Siz olsanız kırılır mıydınız?

Öncelikle beden şekliniz nedir beliniz ince mi omuzlariniz güzel mi begenirmisiniz bacaklarınız kalın mi ona göre bir kaç kıyafet gorseliyle tavsiye verebilirim 😊 benimde kilolu olduğum ( hala kiloluyum 😥😁) dönemlerde birkaç stil hilem vardı olduğum kilodan daha az gosteriyordum 😇

Buradan arkadaşına eklestirebilirdim ama çok yorgunum..
Şimdi olay şu..
15 senelik dostluk var madem ; çuval bile giysen seni gördüğünde mutlu olmalı.
Zaten zaman ye kürküm ye olmuş.
Yahu düğüne iştirak etmişim,en mutlu günlerinden birinde seni yalnız bırakmamış,15 sene boyunca birbirimize destek olmuşuz,sadece 2 saat için satın alınan elbese mi battı gozunuze ?
Bu kız gidip gelinligini milona'da bile diktirebilir ancak başkasının satın aldığı seyi giyme demek saçma bence.
Sinirlenirdim şahsen,aramı bozmazdim ama bunu da unutmazdim.Bİr kez daha aynı tavrı tekrar ederse de dostluğumu bitirirdim.

Öncelikle beden şekliniz nedir beliniz ince mi omuzlariniz güzel mi begenirmisiniz bacaklarınız kalın mi ona göre bir kaç kıyafet gorseliyle tavsiye verebilirim 😊 benimde kilolu olduğum ( hala kiloluyum 😥😁) dönemlerde birkaç stil hilem vardı olduğum kilodan daha az gosteriyordum 😇
Düşman başına, inanılmaz bir vucut şeklim var. Heryerden alıp heryerden veriyorm 🤣🤣🤣

Genelde şişman kadınların göbeği beli kalın olur ama kolu bacağı incedir, saklarlar. Ben kilo alayım gıdımdan ayağıma kadar heryerim bir santim kalınlaşır vereyim her yerden veririm. Kum saatine benziyorum ama kol bacaklarm kalın çünkü fazla kilom var.

Elbise bence de kötü değil. Uygun çanta, saç, makyaj ve ayakkabı ile gayet de klas olunur. İnstadaki pek çok style sayfasına bakın bu tarz elbiselerin kombinlendiğini görürsünüz. Devir klas şıklık devri. Arkadaşınız biraz pembiş gelinlerden galiba taşlı tuşlu hantal avam abiyeleri beğeniyor olsa gerek. Siz beğendiyseniz güzelce kombinleyin ve takılmayın.

Elbise bence de kötü değil. Uygun çanta, saç, makyaj ve ayakkabı ile gayet de klas olunur. İnstadaki pek çok style sayfasına bakın bu tarz elbiselerin kombinlendiğini görürsünüz. Devir klas şıklık devri. Arkadaşınız biraz pembiş gelinlerden galiba taşlı tuşlu hantal avam abiyeleri beğeniyor olsa gerek. Siz beğendiyseniz güzelce kombinleyin ve takılmayın.
Klasikler moda oldu diye seviniyordum ben de 🤣 Ama evet benim arkadaşlar cidden taşlı tuşlu🤣🤣🤣

https://ty.gl/m07dho2atb

Link şeklinde vermiştim, gözden kaçırdınız galiba.

Kötü, berbat değil kesinlikle ama belkin diğerleri daha fazla, daha gösterişli şeyler giyecekse sizin az kalıp kötü hissetmenizi istememiştir:dondurma: Kötü bulmadım asla, bu konuyu okuyunca zangoş giysisi gibi kapkara, kapalı, kalın kumaşllı bir şey hayal etmişim nedense.
Şöyle bir fikrim var, madem daha fazla bir şey giymenizi istiyor siz de daha gösterişli (ve tabi ki daha pahalı :))) ) bir şey seçin bunu istiyorum damat bana alsın diyin yıkın damada gitsin :halay:düğün sahibi madem elbise elbise diye beyin yiyor parayı ödesin diyorum ben de:dondurma:

Son düzenleme:
Şu nasıl? Hem 48 bedeni var , hem dediğiniz fiyatın altinda. Hem başka renkleri de var.
Yeşili daha çok beğendim ama şu da uygun dediğiniz tarife. Renk olarak da saridan yeşile her renk var
Bu da rengarenk, belki kır konseptine uyarEki Görüntüle 3125866
Bu arada öz ablam için bile bu ekonomik krizde iki ayrı abiye almazdım heralde 😅

Bu nasıl bir çekimdir ayrıca, tamam ışık mışık kötü olur da hiç mi göz izan yok arkadaş ... 3 nolu fotodaki modelin bacakları acaip görünüyor. Bilemedim belki de kıl kökü falandır Allah affetsin öyle olsa bile en ucuz fotoğrafçı bile rötüş yapıp photoshop atıyor ucuzcu satıcılar sizi :eek:

O tip abiyeler korkunç gerçekten, taşlı tuşlu, hepsi birbirine benziyor , giyenlleri de 20yıl yaşlı gösteriyor .. üstüne bir de kuaförde Hamiyet teyze maşası yaptırınca tam oluyor :ruh:

https://ty.gl/m07dho2atb

Link şeklinde vermiştim, gözden kaçırdınız galiba.
Elbise kötü değilmiş bence. Farklı renkleri de varmış, siyah yerine daha renkli bir şey olabilirdi belki.
Bu arada düğünler beni inanılmaz gerer, özellikle yakın akraba düğünü. Çünkü gerçekten abiye zevkim hiç yok, dekolte sevmiyorum ama dekoltesi olmayan abiyeleri de babannelere göre yapıyorlar. Ben de tulum tercih ediyorum Cherry gibi. Aksesuarlarla çok şık oluyor bence.

Düşman başına, inanılmaz bir vucut şeklim var. Heryerden alıp heryerden veriyorm 🤣🤣🤣

Genelde şişman kadınların göbeği beli kalın olur ama kolu bacağı incedir, saklarlar. Ben kilo alayım gıdımdan ayağıma kadar heryerim bir santim kalınlaşır vereyim her yerden veririm. Kum saatine benziyorum ama kol bacaklarm kalın çünkü fazla kilom var.

Ben kum saati tarza bu tarz elbiseleri yakıştırıyorum. Krep Valonlu Büyük Beden Elbise

Özellikle bu modeli omuzlari yüksek kullanırsanız güzel olacagina inanıyorum.

Bu tarz elbiselerden birisi size uygun olabilir bence beliniz daha ince o yüzden belden kemerli modeller size daha uygun olacaktır.

Ben kum saati tarza bu tarz elbiseleri yakıştırıyorum. Krep Valonlu Büyük Beden Elbise

Bu tarz elbiselerden birisi size uygun olabilir bence beliniz daha ince o yüzden belden kemerli modeller size daha uygun olacaktır.
Elbisedelisi sitesinden daha önce alışveriş yaptınız mı? Bayıldım elbiseye, bedeni de olur.

Gayet hoş bir siteymiş, böyle konularda önerilerle gelsin tüm üyeler :dondurma:

Ben hayatta gitmezdim o düğüne gerçekten.Giysinin ne önemi varki,bu kadar sizin moralinizi bozmaya hakkıda yokken hemde😕
Arkadaşlar ben olsam demek ,kendi açımdan moralimi bozan ,empati kuramayan arkadaşımda olsa gitmem dedim.Beğenmemek serbest😉👍

Şunu inceler misiniz geçen kilolu bir fenomende görmüştüm çok hoşuma gitmişti.
Siz konuyu çok iyi anlamışsınız, bu kıyafet tam arkadaşlarımın giyeceği bir şey, göstersem koşar 36sını alırlar. Göbek açık olmasından dolayı bana nasıl olur bilemedim ama evet büyük bedeni varmış ben şok 🤣 Çok sağolun.

X