- 16 Haziran 2011
- 14.889
- 62.573
Aslında basit bir elbise, ancak ben kendimi alınganlık yaparak gece gece yaşlı teyze gibi hisettim
Bu düğünü 15 senedir planlıyor bildiğim kadarıylaDüğünlerde arkadaşlarının belli bir gösteri yapması ve gösteriye katılması gerektiğini düşünen insanlara anlam veremiyorum.
Kameramana poz vermek , zoraki olarak o dansta yer almak istemiyorsanız ; bir davetli olarak oturduğunuz yerden izleyebilirsiniz.
Bir miktar kilo verdiğinize göre , belli ki kilo verme ihtiyacı ve gayreti içindesiniz. Mevcut elbiselerinizden düğünde giymeye uygun olan bir elbise varsa ; yeni bir elbise almak yerine onu da tercih edebilirsiniz. Bir broş, kemer , fular vb aksesuarlarla elbiselerini çok hoş bir şekilde farklılaştırıyor insanlar.
Almayı düşündüğünüz elbiseyi merak ettim ,linkini paylaşabilir misiniz ?
Yaaa kıyamam. Demek o da yıllardir bunu bekliyor. Ve bir Dresscode vermiş. Onun dışına çıkmamak lazım.Bu düğünü 15 senedir planlıyor bildiğim kadarıylaİki kısımdan oluşuyor. Kır gibi bir alanda gençlerin eğleceneği bir bölüm var. Elbise eğlence kısmı için lazım. Drone tepeden bizi çekecek. Ben size elbiseyi özel mesaj atayım.
Vallahi öyle. Uçuşan, renkli, çiçekli, yani nasıl desem su kenarında, kır içinde eğlencek biri için elbise beklentisi var. Ben zaten yemekli kısım için bir elbise aldım, masrafımı yaptımYaaa kıyamam. Demek o da yıllardir bunu bekliyor. Ve bir Dresscode vermiş. Onun dışına çıkmamak lazım.
Kizin dediği konsept ne?
Kaç beden giyiniyorsun?
Bütçen en fazla kaç TL'ye kadar çıkar???
Biraz bilgi versene, KK kadınları çok fena valla. Bakarsin sana şak diye link atarlar, onu alırsın:)
İşte sanırım çıkışmam hoş olmadıyani yakın arkadaşım diyorsun, aranızda mutlaka ortak bir iletişim dili gelişmiş olması lazım bu zamana kadar. çok yakın arkadaşım bana böyle dese, "ay hayatım o zaman senin şu paris'teki modacılara söyle de bana özel elbise diksinler" diye bi cevap yazar iyice dalgaya alırdım.
Ben de sizin gibi düşünüyorum, benim özel günüme isteyen istediğini giyebilir. Ama işte arkadaşlarım çok özeniyor, acaba ben yeterince değer vermiyorum bu yüzden özenmiyorum diye mi düşünüyorlar? Oysaki benim tipimin el verdiği bu kadarInsanların ne gittiğine pek dikkat etmem sadece fikrimi sorarlarsa kalp kırmadan cevap veririm bilmem kaç yıllık arkadaşım ailem olsa dahi.
Insanların ne giydiği kimseyi alakadar etmez, kendine yakıştırıp almışsa kime ne. Bazen bazı şeyleri çok abartıyoruz gibi geliyor rahat olmakta fayda var :)
Elbiseyi bana da atabilir misiniz? Merak ettimBu düğünü 15 senedir planlıyor bildiğim kadarıylaİki kısımdan oluşuyor. Kır gibi bir alanda gençlerin eğleceneği bir bölüm var. Elbise eğlence kısmı için lazım. Drone tepeden bizi çekecek. Ben size elbiseyi özel mesaj atayım.
Bence siz kıyafetler olmaz diye düşünerek farklı modeller seçiyorsunuz ama siz nasil mutluysaniz oyle giyinin yahu. Kolum bacağım oram buram kalin diye begendiginiz modeli giymekten vazgecmeyin. Açın kollarinizi aksine askılı bi model secinBen de sizin gibi düşünüyorum, benim özel günüme isteyen istediğini giyebilir. Ama işte arkadaşlarım çok özeniyor, acaba ben yeterince değer vermiyorum bu yüzden özenmiyorum diye mi düşünüyorlar? Oysaki benim tipimin el verdiği bu kadar
Bu olmaz mı mesela, rengi tam kırlık:
Matik Abiyem Dalya Tül Dekolteli Tasarım Abiye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Matik Abiyem Dalya Tül Dekolteli Tasarım Abiye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şu nasıl? Hem 48 bedeni var , hem dediğiniz fiyatın altinda. Hem başka renkleri de var.Vallahi öyle. Uçuşan, renkli, çiçekli, yani nasıl desem su kenarında, kır içinde eğlencek biri için elbise beklentisi var. Ben zaten yemekli kısım için bir elbise aldım, masrafımı yaptım300 bilenedin 400 tl ye bir şey bulsam süper olurdu. En fazla 500 olsun daha çıkamam. Zayıfladım ondan şu anda tam kaç bedenim bilemiyorum. Ama büyük beden işte 48 dir diye tahmin ediyorum. Size de atayım bari bulduğum elbisenin linkini.
Bu arada öz ablam için bile bu ekonomik krizde iki ayrı abiye almazdım heralde
İBenim için aratmış, elbise bakmışsınız. Çok incesiniz. Gençler olarak dedim ama düğünde eğilenecek olan bizler ortlama 32 33 yaşlarındayız. Çok da genç sayılmıyoruz sanırım. Bu elbise tam bir zayıf, lolita elbisesi değil mi? Ben kendime yakıştıramıyorum bu elbiseyi mesela.
Yakın arkadaşın ama ne olursa olsun bu pahalilikta 2 elbise almazdım.ayrica düğüne geleceklere onu giy bunu giy demek çok kaba.Vallahi öyle. Uçuşan, renkli, çiçekli, yani nasıl desem su kenarında, kır içinde eğlencek biri için elbise beklentisi var. Ben zaten yemekli kısım için bir elbise aldım, masrafımı yaptım300 bilenedin 400 tl ye bir şey bulsam süper olurdu. En fazla 500 olsun daha çıkamam. Zayıfladım ondan şu anda tam kaç bedenim bilemiyorum. Ama büyük beden işte 48 dir diye tahmin ediyorum. Size de atayım bari bulduğum elbisenin linkini.
Şu nasıl? Hem 48 bedeni var , hem dediğiniz fiyatın altinda. Hem başka renkleri de var.Eki Görüntüle 3125864
Yeşili daha çok beğendim ama şu da uygun dediğiniz tarife. Renk olarak da saridan yeşile her renk varEki Görüntüle 3125865
Bu da rengarenk, belki kır konseptine uyarEki Görüntüle 3125866
Bu arada öz ablam için bile bu ekonomik krizde iki ayrı abiye almazdım heralde
Ben yesili beğendim valla:)Valla yengeç allah affetsin ama ben bunların hiçbirini beğenmedim bunlar görümce elbisesievli barkşı, çocuğunu elinden tutup pistte koşturan görümceler giyiyor bunları
Benim natal haritada Venüs eksikliği var....
Ama modadan asla anlamam,onu da söyleyeyim:)))