• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Ne Düşünüyorsunuz?????

Şaşırdım cidden canım. Ben hep dpden kullanırım noayı. Orjinal olarakda kullandım. İnan orjinalini uçup gidiyor. Ama dp versiyonu kalıyor. Koku olarak da hiçbir fark görmediğimden orjinal almaya gerek görmüyorum. Belki senin aldığın bozuktur. Ya da senin teninde kalmıyordur koku. Orjinal olarak denedin mi?
orjinali kullanmadim ama kokuyu cok begeniyorum dpden umutluydum kalici olmadi. 200 lira orjinali ucup gidiyo diyosan paraya yazik. magnetism aliyim diyorum erkekler etkileniyor diye duydum kaliciymis da ama insanlari baymaktan korkuyorum

orjinali kullanmadim ama kokuyu cok begeniyorum dpden umutluydum kalici olmadi. 200 lira orjinali ucup gidiyo diyosan paraya yazik. magnetism aliyim diyorum erkekler etkileniyor diye duydum kaliciymis da ama insanlari baymaktan korkuyorum
Dpdeki kalıcı olmadıysa orjinali hiç kalıcı olmaz canım. Zaten noa esasen çok kalıcı bir parfüm değil çiçeksi olduğu için uçabiliyor koku. Tazelemek gerek sürekli
Magnetism çok kalıcı. Şekerli bir parfüm. Evet erkekler çok beğeniyor bu parfümü ilginç bir şekilde. Şekerli olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Genelde erkekler şekerli parfümleri daha çekici buluyor.

Kızlar selam.
Tom ford black orchid man bilen varmı kokusunu? Eşime aldık ama tatlı baharatlı ve birazda kadınsı bi koku sanki. İlk kez denedim yoksa bayan versiyonunu mu verdiler? :)))))

Kızlar selam.
Tom ford black orchid man bilen varmı kokusunu? Eşime aldık ama tatlı baharatlı ve birazda kadınsı bi koku sanki. İlk kez denedim yoksa bayan versiyonunu mu verdiler? :)))))
bu koku zaten unisex olması lazım.
bayanı erkeği diye yok. yani en azından ben öyle biliyorum. emin olan arkadaşlar bilgilendirirler

Merhaba arkadaşlar. Koku benim için çok önemli ama halen aradığımı bulamadım.
Sizin en beğendiğiniz kokular hangisi ?
Kullandığınızda en çok beğenilen çevrenizdekiler tarafından merak edilen ve birde en nefret ettiğiniz rahatsız edici kokular hangileri???

Genellikle şekerli kokular ve içinde musk olan kokular rahatsız ediyor.

Şu ana kadar en sevmediğim koku Chloe Love EDP nefesi tıkayan bir parfüm özelliklede astımlılar uzak dursun.

İkincisi Hipnos Posion yazın bile kullananlar olduğu için kokuyu duyduğum an kaçasım geliyor.

En sevdiğim koku Chanel Coco Matmazel birde Armani She

bu koku zaten unisex olması lazım.
bayanı erkeği diye yok. yani en azından ben öyle biliyorum. emin olan arkadaşlar bilgilendirirler
Öylemi unısex olduğunu bilmiyodum erkek diye istedik denedik. Farklı bi koku. Tavsiye edebileceğin erkek kokusu varmı

Öylemi unısex olduğunu bilmiyodum erkek diye istedik denedik. Farklı bi koku. Tavsiye edebileceğin erkek kokusu varmı
212 sexy men
calvin klein obsession night
calvin klein one shock erkek
hugo boss bottled
calvin klein euphoria intense
givenchy ultramarine insense

212 sexy men
calvin klein obsession night
calvin klein one shock erkek
hugo boss bottled
calvin klein euphoria intense
givenchy ultramarine insense
Euphoria intense denedik klasik bi koku. Diğerlerini bilmiyorum deneyeceğim teşekkür ediyorum. Hugo boss u çok duyuyorum denemeyi unutuyorum

Merhaba arkadaşlar. Koku benim için çok önemli ama halen aradığımı bulamadım.
Sizin en beğendiğiniz kokular hangisi ?
Kullandığınızda en çok beğenilen çevrenizdekiler tarafından merak edilen ve birde en nefret ettiğiniz rahatsız edici kokular hangileri???

canm aynı dertten muzdaripim bende kac aydr hatta yıldr bunu arastırıyorm :D inanki böle kullandın zaman herkesin merak edip sordugu cok begendigi övgü alan kokuları coook merak ediyormm bir parfüm hastasıı olarkk :halay:

Kızlar selam.
bu koku kadın kokusu olarak çıkıyor fragranticada :) erkeği yok
bence siz kullanın :halay::halay:

canm aynı dertten muzdaripim bende kac aydr hatta yıldr bunu arastırıyorm :KK70: inanki böle kullandın zaman herkesin merak edip sordugu cok begendigi övgü alan kokuları coook merak ediyormm bir parfüm hastasıı olarkk :halay:
Burda birçok tavsiye var. Ama herkesin koku algısı çok farklı. Ben hypnoz chanel chance tarzında kokuları seviyorum sanırım. Senin sevdiğin kokular varmı

Burda birçok tavsiye var. Ama herkesin koku algısı çok farklı. Ben hypnoz chanel chance tarzında kokuları seviyorum sanırım. Senin sevdiğin kokular varmı
o zaman shiseido zen de seversin .... ben zen cok begenıyrmm escada magnestism ysl black opium biraz tatlımsı biraz ciceksii seviyormm ben genelde hypnose sevdm ama eşim sevmedii

Back