umuttur yaşamakaslında elbise kötü değilmiş bunu nasıl kombinlediğiniz önemli, doğru ayakkabı saç modeli ile dinamik sade ve şık olursunuz tutup ensede topuz düz taban ayakkabı yanlış makyajla 50 yaşında durabilirsiniz ama doğru kombinle de çok tatlı olursunuz.
Bende beğenmedim elbiseyiHanımlar konu açıp cevap vermeyen birisi asla değilimdir, telefonuma su kaçtı ve klavyesi bozuldu. Şu anda siteye girebildiğim tek cihaz telefon. Mesajlarını okudum ama yaptırana kadar cevap yazamadım.
Elbisenin linkini de paylalışıyım bu bu arada; https://ty.gl/m07dho2atb
Dediğim gibi arkadaşım bu elbiseyi eğlence için beğenmedi, sizler gibi elbise bakıyormuş bana, bir iki buldu hatta. Kırgın degilim artık, birazi abarttığımı sizin yorumlarınız sayesinde anladım zaten.
Ben hayatta gitmezdim o düğüne gerçekten.Giysinin ne önemi varki,bu kadar sizin moralinizi bozmaya hakkıda yokken hemdeÇok yakın bir arkadaşım yakında evleniyor. Bu akşam düğünü için satın almayı düşündüğüm elbiseyi gösterdim. Fikir almak için atmadım. Görmek istedi, ben de linkini gönderdim. Yaşlı elbisesi gibi, başka bir elbise giy yazmış. Yakın zamanda başka bir düğüne gitmiştim, elbisemi o zaman da beğenmemişti. Büyük beden olduğumu, elbise bulmanın zor olduğunu anlatmıştım ben de. Zaten bana olan çok az elbise var. Büyük beden için demode modeller üretiliyor. Kollarım kalın olduğundan kolsuz giyinsem yakışmıyor, kısa giysem olmuyor. Bedenimi toparlayacak bir model olması lazım. Piyasada üç beş tane güzel elbise var ama alamayacağım kadar pahalı oluyorlar. Ki benim kıyafetlerimi etrafımda beğenirler, kendine yakışan ve güzel gösteren şeyler giyiyorsun derler. Bu durumu bildiği halde böyle bir cevap verdi. Yakın zamanda kilo verdim. Daha güzel bir şeyler bulabileceğimi söyledi. Ben zaten uzun süredir elbise arıyorum. Sanki ben müthiş modeller var da klasik bir ürün seçiyorum.
Güncelleme 5. sayfadadır.
Bence kırdığını farketmedi, en azından kendisi beden problemi yaşamadığı için düşünemdi pek.Ne olursa olsun kim olursa olsun sızle bu sekıl konusamaz kırmayı bılıosa kırılmayıda goze alacak bu kadar cabalamayın derım