- 24 Şubat 2025
- 31
- 23
- 3
- Konu Sahibi guzelgozler298
-
Öğretmenlik beş bin TL . Ayda 8 gün için.Ne kadar az verilen para?
Sektörünüz ne ?
En azından biraz bilgi verirseniz belki başkalarının ücretiyle kıyas yapma şansınız olur
Evet birde böyle bir durum mevcut. Her şey boşuna gibi. Beş bin TL aylık.çalışmam. zaten stres yaşicam. bari aldığım paraya değsin.
ama burda önemli olan para ne kadar az? sonucta haftanın iki günü çalışacaksanız asgari ücret bekleyemezsiniz.ayrıca ülke öyle bir hale geldi ki gercekten bosuna okumusuz. yani harcadığınız emeğin karşılığını alma ihtimaliniz bu ülkede milli piyango gibi bir sey
Asgari ücretin günlüğüne göre hesaplayın. Haftada 2 gün ne kadara denk geliyor ?Merhabalar, ben dün iş görüşmesine gittim. Haftanın iki günü çalışmak için çok az bir miktar teklif ettiler. O kadar sene okuyup dirsek çürütüyoruz. Özel sektörde verilen meblalar şaka gibi. Birde güzelleme yapıyorlar iş buluyorsunuz şükür edin der gibi. Olumlu olumsuz döneriz dediler, dönüşte olmadı. Ben de kararsız kaldım. Şu an da maddi olarak paraya ihtiyacımız olduğumuz bir dönemdeyiz. Dönüş olursa değerlendirmeli miyim sizce?
Sadece iki gün yapılacak ise bağlı zorluğu çalışma saati vs. Çok ihtiyacınız varsa çalışılabilir şuan kimse iş bulamıyor. İmkanınız varsa memuriyet için çalışın düz memur alımları oluyor
Yani öğretmene hakaret gibi rakamlar. Sigorta da yok.Asgari ücretin günlüğüne göre hesaplayın. Haftada 2 gün ne kadara denk geliyor ?
Size teklif edilenden az mı çok mu
ayy yok. beş bin nedir. asgari ücret üzerinden hesaplansaydı neyse diyecektim. bence çok komik bir miktar. sabah kalkıp işe gitmenize değmez. beş bin evin aylık mutfak masrafını dahi karşılamaz ki bu zamandaEvet birde böyle bir durum mevcut. Her şey boşuna gibi. Beş bin TL aylık.
Temizliğe giderim daha iyi ya kafayı yemişler.Öğretmenlik beş bin TL . Ayda 8 gün için.
Öğretmenlik beş bin TL . Ayda 8 gün için.
Öğretmen olduğunuzu bilmiyordum o detayı kaçırmışımYani öğretmene hakaret gibi rakamlar. Sigorta da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?