- 30 Nisan 2016
- 3.598
- 7.966
- 158
- Konu Sahibi guzelgozler298
Günde kaç ders olacakmış?Evet birde böyle bir durum mevcut. Her şey boşuna gibi. Beş bin TL aylık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde kaç ders olacakmış?Evet birde böyle bir durum mevcut. Her şey boşuna gibi. Beş bin TL aylık.
Bilmiyorum ama yoğun olurmus.Günde kaç ders olacakmış?
O zaman muhtemelen günde 8 saat olur , belki daha da fazla. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama muhtemelen o 5 bin yol paran ve gittiğin günlerin 1 öğün yemeğini ancak karşılar.Bilmiyorum ama yoğun olurmus.
yani günlük 650 tlÖğretmenlik beş bin TL . Ayda 8 gün için.
Yeni mezun değilim. Tecrübem var.Yeni mezunmusunuz ? Eğer başka alternatifiniz yok ise staj gibi düşünebilirsiniz . Biraz deneyim kazanır bu arada daha iyi bir iş arar, kendinizi geliştirecek kurs seminerlere katılırsınız.
Yani hocam gününüz 625tl. Bu kabul edilebilir gelmedi pek bana. Mesai yaptıracaklar ve tüm gün 625tl. Dalga geçiyorlar herhalde. Tecrübeniz de varmış. Branşınız nedir hangi şehirdesiniz?Öğretmenlik beş bin TL . Ayda 8 gün için.
Tecrübeniz varsa online veya birebir ders verin bence 5000 tl için değmez ayda 8 tam gün.Yeni mezun değilim. Tecrübem var.
Utanmasalar siz bize para verin dicekler. İlk paraya ihtiyacınız olduğunu okuyunca az da olsa girin çalışın en azından CV'nizde deneyim olur diyecektim. Diğer günlerde de KPSS çalışır ya da başka bir şeyle uğraşırsınız diye de... 5 bini kendi ceplerinde kalsın, o "maaşla" yol parası, yemek parası, iş için üst baş/kişisel bakım harcaması yapsanız siz zararda çıkarsınız.Yeni mezun değilim. Tecrübem var.
Tövbe yarabbim, evlere temizliğe gitsen 8 gün en az bunun 2 katını kazanırsın. Ayıp ya... Şu insanlara reva görülene bak.Öğretmenlik beş bin TL . Ayda 8 gün için.
Öğretmenlik beş bin TL . Ayda 8 gün için.
Özel ders için biraz çevreye ihtiyaç var malesef. Birde matematik gibi branşlardan genelde özel ders talep ediliyor.Tövbe yarabbim, evlere temizliğe gitsen 8 gün en az bunun 2 katını kazanırsın. Ayıp ya... Şu insanlara reva görülene bak.
Normalde iş buldun çalış, iş işte bulunur derdim ama bu gerçekten değmez. 5binden daha çok masrafın çıkar.
Özel ders veremez misin?
Çevre gerekiyor. Birde matematik gibi derslerden özel ders talep ediliyor genelde .Tecrübeniz varsa online veya birebir ders verin bence 5000 tl için değmez ayda 8 tam gün.
Özel bir dersane.Bu emek hırsızı hangi kurum çok merak ettim. Ayda 8 gün bağ bahçe işine gitsen 2 katını kazanırsın emin ol
Hayır tecrübem var .Yeni mezun musunuz?
Sizin branşınız ne?Özel ders için biraz çevreye ihtiyaç var malesef. Birde matematik gibi branşlardan genelde özel ders talep ediliyor.
Ücreti yorumlarda gördüm. Öğretmenlik mesleğini bu kadar ayaklar altına alan bir kurumda katiyyen çalışmazdim, insan utanır ya o tutarı soylemeye. Bunu kesinlikle kıyaslamak için söylemiyorum yanlış anlamayin ama benim evime kızıma ayda 10 gün bakmak için ablamiz geliyor, neredeyse günleri sizinkiyle aynı. Ben 12 bin lira para veriyorum. Ona bile az mı diye düşünüyorum hatta. Gidin internet üzerinden oyun ablaligi yapın daha karlı.Merhabalar, ben dün iş görüşmesine gittim. Haftanın iki günü çalışmak için çok az bir miktar teklif ettiler. O kadar sene okuyup dirsek çürütüyoruz. Özel sektörde verilen meblalar şaka gibi. Birde güzelleme yapıyorlar iş buluyorsunuz şükür edin der gibi. Olumlu olumsuz döneriz dediler, dönüşte olmadı. Ben de kararsız kaldım. Şu an da maddi olarak paraya ihtiyacımız olduğumuz bir dönemdeyiz. Dönüş olursa değerlendirmeli miyim sizce?
Tecrübeniz varsa özel ders vermeyi deneyin. Şansınız açık olur inşallahHayır tecrübem var .