- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi kahveyokmu
-
Bu anlattıklarınada bakcam canım mutlaka alışverişe çıkınca. Ama ben özel zamanlar dışında fondöten kullanmıyorum genelde bb krem kullanıyorum daha saydam ve ince formda olduğu için daha rahat hissediyorumCanım ışıltılı makyaj seviyosan bunları kesinlikle al.
Loreal lumi magique baz. (Fondötenden önce sürüyosun ışıltı veriyo cilde hemde nemlendiriyor)
Mac face and body fondöten bunu kesinlikle al çünkü ışıltılı makyajı en güzel yansıtan fondöten bu.
Birde aydınlatıcı. Ben benefit watt's up aydınlatıcı kullanıyorum stick formda sürüp elinle yediriyosun. Ama likit olarak revlonun ki de fena değil:)
Namuzar cım o dediğini denedim ama faydası olmadı. Bide kaşıntı ve sulanöa yaptı. Dr a sorsam çok pahalı ürünler söyleyecek faydası olup olmayacağıda belli değil.Bıtmıs bır maskara kabını ıyıce yıka fırcasıyla beraber ıcıne badem yagı yada baska yaglardan koy her gun o fırcayla maskara surercesıne sur oyle gez belkı ıse yarar
bende senin gibi baymayacak tatlı kokuları seviyorum:) the one, lift, nina ricci nina... gibi kokuları beğeniyorum. bana çevrenden olumlu yorumlar aldığın tatlı koku önerilerinde bulunabilir misin :))Ben tatlı kokuları çok beğeniyorum. Baymayacak kadar şekerli kokular favorim. Erkeklerde şekerli parfümlerden etkileniyor diye biliyorum.
Euphoriayı sevemiyorum. Ağır buluyorum ya tahammül edemiyorum garip bir şekilde
Hypnotİc desen ona hiç tahammül edemiyorum. Benim gibi nefret edeni çok ama seveni de çok bir parfüm. Ya çok seversin ya da benim gibi nefret edersin bu parfümden arası yok :)
Aydınlatıcı olarak the balm mary lou kullanıyorum canım. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Bu etkiyi veriyor emin ol. Kaliteli bir ürün. Gözbebeğim benim mary lou. Onsuz bir makyaj düşünemiyorum
Eki Görüntüle 1733588
benim makyaj setim var onun içinde var parmaklarımla istediyim bölgeye uyguluyorum elmacık kemıklerı cene alın burun ustu gıbı Amma toz seklınde hıc kullanmadım bende lip balm gibi
Kızlar bana da güzel bir rimel önerin yahuCanım ışıltılı makyaj seviyosan bunları kesinlikle al.
Loreal lumi magique baz. (Fondötenden önce sürüyosun ışıltı veriyo cilde hemde nemlendiriyor)
Mac face and body fondöten bunu kesinlikle al çünkü ışıltılı makyajı en güzel yansıtan fondöten bu.
Birde aydınlatıcı. Ben benefit watt's up aydınlatıcı kullanıyorum stick formda sürüp elinle yediriyosun. Ama likit olarak revlonun ki de fena değil:)
Essence i love extreme . Fiyatı önemsiz dersen diorshow iconic overcurlKızlar bana da güzel bir rimel önerin yahuRimelim bitti, siz makyaj konusunda baya bilgilisiniz:)
Sağol tatlım. Diorshow olan pahalıymış,şuan o bütçeyi ayıramam. Diğeri watsonsta var mı? Ya da nerede bulabilirim?Essence i love extreme . Fiyatı önemsiz dersen diorshow iconic overcurl
Gratiste essence standında bulabilirsin 10 lira bir şey onun fiyatı ve performansı cok cok iyibence fiyatına göreSağol tatlım. Diorshow olan pahalıymış,şuan o bütçeyi ayıramam. Diğeri watsonsta var mı? Ya da nerede bulabilirim?
Şimdiye kadarkı rımellerım ıcınde en memnun kaldıgımKızlar bana da güzel bir rimel önerin yahuRimelim bitti, siz makyaj konusunda baya bilgilisiniz:)
Canım sana dediğim fondöten bb kremden bile daha incedirBu anlattıklarınada bakcam canım mutlaka alışverişe çıkınca. Ama ben özel zamanlar dışında fondöten kullanmıyorum genelde bb krem kullanıyorum daha saydam ve ince formda olduğu için daha rahat hissediyorum
Namuzar cım o dediğini denedim ama faydası olmadı. Bide kaşıntı ve sulanöa yaptı. Dr a sorsam çok pahalı ürünler söyleyecek faydası olup olmayacağıda belli değil.
Tatlim sagol ya aldim simdi rimeli.BB krem alma niyetim de vardi the balm in 24.90a dusmus.Ondan da kaptim bir tane,ins memnun kalirimEssence i love extreme . Fiyatı önemsiz dersen diorshow iconic overcurl
Zamanında kullanmıştım the balmın renkli nemlendiricisini. Güzeldi ben beğeniyordum. Güle güle kullan canımTatlim sagol ya aldim simdi rimeli.BB krem alma niyetim de vardi the balm in 24.90a dusmus.Ondan da kaptim bir tane,ins memnun kalirim
Tabi ki canım öneririm hemen :)bende senin gibi baymayacak tatlı kokuları seviyorum:) the one, lift, nina ricci nina... gibi kokuları beğeniyorum. bana çevrenden olumlu yorumlar aldığın tatlı koku önerilerinde bulunabilir misin :))
Tabi ki canım öneririm hemen :)
Şu sıralarda Naomi campbell parfümüm çok soruluyor bana. Övgü alıyorum. Tatlı vanilyalı kadınsı bir parfüm dikkat çekiyor
Onun dışında dolce gabbana rose the one çok sorulmuştu. Normal the one' a çok benziyor sadece onun gül notasıyla yumuşatılmış hali. Gerçekten bu parfümde çok iltifat aldım. Her gittiğim yerde parfümünüz çok güzel diye yorumlar aldım. Hatta bir kadın eline yazmıştı ismini. Erkek arkadaşım da mest olmuştu. O yüzden yeri bende ayrıdır rose the one nın :)
Aa birde Burberry brit baymayacak tatlılıkta çok güzel bir parfüm denemeni öneririm.
Tabi ki canım öneririm hemen :)
Şu sıralarda Naomi campbell parfümüm çok soruluyor bana. Övgü alıyorum. Tatlı vanilyalı kadınsı bir parfüm dikkat çekiyor
Hafif çiçeksi, freş parfümler iyi gider diye düşünüyorum iş ortamında. En azından ben bu şekilde kullanıyorum. Bankada çalışıyorum. Ağır baharatlı aşırı vanilyalı, aşırı bayık kokular tercih etmem. Sana tavsiye verecek olursam canım mesela uygun olarak Gucci envy me çok güzel freş bir parfüm, baymaz. İnsanları parfümden bunaltmaz. Hatta miss gibi kokuyorsun gibi İltifatlar gelebilir. Birde gucci rush2 var çok güzel. Baymayacak freş bir parfüm.Onun dışında ben iş yerinde Chanel chance, Kaşarel noa, burberry classic kullanırımişyerinde yedi 24 baymayacak rahatsız etmeyecek hatta koku geldikçe koklamak istenilen kokular biliyormusunuz?
yada bildiğiniz hangi kokular iş ortamına uygun değil. bu koku fala gelir yada ağır kaçar bayar gibi yorumlandırdıınız markalar varmı kızlar?
Zamanında kullanmıştım the balmın renkli nemlendiricisini. Güzeldi ben beğeniyordum. Güle güle kullan canım
Sanırım yoğun kokulara kayıyorum hep. Chanel chance dışında hiç bi kokum iltifat almadı:)))))))Hafif çiçeksi, freş parfümler iyi gider diye düşünüyorum iş ortamında. En azından ben bu şekilde kullanıyorum. Bankada çalışıyorum. Ağır baharatlı aşırı vanilyalı, aşırı bayık kokular tercih etmem. Sana tavsiye verecek olursam canım mesela uygun olarak Gucci envy me çok güzel freş bir parfüm, baymaz. İnsanları parfümden bunaltmaz. Hatta miss gibi kokuyorsun gibi İltifatlar gelebilir. Birde gucci rush2 var çok güzel. Baymayacak freş bir parfüm.Onun dışında ben iş yerinde Chanel chance, Kaşarel noa, burberry classic kullanırım
Canım işte herkesin işte bu dediği koku farklı oluyor:)) benimki manifestoymuş.. Eskiden chanel chance derdim. Hala seviyorum ama biraz sıkıldım sanrım. Manifesto daha benlik gibi gibi:))Sanırım yoğun kokulara kayıyorum hep. Chanel chance dışında hiç bi kokum iltifat almadı:)))))))
Manifestoyu denedim ama çok tarzım değil sanki bidaha deneyeceğim. Bu saydıklarında aklımın bi köşesinde olacak. Halen kokuda bu diyeceğim bişey bulamamam ilginç bukadar sewerken
Çiçeksi kokuları birde bebeksi temiz kokan kokuları seviyorum .Şekerli kokular ,içinde misk olan kokular rahatsız ediyor.Merhaba arkadaşlar. Koku benim için çok önemli ama halen aradığımı bulamadım.
Sizin en beğendiğiniz kokular hangisi ?
Kullandığınızda en çok beğenilen çevrenizdekiler tarafından merak edilen ve birde en nefret ettiğiniz rahatsız edici kokular hangileri???
bidaha denemek istiyorum çok emin olamadım farklı kokularda denediğim için. Chaneli yaza bıraktım sanki yazada hoş olur gibi. şuan beğendiğim daha yoğun kokuların(baymayan) tadını çıkarmak istiyorum.Canım işte herkesin işte bu dediği koku farklı oluyor:)) benimki manifestoymuş.. Eskiden chanel chance derdim. Hala seviyorum ama biraz sıkıldım sanrım. Manifesto daha benlik gibi gibi:))
Mesela benim sevdiklerimden söyliyim. Manifesto bence baymayan tatlı koku seven aynı zamanda kadınsı olmasını isteyenler için çok iyi bir alternatif. Edp olanından bahsediyorum ben. 2 çeşidi daha var edt ve elixir şeklinde. Edt olanı daha az tatlı, yeşil notalsr daha yogun. Elixir olanı denemedim.bidaha denemek istiyorum çok emin olamadım farklı kokularda denediğim için. Chaneli yaza bıraktım sanki yazada hoş olur gibi. şuan beğendiğim daha yoğun kokuların(baymayan) tadını çıkarmak istiyorum.
canım mesela kokuları kategorie edermisin bildiklerini. işte kadınsı çocuksu ferah seksi yaşlı kokusu vs gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?