Siz olsanız az paraya çalışır mısınız?

guzelgozler298

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
31
23
3
Merhabalar, ben dün iş görüşmesine gittim. Haftanın iki günü çalışmak için çok az bir miktar teklif ettiler. O kadar sene okuyup dirsek çürütüyoruz. Özel sektörde verilen meblalar şaka gibi. Birde güzelleme yapıyorlar iş buluyorsunuz şükür edin der gibi. Olumlu olumsuz döneriz dediler, dönüşte olmadı. Ben de kararsız kaldım. Şu an da maddi olarak paraya ihtiyacımız olduğumuz bir dönemdeyiz. Dönüş olursa değerlendirmeli miyim sizce?

çalışmam. zaten stres yaşicam. bari aldığım paraya değsin.
ama burda önemli olan para ne kadar az? sonucta haftanın iki günü çalışacaksanız asgari ücret bekleyemezsiniz. ayrıca ülke öyle bir hale geldi ki gercekten bosuna okumusuz. yani harcadığınız emeğin karşılığını alma ihtimaliniz bu ülkede milli piyango gibi bir sey

Evet birde böyle bir durum mevcut. Her şey boşuna gibi. Beş bin TL aylık.

Asgari ücretin günlüğüne göre hesaplayın. Haftada 2 gün ne kadara denk geliyor ?
Size teklif edilenden az mı çok mu

Asgari ücretin günlüğüne göre hesaplayın. Haftada 2 gün ne kadara denk geliyor ?
Size teklif edilenden az mı çok mu
Yani öğretmene hakaret gibi rakamlar. Sigorta da yok.

Evet birde böyle bir durum mevcut. Her şey boşuna gibi. Beş bin TL aylık.
ayy yok. beş bin nedir. asgari ücret üzerinden hesaplansaydı neyse diyecektim. bence çok komik bir miktar. sabah kalkıp işe gitmenize değmez. beş bin evin aylık mutfak masrafını dahi karşılamaz ki bu zamanda

Yeni mezunmusunuz ? Eğer başka alternatifiniz yok ise staj gibi düşünebilirsiniz . Biraz deneyim kazanır bu arada daha iyi bir iş arar, kendinizi geliştirecek kurs seminerlere katılırsınız.

İnsanların çocuklarını ve çocuklarının eğitim hayatlarını emanet ettiği bir meslek grubuna bu paranın hak görülmesi utanç verici. Çok üzgünüm böyle bir durumla karşı karşıya olduğunuz için. Ben olsam kabul etmezdim. Genellikle bu tip part time işler, biraz sıkıştırılmış program gibi oluyor. Çok daha fazla emek isteyip, kuş kadar paralara tamam demeniz bekleniyor. Emeğinize yazık, ama tabii şartlarınızı en iyi bilen de sizsiniz. Dilerim hak ettiğiniz gibi bir teklif alıp mesleğinizi hakkıyla yerine getirirsiniz.

Tecrübe kazanırsın git kalan gün kpss çalışırsın seneye daha iyi iş bulursun bi arkadaşım böyle gitti çalıştı sonra daha iyi bir okulda yarım gün gidip asgari kazandığı iş buldu o sene de kpss çalıştı kalan günler atandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…