• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız izin verir miydiniz :)?

sosnovkadelisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
36
25
3
30
Merhabalar 🙏🏼 çok kolay ve basit bir sorum var. Ben evliyim. Eşimin ailesiyle yaşıyorum ama 1 2 ay sonra kendi evimize taşınıyoruz. Şimdi eşimin arkadaşı dışarıda iftar yapalım demiş. Ama ben istemiyorum. Ben onun ailesine yemek hazırlıyorum o ise dışarıda yiyecek. Seni özlerim gitme annenin evine geç git biraz daha diyor. Ben annemin yanına gitmeyi erteliyorum ama o arkadaşıyla akşam dışarıda yemek yemek istiyor. Bu haksızlık değil mi sizce de? Ailesiyle tek başıma yemek istemiyorum yanımda olsun istiyorum. İsterse iftardan sonra çıkabilir. Sizce çıkmasına izin vermeli miyim?

İzin vermelisiniz yani izin vermelisiniz demek değilde bence evliliklerde eşler çocuk gözüyle bakılmamalı bu ilişkiyi bi süre sonra sarsabilir .. Her zaman çıkmıyosa bence bunu sorun hale getirmemelisiniz .. Biz kadınlar nasıl arkadaşlarımızla oturup yiyip içip eğlenebiliyosak bu dışarıda veya evde olsun aynı şekilde eşlerimizinde buna ihtiyacı var Rabbim büyük dertler vermesin sıkıntı yapmayın rahat olun sonuçta onun anne babası seninde anne ve baban rahat ol 🤗

Eşiniz arkadaşıyla iftara yapmak için sizde izin mi alıyor? Çocuk musunuz siz?

8 yıldır evliyim ne eşim benden izin alır dışarı çıkmak için ne ben eşimden, en fazla haber veririz birbirimize. Zaten evli olduğumuzun bilincinde olan insanlar olarak sınırımızı biliriz.

Aynı evde yaşıyorsanız elbette ailesiyle yemek yiyeceksiniz, enteresan..

İzin vermelisiniz yani izin vermelisiniz demek değilde bence evliliklerde eşler çocuk gözüyle bakılmamalı bu ilişkiyi bi süre sonra sarsabilir .. Her zaman çıkmıyosa bence bunu sorun hale getirmemelisiniz .. Biz kadınlar nasıl arkadaşlarımızla oturup yiyip içip eğlenebiliyosak bu dışarıda veya evde olsun aynı şekilde eşlerimizinde buna ihtiyacı var Rabbim büyük dertler vermesin sıkıntı yapmayın rahat olun sonuçta onun anne babası seninde anne ve baban rahat ol 🤗
Cevabın için teşekkür ederim. :KK23:

Back