Siz olsanız kırılır mıydınız?

Bu düğünü 15 senedir planlıyor bildiğim kadarıyla İki kısımdan oluşuyor. Kır gibi bir alanda gençlerin eğleceneği bir bölüm var. Elbise eğlence kısmı için lazım. Drone tepeden bizi çekecek. Ben size elbiseyi özel mesaj atayım.

Yaaa kıyamam. Demek o da yıllardir bunu bekliyor. Ve bir Dresscode vermiş. Onun dışına çıkmamak lazım.
Kizin dediği konsept ne?
Kaç beden giyiniyorsun?
Bütçen en fazla kaç TL'ye kadar çıkar???
Biraz bilgi versene, KK kadınları çok fena valla. Bakarsin sana şak diye link atarlar, onu alırsın:)

Vallahi öyle. Uçuşan, renkli, çiçekli, yani nasıl desem su kenarında, kır içinde eğlencek biri için elbise beklentisi var. Ben zaten yemekli kısım için bir elbise aldım, masrafımı yaptım 300 bilenedin 400 tl ye bir şey bulsam süper olurdu. En fazla 500 olsun daha çıkamam. Zayıfladım ondan şu anda tam kaç bedenim bilemiyorum. Ama büyük beden işte 48 dir diye tahmin ediyorum. Size de atayım bari bulduğum elbisenin linkini.

İşte sanırım çıkışmam hoş olmadı

Insanların ne gittiğine pek dikkat etmem sadece fikrimi sorarlarsa kalp kırmadan cevap veririm bilmem kaç yıllık arkadaşım ailem olsa dahi.
Insanların ne giydiği kimseyi alakadar etmez, kendine yakıştırıp almışsa kime ne. Bazen bazı şeyleri çok abartıyoruz gibi geliyor rahat olmakta fayda var :)

Ben de sizin gibi düşünüyorum, benim özel günüme isteyen istediğini giyebilir. Ama işte arkadaşlarım çok özeniyor, acaba ben yeterince değer vermiyorum bu yüzden özenmiyorum diye mi düşünüyorlar? Oysaki benim tipimin el verdiği bu kadar

Bence yanlış almayın söylediklerini, elbise cidden iyi değilse almayın daha yaşınıza uygun bir şeyler bakın. Ben bu yaz düğüne gittim, çok sayıda etli kadın vardıama canları ne çekiyorsa onu giymişler gayet de iyi olmuş.

Size adL love my body öneririm, bir de trendyol. Love my body gayet güzel şeyler yapıyor, trendyolda ise öyle çok çeşit var ki mutlaka bulursunuz bir şeyler. Güzelce giyinip gidin.

Elbiseyi bana da atabilir misiniz? Merak ettim

Bence siz kıyafetler olmaz diye düşünerek farklı modeller seçiyorsunuz ama siz nasil mutluysaniz oyle giyinin yahu. Kolum bacağım oram buram kalin diye begendiginiz modeli giymekten vazgecmeyin. Açın kollarinizi aksine askılı bi model secin

Benim için aratmış, elbise bakmışsınız. Çok incesiniz. Gençler olarak dedim ama düğünde eğilenecek olan bizler ortlama 32 33 yaşlarındayız. Çok da genç sayılmıyoruz sanırım. Bu elbise tam bir zayıf, lolita elbisesi değil mi? Ben kendime yakıştıramıyorum bu elbiseyi mesela.

Şu nasıl? Hem 48 bedeni var , hem dediğiniz fiyatın altinda. Hem başka renkleri de var.
Yeşili daha çok beğendim ama şu da uygun dediğiniz tarife. Renk olarak da saridan yeşile her renk var
Bu da rengarenk, belki kır konseptine uyar
Bu arada öz ablam için bile bu ekonomik krizde iki ayrı abiye almazdım heralde

İ
Sen de başka/renk model bak kız verdik tüyoları bu bence gayet iyi, ben de 34üm ama bu rengi giyiyorum, baharları da kolu tüllü müllü elbise giyerim günlük olarak. Simsiyah giyinip gitme bence de az biraz renkli olsun. 30u geçince mezara girmiyoruz, bu soft bir renk her şekilde gündüz giymeye gideri var kır düğününde zaten soft renkler olur, uçuş uçuş tüller, ipekler olur, maxi elbiseler olur... Kolların kapalı olacaksa da tül olsun derim yoksam çok çok kapalı olur elbise valla zangoça dönersin.

Yakın arkadaşın ama ne olursa olsun bu pahalilikta 2 elbise almazdım.ayrica düğüne geleceklere onu giy bunu giy demek çok kaba.

Valla yengeç allah affetsin ama ben bunların hiçbirini beğenmedim bunlar görümce elbisesi evli barkşı, çocuğunu elinden tutup pistte koşturan görümceler giyiyor bunları

Valla yengeç allah affetsin ama ben bunların hiçbirini beğenmedim bunlar görümce elbisesi evli barkşı, çocuğunu elinden tutup pistte koşturan görümceler giyiyor bunları
Ben yesili beğendim valla:)

Ama daha bugün bir konuya yazdigim gibi;
....
Ama modadan asla anlamam,onu da söyleyeyim:)))
Benim natal haritada Venüs eksikliği var uyum , estetik vs yok bende o şeyler:) MissCherryBlossom
Ama yine de aradığı bedende, daha ucus uçuş elbiseler olarak sevdim onlari

Ben de dobrayımdır sevdiğim bir insanın kötü görünmesini istemem açık açık söylerim. Ama hali hazırda alınmış bir elbise varsa yapacak bir şey yok. Sonuçta elbiseler çok pahalı artık. Kimse düğün dernek yaparken bana danışmıyor bütçen ne durumda diye öyleyse giydiğimle idare etsinler. Hele yazın düğünler arka arkaya geliyor hepsine özenip yeni bir şey almaya kalksak evin yolunu bulamayız. Yok kır konsepti yok helenistik konsept yok bilmemne. Mesela duygu özaslan düğününü fransa’da yaptı ama yakınlarının uçak parasından kalma parasına kadar kendi ödedi madem bu kadar önem veriyor sizin elbiseyi de o alıversin.

Seçeceğiniz elbiseyi niye onaylatma ihtiyacı hissettiniz ki
Ben bunu sevdim
Bunu giyeceğim de
Giy ve git
Gösterme bile insanlara
Sanki o elbise ile gelince sizi düğüne almayacaklar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…