• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Ne Düşünüyorsunuz?????

kahveyokmu kahveyokmu Nefret ettigim demeyelim de cok begenilen parfumleri ben sevemiyorum mesela Euphoria,Chanel chance gibi. Sevdigim ama alacak kadar etkilenmediklerim Victoria secret_Angel, DG the one, black opium ve Bulgaria jasmine noir
chanel ce ephorıa kullandıklarım arasında. ephorıa or bi koku. nefet edenide var. hacı misine benzeten çok ağır bulan mide bulandırıcı bulan vs.

Aynen dediğin gibi o yaş grubunun kullandığı kokular bizde çiçek kokusu teyze kokusudur gibi bi yargıya vardırıyo:)))
O kız kardesi yerim ben. Allahtan hypnotıc kullanmıyo:))) ırresıstıble bana çok sıkıcı geldi. Canlı bi koku değil sanki
Very irresistible bende hiç sevmem:) çok fazla gül kokusu var.. Benım kullanabildiğim tek gül kokusu ysl babydoll, chloe signature ve versace woman. ;) diğerlerne katlanamyorum.

Very irresistible bende hiç sevmem:) çok fazla gül kokusu var.. Benım kullanabildiğim tek gül kokusu ysl babydoll, chloe signature ve versace woman. :KK66: diğerlerne katlanamyorum.
britney spears fantasy nasıl bi koku? genç kız kokusumu ? ben hiç denemedim kokuyuda bilmiyoum

britney spears fantasy nasıl bi koku? genç kız kokusumu ? ben hiç denemedim kokuyuda bilmiyoum
Evet oda genç kız tarzında bir koku. Meyveli bi açılış yapıyor sonra yavaş yavaş sıcaklaşıyor beyaz çikolata ve tatlı şekerli bir kokuya bırakıyor yerini. Ben seviyorum kokusunu hem ucuz hem cok kalıcı hemde kokusu bir çok parfüme on basar bence ;)

narciso rodriguez (siyah şişesi) soran cok olmustu
tresor bazen güzel bazen ağır kokuyor bana :D
estee lauder sensuous u seviyorum bir de
bakınca ne çok parfüm denemişim ya :D

Evet oda genç kız tarzında bir koku. Meyveli bi açılış yapıyor sonra yavaş yavaş sıcaklaşıyor beyaz çikolata ve tatlı şekerli bir kokuya bırakıyor yerini. Ben seviyorum kokusunu hem ucuz hem cok kalıcı hemde kokusu bir çok parfüme on basar bence :KK66:
Öneriyomusun ? Çocuksu değil dimio_O
Bunuda merak ettim şimdi deneyeceklerimin arasında olacak. Okadar çok çeşit varki aslında biz sadece en bilindik olanlarına yöneliyoruz.

Öneriyomusun ? Çocuksu değil dimio_O
Bunuda merak ettim şimdi deneyeceklerimin arasında olacak. Okadar çok çeşit varki aslında biz sadece en bilindik olanlarına yöneliyoruz.
Fantasy öneririm güzel koku ama dediğim gibi genç kız kokusu tarzında . Ben cok severek kullandım:) zaten fiyatı da cok uygun sitelerde

narciso rodriguez (siyah şişesi) soran cok olmustu
tresor bazen güzel bazen ağır kokuyor bana :KK70:
estee lauder sensuous u seviyorum bir de
bakınca ne çok parfüm denemişim ya :KK70:
Dökül canım dökül çıkacak senden bişeyler:-) Başka hangileri beğeni alıyodu hadi azcık daha zorla gelecek devamı:KK70:

Fantasy öneririm güzel koku ama dediğim gibi genç kız kokusu tarzında . Ben cok severek kullandım:) zaten fiyatı da cok uygun sitelerde
32yaş için uygun değil sanırım. Ben dişi alımlı iddalı kokuları seviyorum. Dişiliği ön planda tutan:KK16: ah nezaman bulacağım o kokuyu:KK35:

Bulursun mutlaka dene canım:) ben duty free de görmüştüm geçen sene :KK66:
zor olan ne biliyomusun denemeye giderken bu sayfaları teker teker açıp senin yorumlarını bularak koku isimlerini ayıklamak :KK70: sürekli kokularla ilgili bişeyler okuduğum için isimleri karıştırıyorum artık:KK53: lolita lempicka mı önermiştin sanki bu neden aklımda kaldı:KK70: fazla okumamak lazım devreler yanıyo:oops:

zor olan ne biliyomusun denemeye giderken bu sayfaları teker teker açıp senin yorumlarını bularak koku isimlerini ayıklamak :KK70: sürekli kokularla ilgili bişeyler okuduğum için isimleri karıştırıyorum artık:KK53: lolita lempicka mı önermiştin sanki bu neden aklımda kaldı:KK70: fazla okumamak lazım devreler yanıyo:oops:
Lolita lempicka en güzellii. Benim 100mllik bitti. Bu sefer 30 mllik aldım vücut losyonu ile birlikte kullanayım diye;)

Lolita lempicka en güzellii. Benim 100mllik bitti. Bu sefer 30 mllik aldım vücut losyonu ile birlikte kullanayım diye:KK66:
doğru kalmış aklımda:KK28:
çok ağır diyenlerde var ama ben kokuyu bilmiyorum. daha doğrusu isim hafızam kötü belkide denedim ama isimlerine dikkat etmedim:KK53:

doğru kalmış aklımda:KK28:
çok ağır diyenlerde var ama ben kokuyu bilmiyorum. daha doğrusu isim hafızam kötü belkide denedim ama isimlerine dikkat etmedim:KK53:
Ağır ama sonradan hafifleşiyor pudramsı hali de var durdukça;) ben cok seviyorum. Çok kaliteli kokusu bence:) sıradan şekerli değil öyle basit kokan.

Ağır ama sonradan hafifleşiyor pudramsı hali de var durdukça:KK66: ben cok seviyorum. Çok kaliteli kokusu bence:) sıradan şekerli değil öyle basit kokan.
denemekte fayda var:KK52:
keşke reelde senin gibi arkadaşım olsaydı zevklerimin ve ilgi alanlarımın uyuştuğu ömrüm uzardı vallahi:KK60:
benim bi konum daha var senden o konuda da yardım almak istiyorum. zevklerimiz benziyo gibi düşünüyorum. evlimisin yada söz nişan bişey varmı canım? söz kesilirken nasıl hazırlanmalıo_O

denemekte fayda var:KK52:
keşke reelde senin gibi arkadaşım olsaydı zevklerimin ve ilgi alanlarımın uyuştuğu ömrüm uzardı vallahi:KK60:
benim bi konum daha var senden o konuda da yardım almak istiyorum. zevklerimiz benziyo gibi düşünüyorum. evlimisin yada söz nişan bişey varmı canım? söz kesilirken nasıl hazırlanmalıo_O
evlli değilim canım 5 yıllık bi ilişkim var okul bitince evlenicez kısmetse:) keşke valla benimde yok şöyle gerçekte benim gibi alışverişe meraklı zevk sahibi bi arkadasım..neyseki anneme çekmişim de o var :p ben konuna bakıp yanıtlarım canım

evlli değilim canım 5 yıllık bi ilişkim var okul bitince evlenicez kısmetse:) keşke valla benimde yok şöyle gerçekte benim gibi alışverişe meraklı zevk sahibi bi arkadasım..neyseki anneme çekmişim de o var :p ben konuna bakıp yanıtlarım canım
ya neden böyle olur hiç bilmiyorum:mad: sırtını dayayabileceğin her konuda fikri bilgisi zevki olan bi arkadaş ah nerde nerde:KK70: fikre ihitiyacın olduğunda kalıyosun ortada:eek: kendimi anlatayım sahte sarışınım(orjinal saçım kumral) beyaz tenli yeşil gözlü ve minyon tipliyim yaışmacı arkadaşlara başarılar:KK53: giyimde sade şıklıktan yanayım çok abartılı dikkat çeken kıyafetleri kendimde sevmiyorum belkide minyon olduğum içindir. çok kadınsı giyinmiyorum( zaten çok küçük gösteriyoum yapay durur sanırım). sen nasıl giyinmeyi seviyosun vazgeçemediğin şeyler ne? giyimde ençok neye önem veriyosun?

ya neden böyle olur hiç bilmiyorum:mad: sırtını dayayabileceğin her konuda fikri bilgisi zevki olan bi arkadaş ah nerde nerde:KK70: fikre ihitiyacın olduğunda kalıyosun ortada:eek: kendimi anlatayım sahte sarışınım(orjinal saçım kumral) beyaz tenli yeşil gözlü ve minyon tipliyim yaışmacı arkadaşlara başarılar:KK53: giyimde sade şıklıktan yanayım çok abartılı dikkat çeken kıyafetleri kendimde sevmiyorum belkide minyon olduğum içindir. çok kadınsı giyinmiyorum( zaten çok küçük gösteriyoum yapay durur sanırım). sen nasıl giyinmeyi seviyosun vazgeçemediğin şeyler ne? giyimde ençok neye önem veriyosun?
Canım bende sade giyinirim genelde:) dar kotlar severim tam yapıscak ultra skinny yani . Üstümde bol gömlekler, veya dar sade bluzler..veya polo kazaklar.. Ayakabbım genelde kışın ugg chestnut short modeli oluyo:) bazen siyah çizme giyerim.. Ama özel günlerde şık giyinirim. :P

Back