Yazıklar olsun diyorum yahu bu nasıl bir yengeç burcu olamaz
Ben balık + yengeç kombosuyum o yüzden zevklli bir haspayım
Konuya dönersek bu yaz gündüz düğününe gittim şöyle bir şey giydim. (acaip bir açıdan acaip bir ışıkla çekilmiş kusura bakmayın
) Zara'nın bu yılki yaz koleksiyonundan, gayet pratik tek parça tulum. Böylece giydim biraz da takı taktım, akşam yemeğine de gittim gündüz düğününe de . Beline janti kemer taktım, büyük takı taktım akşam davetine de oldu. Yazın bence hafif, uçuş uçuş, açık renkli kumaşlar gidiyor, tül olur, saten olur, ipek olur her türlü hafif kumaş olur.
Tombişsin diye kapkara giyineceksin yaz sıcağında her yerini kapatacaksın diye bir şey yok asla. Doya Doya Modanın geçenki sezonunda tombiş kızçeler yarışıyordu, hepsi gayet güzel şeyler buldular da giydiler de. Türkiyede çok sayıda büyük beden kadın var, bu açıdan programın o sezonunu çok pozitif buldum, TV8i burdan tebrik ediyorum.
Konuya tekrar geleyim konu sahibesine dümdüz hiçbir numarası olmayan mor bir elbise attım ben bu rengi giyemem demiş, gerçekten üzüldüm. Bana yakışmaz diyor gibime geldi, tombiş olduğu ve bedeniyle barışık olmadığı için bu şekilde yazdığını düşündüm. Konu sahibesi umarım acilen kendisiyle barışır ve güzel yazlık şeyler giyer.
Eki Görüntüle 3126104