Siz Ne Düşünüyorsunuz?????

Secdıyın parfumler gızel su buyuk Zz yasılan dısından onu hıc sevmıyorum bana hedıyye vermıslerdı kullanamadım

Secdıyın parfumler gızel su buyuk Zz yasılan dısından onu hıc sevmıyorum bana hedıyye vermıslerdı kullanamadım
Bu bahsettiklerini hiç duymadım canım. Ama hepsini not alıyorum bunları mutlaka deneyecem alırken.
"bvlgari jasmin noir" bunu hiç denedinmi bi fikrin varmı? bunada bakmask istiyorum

Bu bahsettiklerini hiç duymadım canım. Ama hepsini not alıyorum bunları mutlaka deneyecem alırken.
"bvlgari jasmin noir" bunu hiç denedinmi bi fikrin varmı? bunada bakmask istiyorum
Hayır onu denemedım hıc amma enı parfum alırken bende deneye bılırım seversem alırım buda bana yenı fıkır))

Hayır onu denemedım hıc amma enı parfum alırken bende deneye bılırım seversem alırım buda bana yenı fıkır))
Slm canım tekrardan. Makyaj yapıyomusun bilmiyorum ama bişey danışmak istiyorum. Hani baı hatunların yüzünde ışıltı olur genelde evrim akının makyajı böyledir. Bak alttaki fotolardaki gibi.İşte bu ürün ne biliyomusun? Aydınlatıcı diyolar ama nasıl bişey hiç kullandınmı ben çok beğeniyorum denemek istiyorum

Aydınlatıcı olarak the balm mary lou kullanıyorum canım. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Bu etkiyi veriyor emin ol. Kaliteli bir ürün. Gözbebeğim benim mary lou. Onsuz bir makyaj düşünemiyorum

Her tonu varmı canım nasıl kullanılır allığın üst kısınlarına sanırım genel olarak dimi?
Bide nerde bulunur gratiste varmıdır ve fiyatı ne kadar?
Harikasın valla ilkyardım gibi

Her tonu varmı canım nasıl kullanılır allığın üst kısınlarına sanırım genel olarak dimi?
Bide nerde bulunur gratiste varmıdır ve fiyatı ne kadar?
Harikasın valla ilkyardım gibi
Gratislerde satılyor canım. Ton olarak bu dediğimden şaşma derim en güzeli bu çünkü. Mary lou manizer diye geçiyor. Youtubeda videoları var bu ismi yazarsan direk nasıl kullanılacağı anlatılıyor. Çok basit. Ben genelde kaş altları, elmacık kemiklerinin üstü ve burun kemerine uyguluyorum valla çok güzel oluyor. Onun dışında kaş üstü, alın ortası, dudak altı ve üstüne uygulanıyor diye biliyorum

Mesela bu fotoğrafda söylediğim her bölgeye uygulanmış aydınlatıcı.

Bende zamanında the balm mary lou kullandım. Uygun fiyatlı olarak tercih edilebilecek güzel bir aydınlatıcı. Ama bu ıslak bitişli görüntüye birebir ben benefit watt's up aydınlatıcı ile ulaştım. Çokta kalıcı. Fiyatı önemli değil dersen onu tavsiye edrim:)

Harikasınız gerçekten tam istediğim ama anlatamadığım ürün işte bu. En kısa amanda bakıp alcam kızlar ve bide parfüm tabiki önerilenlerden birini. Çok fresh duruyo ve derinlik katıyo yüdeki ifadeye kullananlarda çok beğenirdim. Evim akında dikkatimi çekiyodu bide. Gratiste nerebileceğiniz başka ürünler varmı arkadaşlar gitmişken onlarada bakayım ben makyajı çok seviyorum ve bide güzel kokmayı

Be
benim makyaj setim var onun içinde var parmaklarımla istediyim bölgeye uyguluyorum elmacık kemıklerı cene alın burun ustu gıbı Amma toz seklınde hıc kullanmadım bende lip balm gibi

Be

benim makyaj setim var onun içinde var parmaklarımla istediyim bölgeye uyguluyorum elmacık kemıklerı cene alın burun ustu gıbı Amma toz seklınde hıc kullanmadım bende lip balm gibi
Bende toz almayı düşünmüyorum inşallah likit formdan alcam. Ben göz pınarlarında da seviyorum ışıltıyı derinlik katıyo farlarla yapıyorum zaman zaman Sürekli makyaj yapmaktan kirpik kalmadı yaaa inşallah cildimide bozmam

Cok yapmamaya dıkkat et tabı bır de makyajlı yatma sakın kıprıklere ve derıye en buyuk zarar veren sey bu.yatmadan once guzelce temızle gece kremın sur yat.bakım yaparsan bozulmaz.bıde makyaj mazemelerının kalıtesı de onemlı

Ne yalan söylim çok yoğun bigün geçirince makyajımla sızıp kaldığım olmuştur. Napmam lazım kirpikleri geri getirmek için ifadem gitti resmen

Araştırdığım kokuları yorumlarıyla birlikte sizinle paylaşcam arkadaşlar. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum tanıdığınız kokularda. Sizin yorumlarını çok değerli benim için

Boudoir by Vivienne Westwood feminenlik kokan ve Martin Gras tarafından tasarlanan baştan çıkarıcı parfümün notalarını bergamot, sümbül, portakal çiçeği, süsen kökü, kakule, paçuli, tütün yaprakları, tarçın oluşturuyor.

Tom Ford Black Orchid lüks ve şehvet uyandırıcı bir koku. taze bergamot ve siyah kuşüzümü ile karıştırılmış, baştan çıkarıcı çiçek kokuları ve zengin mevye kokuları ile harmanlanmış harika bir parfüm.

Fan di Fendi büyüleyici notalardan oluşan klasik oryantal arası bir kokuya sahip. Altın rengindeki şişesi ile görkemi ve zenginliği çağrıştırıyor. Mandalina, frenk üzümü, deri ve paçuli notaları ile çekici.

Gilly Hicks La Perouse içindeki taze çiçekler, yumuşak odunsu notaları, leylak ve misk ile bana göre en iyi kadın parfümlerinden biri. Ve gerçek anlamda etkileyici bir özelliğe sahip.

Calvin Klein, Downtown şehrin cool havasını yansıtan 25-35 yaş sınırını hedef almış odunsu ve iddiali bir koku. Ben bu tarz kokuları çok sevmesem de, biber, gardenya ve sedir ağacı, menekşe yaprakları özünden oluşan bu kokunun yalın ve ışıltılı şişesi çok hoş.

Gül ve vanilyanın mis karışımına bayılıcaksınız. Şişesinin güzelliğinden de belli olduğu gibi romantik ve seksi bir parfüm Jean Paul Gaultier Limited Edition. Bahar boyunca tazeliğinizi koruyabiliceğiniz bir öneri. Romantik kadınların dikkatine!:)

Reklam yüzünün “Laetitia Casta” olmasından da anlayabiliceğimiz gibi güçlü ve baş döndürücü bir koku Dolce Gabbana Intense. Özünde sandal ağacı ve yeşil mandarinden oluşan bu parfüm geçtiğiniz yerde iz bırakmak isteyen herkese önerim:)

Bir diğer imza niteliğinde ki parfüm ise “Elie Saab Le Parfum”. Portakal çiçeği ylang-ylang ve gül balı özlerinden oluşan bu koku yoğunluk sevenler için vazgeçilmez olucaktır.

Victoria’s Secret Victoria. Sonbaharın romantikliğini ve heyecanını yansıtan bu tatlı koku kırmızı meyveler ve gül özleri içeriyor. Victoria’s Secret parfümlerinin içinde benim gibi seçim yapmakta zorlanıyorsanız ilk olarak bu kokuyu denemenizi tavsiye ederim.(buse terim yorumu)

Guerlain Idylle:
Çiçeklerin gücü bu parfümde şifrelendi. Gül, leylak, şakayık ve yaseminle tatlandırılan bu parfüm, karşınızdakini bir bahar gecesinin derin huzuruna çekiyor. Uzun süreli etkisi sayesinde, çevrenizde çekici bir aura oluşturarak şehvetli bir görünüş kazanmanızı sağlıyor. Orijinal ve çekici bir parfüm arıyorsanız, Guerlain Idylle isteğinizi rahatlıkla karşılayabilecek bir çiçek bahçesi gibidir.

Davidoff Cool Water :
Suyun gücü ve soğuk bir cazibe, nasıl ateşli bir tutkuya dönüşür? Davidoff Cool Water size soğuk bir yakıcılık kazandıracak. Odunsu, aromatik ve tazeleyen kokusu, karşınızdakini farklı bir dünyanın kapılarına doğru götürecek. Cazibenin, seksiliğin ve dişiliğin tam ortasında bir dünyaya adım atmak istiyorsanız, Davidoff Cool Water kesinlikle sizin içindir. Mandalina, kaktüs, elma, adaçayı, beyaz misk ve kiviyle tatlanan aromanın keyfi!

(bunlar araştırırken internette bulduğum yorumlardır benim tecrübem değildir)

Ne yalan söylim çok yoğun bigün geçirince makyajımla sızıp kaldığım olmuştur. Napmam lazım kirpikleri geri getirmek için ifadem gitti resmen
Bıtmıs bır maskara kabını ıyıce yıka fırcasıyla beraber ıcıne badem yagı yada baska yaglardan koy her gun o fırcayla maskara surercesıne sur oyle gez belkı ıse yarar

Canım ışıltılı makyaj seviyosan bunları kesinlikle al.
Loreal lumi magique baz. (Fondötenden önce sürüyosun ışıltı veriyo cilde hemde nemlendiriyor)
Mac face and body fondöten bunu kesinlikle al çünkü ışıltılı makyajı en güzel yansıtan fondöten bu.
Birde aydınlatıcı. Ben benefit watt's up aydınlatıcı kullanıyorum stick formda sürüp elinle yediriyosun. Ama likit olarak revlonun ki de fena değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…