- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi kahveyokmu
daha önce yaıp yazmadığımı hatırlamıyorum eğer sorduysam şimdiden özür dilerimMesela benim sevdiklerimden söyliyim. Manifesto bence baymayan tatlı koku seven aynı zamanda kadınsı olmasını isteyenler için çok iyi bir alternatif. Edp olanından bahsediyorum ben. 2 çeşidi daha var edt ve elixir şeklinde. Edt olanı daha az tatlı, yeşil notalsr daha yogun. Elixir olanı denemedim.
Lolita lempicka feminine var mesela. Bence cocuksu asla değil. Kadınsı yönleri de olan bir koku ama genç kız yönleride olan bir koku. Hem şımarık hem ateşli gibi diyebiliriz:)
Chloe signature mesela daha temiz pudralı bir koku. İçinde yoğun bir gül notası da mevcut. Normalde gül kokulu parfümleri sevmem ama bana bu kokusu aşırı temiz bir kadını çağrıştırıyor. En kısa zamanda alacağım ilk koku kendisi.
Viktor rolf bonbon mesela bana daha cocuksu genc kız vari gelen bir koku. Karamel kokusu cok hakim ama oldukça meyve ile dengelendiği icin buda onu biraz cocuksu yönünü ortaya cıkarmış.
Flowerbomb , black opium ve la vie est belle ise daha kadınsı bulduğum şekerli koku ailesinden.
Mesela chloe love bana yaşlı kokusu gibi gelir veya yves saint laurent paris.
Daha başka özellikle şunu merak ediyorum dediğin bir koku varsa onuda yorumlayabilirim elimden geldiğince.
Giorgia armani acqua di gioia ise ferah e temiz buldugum cok güzel bir parfüm bundan da alacağım
bvlgarı
diesel loverdose
prada by prada
obsession
chanel mademoiselle
hypnoze
hugo boss
armani code femme
fahrenheit
aklıma gelenler canım. daha doğrusu çok konuşulanlar