- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi kahveyokmu
sizce tatlı kokularmı odunsu kokularmı daha güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaaa ben ephorıa yı sevmiştim hatta üst üste bi kaç sefer kullandım. Ama ilk kullandığımdaki zevki bulamadım. Kokuyumu bozmuşlar benmi sıkıldım bilemiyorum. Hypnotığın de çok seveni var banada tavsiye etmişlerdi.En beğendiklerim vazgeçemiceklerim
Dolce gabbana the one
Dolce gabbana rose the one
Burberry classic
Chanel chance
Lancome la vie est belle
Chopard wish
Dp lolita lift, noa
Beğenmediklerim
Chloe love ,CK euphoria
Hypnotic poison, jadore, gucci rush, gucci guilty
biraz bahsedermisin çiçeksimi odunsumu şekerlimi ......Ysl -Black Opium ve manifesto'ya bakmalısın kesinlikle.
Ben tatlı kokuları çok beğeniyorum. Baymayacak kadar şekerli kokular favorim. Erkeklerde şekerli parfümlerden etkileniyor diye biliyorum.Hadi yaaa ben ephorıa yı sevmiştim hatta üst üste bi kaç sefer kullandım. Ama ilk kullandığımdaki zevki bulamadım. Kokuyumu bozmuşlar benmi sıkıldım bilemiyorum. Hypnotığın de çok seveni var banada tavsiye etmişlerdi.
sence tatlı kokularmı daha odunsu kokularmı daha hoş
sana kesinlikle katılıyorum tespitlerin çok doğru. Bu parfümleri seven vazgeçemiyo nefret eden de tahammül dahi edemiyo ikiside uçlarda bi koku sanırım. Bende son zamanlarda odunsu kokulara sarmış durumdayım ama aradıımı bulamadımm henüz. Her kullandığımdan çabuk sıkılıyorumBen tatlı kokuları çok beğeniyorum. Baymayacak kadar şekerli kokular favorim. Erkeklerde şekerli parfümlerden etkileniyor diye biliyorum.
Euphoriayı sevemiyorum. Ağır buluyorum ya tahammül edemiyorum garip bir şekilde
Hypnotİc desen ona hiç tahammül edemiyorum. Benim gibi nefret edeni çok ama seveni de çok bir parfüm. Ya çok seversin ya da benim gibi nefret edersin bu parfümden arası yok :)
kesinlikle bakcam bu kokuya. bukadar övülüyosa vardır bi hikmet:)))))Aslında benim hayatımda kokladığım en farklı koku. Böyle nasıl desem çiçekli olmasının yanı sıra hafif baharatlı. Bunu kullanmanın bu aralar tam zamanı bence çünkü çok yoğun olduğu için genelde kışa ve gece kullanıma yakıştırıyorum. Biraz daha kadınsı diyebilirim.
kesinlikle bakcam bu kokuya. bukadar övülüyosa vardır bi hikmet:)))))
kış kokusu bira sanırım
Bende beyaz tenliyim. Yaş 32 canım. Malesef küçük değilim:))))Evet dediğim gibi bence de kış kokusu ya da gece kullanılabilecek bir koku :) Eğer yaşınız çok küçük değilse kesinlikle ilk tavsiyem bu çünkü seksi ve gerçekten kadınsı bir parfüm. Ben beyaz tenli olmama rağmen çokta kalıcı oldu bende.
Bende beyaz tenliyim. Yaş 32 canım. Malesef küçük değilim:))))
Zen nasıl sence
Ben burberry classic,avon femme simdi kullanıyorum..Treselle baya agir geliyor bana..percive hıc sevmiyorum..erkekte full speed hastasiyim
Onunla ilgili bir bilgim yok maalesef yardımcı olamayacağım :)
Ben burberry classic,avon femme simdi kullanıyorum..Treselle baya agir geliyor bana..percive hıc sevmiyorum..erkekte full speed hastasiyim
Erkeklerin %70 i şekerli kokuları seviyor bence. Çünkü ne zaman escada magnetism kullansam dikkatlerini çekiyordu. Özellikle sevgilim bayılıyordu zaten. Benim sevgilim de şekerli veya vanilyalı tatlı kokuları seviyor. Aksine chloe love, elie saab le parfum gibi kokuları sevmiyorerkekler ağır parfümleri pek sevmiyo diye biliyorum. Bide tatlı kokularımı yoksa odunsu kokularımı seviyolar onu merak ediyorum. sence zen nasıl bi koku
şuan chanel treselle ve ephorıa var elimde ha bide paris hilton. ama aradıımı bulamadım sanki. ben çok şekerli kokuları sevmiyorum sıkıyo beni ilerleyen saatlerde.Bu arada chanel chance şekersiz bi parfüm ama ona bayılıyo benim ki. Hatta erkeklerin çoğu bayılıyo habernz olsun
Hayır Ephoria bır sefer kullanımlık ıcın yaratılmıs sankı her kez ıkıncı kez aynı zevkı alamıyrHadi yaaa ben ephorıa yı sevmiştim hatta üst üste bi kaç sefer kullandım. Ama ilk kullandığımdaki zevki bulamadım. Kokuyumu bozmuşlar benmi sıkıldım bilemiyorum. Hypnotığın de çok seveni var banada tavsiye etmişlerdi.
sence tatlı kokularmı daha odunsu kokularmı daha hoş
Hayır Ephoria bır sefer kullanımlık ıcın yaratılmıs sankı her kez ıkıncı kez aynı zevkı alamıyr