- 27 Ağustos 2022
- 5.145
- 8.536
- 128
- Konu Sahibi guzelgozler298
Sadaka mı veriyorlar, kabul etmeyin. O 5 bin zaten yol ve kahveye giderÖğretmenlik beş bin TL . Ayda 8 gün için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadaka mı veriyorlar, kabul etmeyin. O 5 bin zaten yol ve kahveye giderÖğretmenlik beş bin TL . Ayda 8 gün için.
Ne öğretmenliği bu? Şaka mı?Öğretmenlik beş bin TL . Ayda 8 gün için.
Çocuklarım iki yıl önce özel okula gidiyordu. Bir gün orda yardımcı ablalık yapan biriyle karşılaştık dışarda. Kadın açıldı biraz. Yeni boşandığını ve paraya ihtiyacı olduğunu bu yüzden bu işi kabul ettiğini söyledi. Hafta içi her gün saat 08:00-18:00 arası mesai yapıp ayda 2/3 bin TL aldığını söylüyordu. Müthiş soğudum okuldan. Emeğe hiç saygıları yok. Özel okul defteri bu ve benzeri bir iki olay yüzünden tamamen kapandı benim için. Calışanın emeğine saygı duymayan bir zihniyet öğrencilere eğitim verme derdinde değildir.Keşke şu özel sektörlere, özel okullara bir düzenleme yapılsa. Sizin paraya ihtiyacınız var ve sizin gibi insanların çaresiz kalmalarını kendilerine fırsat bilmiş vampir hepsi. İhtiyacınız olmasa çalışmayın derdim ama varmış. Ücretli öğretmenlik düşünür müsünüz? En azından asgari ücretten az da olsa fazla. Öğleden sonra da boş olursunuz belki başka bir şekilde değerlendirirsiniz boş vakti de.
Evet ben de eşimle öğretmenim. Eşim devlette ama ben atanmadım özelde çalışayım diyordum ama çocuk olunca erteledim, tam büyüttüm biraz şimdi yine hamileyim. Eşim ne kadar hak yendiğini bildiği için devlete atanmam dışında özelde çalışmamı istemiyor. Zaten çocuğu olan kadının özel sektörde iş bulması da zor. Çocuklarımızı özel okula, kreşe verirsek soracağım ilk şey çalışanların maaşı olacak. Az para kazanan bir insan hangi motivasyonla çocuğumla ilgilenebilir ki? Hayat şartlarını, geçim sıkıntısını düşünen bir insan çocuğa ne verebilir? Yazık değil mi bu insanlara. Bu sömürüyü görse veliler ve çocuklarını özel okullara yazdırmasa zengin patronlar okulunu okumuş öğretmene asgari ücretten de az para verebilir mi bir daha. Bu sömürü sadece eğitim sektörü için de değil çoğu sektör için böyle.Çocuklarım iki yıl önce özel okula gidiyordu. Bir gün orda yardımcı ablalık yapan biriyle karşılaştık dışarda. Kadın açıldı biraz. Yeni boşandığını ve paraya ihtiyacı olduğunu bu yüzden bu işi kabul ettiğini söyledi. Hafta içi her gün saat 08:00-18:00 arası mesai yapıp ayda 2/3 bin TL aldığını söylüyordu. Müthiş soğudum okuldan. Emeğe hiç saygıları yok. Özel okul defteri bu ve benzeri bir iki olay yüzünden tamamen kapandı benim için. Calışanın emeğine saygı duymayan bir zihniyet öğrencilere eğitim verme derdinde değildir.
Malesef cok az. Eşimin servis aracı var günde 2 saat hostes geliyor evden alıp eve bırakıyor sadece arabada oturuyor sabah 1 saat aksam 1 saat. 6 bin tl alıyorÖğretmenlik beş bin TL . Ayda 8 gün için.
Ücretli çıkmıyor basvuruyorum.Keşke şu özel sektörlere, özel okullara bir düzenleme yapılsa. Sizin paraya ihtiyacınız var ve sizin gibi insanların çaresiz kalmalarını kendilerine fırsat bilmiş vampir hepsi. İhtiyacınız olmasa çalışmayın derdim ama varmış. Ücretli öğretmenlik düşünür müsünüz? En azından asgari ücretten az da olsa fazla. Öğleden sonra da boş olursunuz belki başka bir şekilde değerlendirirsiniz boş vakti de.
Of bunda bile torpil var biliyor musunuz. Üzücü bir durum gerçekten...Ücretli çıkmıyor basvuruyorum.