- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi kahveyokmu
-
Eki Görüntüle 1732400 Eki Görüntüle 1732401 Eki Görüntüle 1732402 Eki Görüntüle 1732403
Kesinlikle doğru tespit. İlkinde hayran kalarak kullandım 2. de sıkıldım.
Bunlarda internette çok tuttulanlar arasında ama ben bunları bilmiyorum.
Eki Görüntüle 1732398 Eki Görüntüle 1732399 Eki Görüntüle 1732398 [/QUOTE
tom fort black Orchıd bıraz daha sert ben dedıyım Velvet Orchid
şunlara bi bakında akıl verin kızlar
Bıde sunu onere bılırım bunu kullandıgımda erkekeler sorardı ozellıkle sonra okudum ıcınde erkeklerı basdan cıkaran bısey varmıs )))))şunlara bi bakında akıl verin kızlar
Bu bahsettiklerini hiç duymadım canım. Ama hepsini not alıyorum bunları mutlaka deneyecem alırken.Secdıyın parfumler gızel su buyuk Zz yasılan dısından onu hıc sevmıyorum bana hedıyye vermıslerdı kullanamadım
Hayır onu denemedım hıc amma enı parfum alırken bende deneye bılırım seversem alırım buda bana yenı fıkır))Bu bahsettiklerini hiç duymadım canım. Ama hepsini not alıyorum bunları mutlaka deneyecem alırken.
"bvlgari jasmin noir" bunu hiç denedinmi bi fikrin varmı? bunada bakmask istiyorum
Slm canım tekrardan. Makyaj yapıyomusun bilmiyorum ama bişey danışmak istiyorum. Hani baı hatunların yüzünde ışıltı olur genelde evrim akının makyajı böyledir. Bak alttaki fotolardaki gibi.İşte bu ürün ne biliyomusun? Aydınlatıcı diyolar ama nasıl bişey hiç kullandınmı ben çok beğeniyorum denemek istiyorumHayır onu denemedım hıc amma enı parfum alırken bende deneye bılırım seversem alırım buda bana yenı fıkır))
Aydınlatıcı olarak the balm mary lou kullanıyorum canım. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Bu etkiyi veriyor emin ol. Kaliteli bir ürün. Gözbebeğim benim mary lou. Onsuz bir makyaj düşünemiyorumSlm canım tekrardan. Makyaj yapıyomusun bilmiyorum ama bişey danışmak istiyorum. Hani baı hatunların yüzünde ışıltı olur genelde evrim akının makyajı böyledir. Bak alttaki fotolardaki gibi.İşte bu ürün ne biliyomusun? Aydınlatıcı diyolar ama nasıl bişey hiç kullandınmı ben çok beğeniyorum denemek istiyorum
Eki Görüntüle 1733460 Eki Görüntüle 1733461 Eki Görüntüle 1733462
Her tonu varmı canım nasıl kullanılır allığın üst kısınlarına sanırım genel olarak dimi?Aydınlatıcı olarak the balm mary lou kullanıyorum canım. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Bu etkiyi veriyor emin ol. Kaliteli bir ürün. Gözbebeğim benim mary lou. Onsuz bir makyaj düşünemiyorum
Eki Görüntüle 1733588
Gratislerde satılyor canım. Ton olarak bu dediğimden şaşma derim en güzeli bu çünkü. Mary lou manizer diye geçiyor. Youtubeda videoları var bu ismi yazarsan direk nasıl kullanılacağı anlatılıyor. Çok basit. Ben genelde kaş altları, elmacık kemiklerinin üstü ve burun kemerine uyguluyorum valla çok güzel oluyor. Onun dışında kaş üstü, alın ortası, dudak altı ve üstüne uygulanıyor diye biliyorumHer tonu varmı canım nasıl kullanılır allığın üst kısınlarına sanırım genel olarak dimi?
Bide nerde bulunur gratiste varmıdır ve fiyatı ne kadar?
Harikasın valla ilkyardım gibi
Bende zamanında the balm mary lou kullandım. Uygun fiyatlı olarak tercih edilebilecek güzel bir aydınlatıcı. Ama bu ıslak bitişli görüntüye birebir ben benefit watt's up aydınlatıcı ile ulaştım. Çokta kalıcı. Fiyatı önemli değil dersen onu tavsiye edrim:)Slm canım tekrardan. Makyaj yapıyomusun bilmiyorum ama bişey danışmak istiyorum. Hani baı hatunların yüzünde ışıltı olur genelde evrim akının makyajı böyledir. Bak alttaki fotolardaki gibi.İşte bu ürün ne biliyomusun? Aydınlatıcı diyolar ama nasıl bişey hiç kullandınmı ben çok beğeniyorum denemek istiyorum
Bende zamanında the balm mary lou kullandım. Uygun fiyatlı olarak tercih edilebilecek güzel bir aydınlatıcı. Ama bu ıslak bitişli görüntüye birebir ben benefit watt's up aydınlatıcı ile ulaştım. Çokta kalıcı. Fiyatı önemli değil dersen onu tavsiye edrim:)
Gratislerde satılyor canım. Ton olarak bu dediğimden şaşma derim en güzeli bu çünkü. Mary lou manizer diye geçiyor. Youtubeda videoları var bu ismi yazarsan direk nasıl kullanılacağı anlatılıyor. Çok basit. Ben genelde kaş altları, elmacık kemiklerinin üstü ve burun kemerine uyguluyorum valla çok güzel oluyor. Onun dışında kaş üstü, alın ortası, dudak altı ve üstüne uygulanıyor diye biliyorum
Mesela bu fotoğrafda söylediğim her bölgeye uygulanmış aydınlatıcı.
Eki Görüntüle 1733626
benim makyaj setim var onun içinde var parmaklarımla istediyim bölgeye uyguluyorum elmacık kemıklerı cene alın burun ustu gıbı Amma toz seklınde hıc kullanmadım bende lip balm gibiSlm canım tekrardan. Makyaj yapıyomusun bilmiyorum ama bişey danışmak istiyorum. Hani baı hatunların yüzünde ışıltı olur genelde evrim akının makyajı böyledir. Bak alttaki fotolardaki gibi.İşte bu ürün ne biliyomusun? Aydınlatıcı diyolar ama nasıl bişey hiç kullandınmı ben çok beğeniyorum denemek istiyorum
Bende toz almayı düşünmüyorum inşallah likit formdan alcamBe
benim makyaj setim var onun içinde var parmaklarımla istediyim bölgeye uyguluyorum elmacık kemıklerı cene alın burun ustu gıbı Amma toz seklınde hıc kullanmadım bende lip balm gibi
Cok yapmamaya dıkkat et tabı bır de makyajlı yatma sakın kıprıklere ve derıye en buyuk zarar veren sey bu.yatmadan once guzelce temızle gece kremın sur yat.bakım yaparsan bozulmaz.bıde makyaj mazemelerının kalıtesı de onemlıBende toz almayı düşünmüyorum inşallah likit formdan alcam. Ben göz pınarlarında da seviyorum ışıltıyı derinlik katıyo farlarla yapıyorum zaman zaman Sürekli makyaj yapmaktan kirpik kalmadı yaaa inşallah cildimide bozmam
Ne yalan söylim çok yoğun bigün geçirince makyajımla sızıp kaldığım olmuştur. Napmam lazım kirpikleri geri getirmek için ifadem gitti resmenCok yapmamaya dıkkat et tabı bır de makyajlı yatma sakın kıprıklere ve derıye en buyuk zarar veren sey bu.yatmadan once guzelce temızle gece kremın sur yat.bakım yaparsan bozulmaz.bıde makyaj mazemelerının kalıtesı de onemlı
Bıtmıs bır maskara kabını ıyıce yıka fırcasıyla beraber ıcıne badem yagı yada baska yaglardan koy her gun o fırcayla maskara surercesıne sur oyle gez belkı ıse yararNe yalan söylim çok yoğun bigün geçirince makyajımla sızıp kaldığım olmuştur. Napmam lazım kirpikleri geri getirmek için ifadem gitti resmen
Canım ışıltılı makyaj seviyosan bunları kesinlikle al.Bende toz almayı düşünmüyorum inşallah likit formdan alcam. Ben göz pınarlarında da seviyorum ışıltıyı derinlik katıyo farlarla yapıyorum zaman zaman Sürekli makyaj yapmaktan kirpik kalmadı yaaa inşallah cildimide bozmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?