Siz olsanız kırılır mıydınız?

Ben de dobrayımdır sevdiğim bir insanın kötü görünmesini istemem açık açık söylerim. Ama hali hazırda alınmış bir elbise varsa yapacak bir şey yok. Sonuçta elbiseler çok pahalı artık. Kimse düğün dernek yaparken bana danışmıyor bütçen ne durumda diye öyleyse giydiğimle idare etsinler. Hele yazın düğünler arka arkaya geliyor hepsine özenip yeni bir şey almaya kalksak evin yolunu bulamayız. Yok kır konsepti yok helenistik konsept yok bilmemne. Mesela duygu özaslan düğününü fransa’da yaptı ama yakınlarının uçak parasından kalma parasına kadar kendi ödedi :KK70: madem bu kadar önem veriyor sizin elbiseyi de o alıversin.
ay gerçekten yaa ne kadar gereksiz ve boş istekler. hayır bi de öbür kızın zevkine göre elbise alacak işi gücü yok tırım tırım araştıracak edecek falan bi de heves kırıyorlar. yakın akrabamın şehir dışı düğününe gitti ailem. elbisesi ayrı masraf, takısı ayrı masraf, dünya kadar yol masrafı, kuaför masrafı oldu herkes cebinden ödedi, bekarlığa veda yemeğinde bile herkes kendi hesabını ödedi ki güya o yemek bi davetti. komik oldu yani yemek veriyorum, mutlaka bekliyorum, kişi başı fix bilmem kaç TL e ne anladım ben o işten? para harcamak istemediği için o yemeğe katılmasa birileri gönül koyacak davet ediyor çünkü. amaaan ne saçma şeyler ben düğünlere katılmayarak en iyisini yapıyorum :KK70:evlenirsem ben de düğün yapmayacağım için... karşıyım düğüne.

Benim için aratmış, elbise bakmışsınız. Çok incesiniz. Gençler olarak dedim ama düğünde eğilenecek olan bizler ortlama 32 33 yaşlarındayız. Çok da genç sayılmıyoruz sanırım. Bu elbise tam bir zayıf, lolita elbisesi değil mi? Ben kendime yakıştıramıyorum bu elbiseyi mesela.
Bence gayet 30lu yaşlar elbisesi. 26 yaşındayım ve ideal kilodayım ama bana göre size daha uygun bir elbise. Siz nasıl bir elbise beğenmiştiniz gerçekten merak ettim, keşke linkini ya da fotoğrafını ekleseydiniz.

Şöyle söyleyeyim biri yeni tanıdığım biriyse nasıl diye sorarsa yakışmış canım der geçerim gerçekten dostum veya yakın gördüğüm akrabamsa çuval giysen daha güzel olur derim 😅 benim gerçi kız kardeşlerim var ondan şanslıyım birbirimize rahatça söyleyebiliyoruz on beş yıllık dostunuz da bu samimiyete guvenmistir

Siz biraz kompleks yapmissiniz alinganlik etmissiniz bence. Daha dun teyzem bana elbise fikrimi sordu, yasli elbisesi gibi bence dedim. Yani yakin gorudgun birine fikrini sorarsan gercegi de buysa soylemesinde bi sakinca yok bence. Biraz dhaa bakin, buyuk beden icin de cesitli seyler var. Vucudu sıkı saran, dirsek alti kollari olan bi elbiseyi korseyle giyseniz mesela efsane olur Kilolulara cok yakisiyor bence dar kesim diz ve dirsek altinda kalan elbiseler

Ben yesili beğendim valla:)

Ama daha bugün bir konuya yazdigim gibi;

Benim natal haritada Venüs eksikliği var 😂 uyum , estetik vs yok bende o şeyler:) MissCherryBlossom MissCherryBlossom
Ama yine de aradığı bedende, daha ucus uçuş elbiseler olarak sevdim onlari

Sen yengeç burcu değil misin nasıl olur ... benim de yükselenim yengeç valla pastel renk severim değişik formlar, modeller denerim alırım giyerim.

Ben de tam 2 ve 3 numara şahane değill ama gideri var az biraz ama 1 gerçekten çok kapalı bir renk hiç yazlık değil yazacaktım :halay: 1 nolu elbisenin rengi çok koyu hiç yazlık değil, elbise zaten her yeri kapalı pek kırlık değil, renk ayrıca tam bir görümce rengi eee bunlar birleşince tam bir görümce elbisesi olmuş:sampiyon:

Sen yengeç burcu değil misin nasıl olur ... benim de yükselenim yengeç valla pastel renk severim değişik formlar, modeller denerim alırım giyerim.

Ben de tam 2 ve 3 numara şahane değill ama gideri var az biraz ama 1 gerçekten çok kapalı bir renk hiç yazlık değil yazacaktım :halay: 1 nolu elbisenin rengi çok koyu hiç yazlık değil, elbise zaten her yeri kapalı pek kırlık değil, renk ayrıca tam bir görümce rengi eee bunlar birleşince tam bir görümce elbisesi olmuş:sampiyon:
Ya bende gerçekten o şıklık, estetiklik, yanına yakıştırma falan yok. Burç haritamda da beşinci ev boğa ,onuncu ev terazi. Kocaaaa haritada Venüs namına başka hiç bir şey yok:)
Lisede ablamın dolabından giyerdim, üniversitede ev arkadaşım bana kıyafet secerdi, mezun oldum yıllarca alışveriş yapmadım:) yeni yeni kapsül kardolapa geçmeye niyet ettim birkaç senedir, bir şey almadan önce kız WhatsApp grubuna atıyorum gerçekten güzel mi diye 😂😂

Bir de konu sahibi üst kol ve dizustunu saklamak istiyor,belli. Hem söylemiş hem bana attığı kıyafette de kapalıydı oralar. Attiklarim biraz daha kamufleye uygun şeyler. Sonuçta diz ve alt kol daha zayıf görünür genelde 🙄🙄 zayıflama macerasında bol şans diliyorum buradan 🍀

Beğenmediğim şeye bende güzel değil olmamis vs derim sorulursa bunda kırılacak bişey yok
Hele Samimiyetine güvendiğin biriyse
Gerçi bu kadar sebep saydigina göre sorun karşıda değil farkındaysan

Ya bende gerçekten o şıklık, estetiklik, yanına yakıştırma falan yok. Burç haritamda da beşinci ev boğa ,onuncu ev terazi. Kocaaaa haritada Venüs namına başka hiç bir şey yok:)
Lisede ablamın dolabından giyerdim, üniversitede ev arkadaşım bana kıyafet secerdi, mezun oldum yıllarca alışveriş yapmadım:) yeni yeni kapsül kardolapa geçmeye niyet ettim birkaç senedir, bir şey almadan önce kız WhatsApp grubuna atıyorum gerçekten güzel mi diye 😂😂

Bir de konu sahibi üst kol ve dizustunu saklamak istiyor,belli. Hem söylemiş hem bana attığı kıyafette de kapalıydı oralar. Attiklarim biraz daha kamufleye uygun şeyler. Sonuçta diz ve alt kol daha zayıf görünür genelde 🙄🙄 zayıflama macerasında bol şans diliyorum buradan 🍀

Yazıklar olsun diyorum yahu bu nasıl bir yengeç burcu olamaz:eek:Ben balık + yengeç kombosuyum o yüzden zevklli bir haspayım :halay:

Konuya dönersek bu yaz gündüz düğününe gittim şöyle bir şey giydim. (acaip bir açıdan acaip bir ışıkla çekilmiş kusura bakmayın:KK49:) Zara'nın bu yılki yaz koleksiyonundan, gayet pratik tek parça tulum. Böylece giydim biraz da takı taktım, akşam yemeğine de gittim gündüz düğününe de . Beline janti kemer taktım, büyük takı taktım akşam davetine de oldu. Yazın bence hafif, uçuş uçuş, açık renkli kumaşlar gidiyor, tül olur, saten olur, ipek olur her türlü hafif kumaş olur.

Tombişsin diye kapkara giyineceksin yaz sıcağında her yerini kapatacaksın diye bir şey yok asla. Doya Doya Modanın geçenki sezonunda tombiş kızçeler yarışıyordu, hepsi gayet güzel şeyler buldular da giydiler de. Türkiyede çok sayıda büyük beden kadın var, bu açıdan programın o sezonunu çok pozitif buldum, TV8i burdan tebrik ediyorum.

Konuya tekrar geleyim konu sahibesine dümdüz hiçbir numarası olmayan mor bir elbise attım ben bu rengi giyemem demiş, gerçekten üzüldüm. Bana yakışmaz diyor gibime geldi, tombiş olduğu ve bedeniyle barışık olmadığı için bu şekilde yazdığını düşündüm. Konu sahibesi umarım acilen kendisiyle barışır ve güzel yazlık şeyler giyer. :KK51:

cherry.jpg

Daha önceden elbisenize yorum yapmış yani kendi çapında objektif yorum yapan bir arkadaşınız var. Göstereceğiniz elbiseyi beğenmeme olasılığı varken ve siz bundan alınacaksanız göstermemeniz gerekirdi. Yakın zamanda kimsenin hoşuna gitmeyecek bir ayakkabı aldım. Ne kimseye gösterdim almadan önce ne de fikir sordum. Giydikten sonra da kendi zevkine hitap etmediğini söyleyen birkaç arkadaşım oldu ama ben bayıldığımj ve özellikle öyle bir tarz aldığımı söyledim. Ne alış sürecinde fikrim bulansın istedim ne de sonrasında eleştiri. Benim zevkim çünkü. Ama fikir sormak istersem de objektif yorum yapacaklarını biliyorum.

Ablamın büyük beden olarak alışveriş yaptığı bir site var, bayağı bol çeşit piyasaya göre çok daha ucuz elbiseler bulabilirsiniz. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama ..

Siz o elbiseyi alacağınızı söyledikten sonra uzatmasına hiç gerek yokmuş..ama elbiseyi de henüz almadığınız için size yakışmayacak bir elbiseye para vermenizi istememiş olabilir Ben kilonuzu kafanıza taktığınız için olmazsa kaygısı ile size yakışabilecek elbiseleri denemekten bile kaçtığınızı hissettim açıkçası.Seçtiğiniz elbiseyi bizimle paylaşmak ister misiniz? Mesela bu siyah elbise gayet sizin yaşınıza uygunken koyduğum ikinci elbise cidden sizin yaşınıza uygun bir seçim olmayacaktır.

Eklentiler

• Screenshot_20220907-153118_Google.jpg
    Screenshot_20220907-153118_Google.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_20220907-153205_Google.jpg
    Screenshot_20220907-153205_Google.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 108
Yazıklar olsun diyorum yahu bu nasıl bir yengeç burcu olamaz:eek:Ben balık + yengeç kombosuyum o yüzden zevklli bir haspayım :halay:

Konuya dönersek bu yaz gündüz düğününe gittim şöyle bir şey giydim. (acaip bir açıdan acaip bir ışıkla çekilmiş kusura bakmayın:KK49:) Zara'nın bu yılki yaz koleksiyonundan, gayet pratik tek parça tulum. Böylece giydim biraz da takı taktım, akşam yemeğine de gittim gündüz düğününe de . Beline janti kemer taktım, büyük takı taktım akşam davetine de oldu. Yazın bence hafif, uçuş uçuş, açık renkli kumaşlar gidiyor, tül olur, saten olur, ipek olur her türlü hafif kumaş olur.

Tombişsin diye kapkara giyineceksin yaz sıcağında her yerini kapatacaksın diye bir şey yok asla. Doya Doya Modanın geçenki sezonunda tombiş kızçeler yarışıyordu, hepsi gayet güzel şeyler buldular da giydiler de. Türkiyede çok sayıda büyük beden kadın var, bu açıdan programın o sezonunu çok pozitif buldum, TV8i burdan tebrik ediyorum.

Konuya tekrar geleyim konu sahibesine dümdüz hiçbir numarası olmayan mor bir elbise attım ben bu rengi giyemem demiş, gerçekten üzüldüm. Bana yakışmaz diyor gibime geldi, tombiş olduğu ve bedeniyle barışık olmadığı için bu şekilde yazdığını düşündüm. Konu sahibesi umarım acilen kendisiyle barışır ve güzel yazlık şeyler giyer. :KK51:

Eki Görüntüle 3126104
siz güzelsiniz fakat bu giydiginiz hic olmamis nedenmi dikimi bence profesyonelce degil cicek motifin yarisi kesik yarisi baska yerde bu uyumsuzlukta giysiyi basitlestirmis yoksa sizin bedeninizde sorun yok ne giysen yakisir

Son düzenleme:
X