Düşman başına, inanılmaz bir vucut şeklim var. Heryerden alıp heryerden veriyormÖncelikle beden şekliniz nedir beliniz ince mi omuzlariniz güzel mi begenirmisiniz bacaklarınız kalın mi ona göre bir kaç kıyafet gorseliyle tavsiye verebilirimbenimde kilolu olduğum ( hala kiloluyum ) dönemlerde birkaç stil hilem vardı olduğum kilodan daha az gosteriyordum
https://ty.gl/m07dho2atbEe elbise fotosu gelmedi mi hala?
Klasikler moda oldu diye seviniyordum ben deElbise bence de kötü değil. Uygun çanta, saç, makyaj ve ayakkabı ile gayet de klas olunur. İnstadaki pek çok style sayfasına bakın bu tarz elbiselerin kombinlendiğini görürsünüz. Devir klas şıklık devri. Arkadaşınız biraz pembiş gelinlerden galiba taşlı tuşlu hantal avam abiyeleri beğeniyor olsa gerek. Siz beğendiyseniz güzelce kombinleyin ve takılmayın.
Şu nasıl? Hem 48 bedeni var , hem dediğiniz fiyatın altinda. Hem başka renkleri de var.
Yeşili daha çok beğendim ama şu da uygun dediğiniz tarife. Renk olarak da saridan yeşile her renk var
Bu da rengarenk, belki kır konseptine uyarEki Görüntüle 3125866
Bu arada öz ablam için bile bu ekonomik krizde iki ayrı abiye almazdım heralde
Elbise bence de kötü değil. Uygun çanta, saç, makyaj ve ayakkabı ile gayet de klas olunur. İnstadaki pek çok style sayfasına bakın bu tarz elbiselerin kombinlendiğini görürsünüz. Devir klas şıklık devri. Arkadaşınız biraz pembiş gelinlerden galiba taşlı tuşlu hantal avam abiyeleri beğeniyor olsa gerek. Siz beğendiyseniz güzelce kombinleyin ve takılmayın.
Elbise kötü değilmiş bence. Farklı renkleri de varmış, siyah yerine daha renkli bir şey olabilirdi belki.
Düşman başına, inanılmaz bir vucut şeklim var. Heryerden alıp heryerden veriyorm
Genelde şişman kadınların göbeği beli kalın olur ama kolu bacağı incedir, saklarlar. Ben kilo alayım gıdımdan ayağıma kadar heryerim bir santim kalınlaşır vereyim her yerden veririm. Kum saatine benziyorum ama kol bacaklarm kalın çünkü fazla kilom var.
Elbisedelisi sitesinden daha önce alışveriş yaptınız mı? Bayıldım elbiseye, bedeni de olur.Ben kum saati tarza bu tarz elbiseleri yakıştırıyorum. Krep Valonlu Büyük Beden Elbise
Elbise Delisi Madonna Yaka Yeşil Şifon Astarlı Kuşaklı Büyük Beden Elbise Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Elbise Delisi Madonna Yaka Yeşil Şifon Astarlı Kuşaklı Büyük Beden Elbise yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Özellikle bu modeli omuzlari yüksek kullanırsanız güzel olacagina inanıyorum.
Elbise Delisi Kadın Kruvaze Yaka Siyah Çiçek Desenli Büyük Beden Elbise Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Elbise Delisi Kadın Kruvaze Yaka Siyah Çiçek Desenli Büyük Beden Elbise yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu tarz elbiselerden birisi size uygun olabilir bence beliniz daha ince o yüzden belden kemerli modeller size daha uygun olacaktır.
Ben kum saati tarza bu tarz elbiseleri yakıştırıyorum. Krep Valonlu Büyük Beden Elbise
Elbise Delisi Madonna Yaka Yeşil Şifon Astarlı Kuşaklı Büyük Beden Elbise Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Elbise Delisi Madonna Yaka Yeşil Şifon Astarlı Kuşaklı Büyük Beden Elbise yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Özellikle bu modeli omuzlari yüksek kullanırsanız güzel olacagina inanıyorum.
Elbise Delisi Kadın Kruvaze Yaka Siyah Çiçek Desenli Büyük Beden Elbise Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Elbise Delisi Kadın Kruvaze Yaka Siyah Çiçek Desenli Büyük Beden Elbise yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu tarz elbiselerden birisi size uygun olabilir bence beliniz daha ince o yüzden belden kemerli modeller size daha uygun olacaktır.
Elbisedelisi sitesinden daha önce alışveriş yaptınız mı? Bayıldım elbiseye, bedeni de olur.
Arkadaşlar ben olsam demek ,kendi açımdan moralimi bozan ,empati kuramayan arkadaşımda olsa gitmem dedim.Beğenmemek serbestBen hayatta gitmezdim o düğüne gerçekten.Giysinin ne önemi varki,bu kadar sizin moralinizi bozmaya hakkıda yokken hemde
Elbisedelisinin kendi sitesinden almaktansa trendyol üzerinden alabilirim böylece iadesi de garanti olur. Renkli desenli olmaları kır konseptine uydu.Gayet hoş bir siteymiş, böyle konularda önerilerle gelsin tüm üyeler
Siz konuyu çok iyi anlamışsınız, bu kıyafet tam arkadaşlarımın giyeceği bir şey, göstersem koşar 36sını alırlar. Göbek açık olmasından dolayı bana nasıl olur bilemedim ama evet büyük bedeni varmış ben şoktugcebaykal shoes Mint Yeşili Crop Etek Takım Fiyatı, Yorumları - Trendyol
tugcebaykal shoes Mint Yeşili Crop Etek Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şunu inceler misiniz geçen kilolu bir fenomende görmüştüm çok hoşuma gitmişti.
Elbisedelisi sitesinden daha önce alışveriş yaptınız mı? Bayıldım elbiseye, bedeni de olur.