Artık duyarsızlaşmaya başladım zaten yavaş yavaş bu özelligine. Ama benim adıma konuşması 2-3 sene yapmasınlar demesi canımı sıktıDeğiştiremeyeceğin şeyler için üzülme derim ben.
Ama ben de bu davranışından dolayı rahatsız olurdum. Üstünde durmamaya çalışırdım.
benim kv de aynı canım nişanlım izin verse herseye o karar verecek o planlıcak ama öyle bi dünya yok ve cok şükür ki nişanlım beni hiç arada bırakmadan gerekli cevapları verip susturuo onun karakteri budur yada baskın olmak istiyodur yada egosunu tatmin ediodur hiççççç takma sonucta aynı evde senle yasayan kocan ikinizden baskası bilemez neyi nezaman yapacagınızıÖncelikle yorum yazacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden. Eşimin annesiyle ilgili ne dusunecegim konusunda çok kararsızım. Dun birlikte oldugumuz bir ortamda biri bebek var mi diye sordu. Ben de kısa ve net hayır yok, dedim hafif bir tebessümle. Kv hemen lafa atladı daha erken birkaç sene gezsin tozsunlar tatile gitsinler hemen ne gerek var falan dedi. Hic bise söylemedim kadını mahcup etemek icin ama canım çok sıkıldı. 1 yıllık evliyiz ve sürekli bizim adımıza her şeyi planlıyor müdahale ediyor. Ne tepki vereceğimi şaşırdım...
Rica ederim lütfen öyle dusunmeyin. Rabbim inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. Belki de size bu duayı etmemiz için açtırdı bu başlığı Allah :) kayınvalidenizin patavatsız liğini da çok onemsemeyin belli ki lafını sözünü bilmeyen bi kadın...sizin konuyu okuyunca benim de kv ile yaşadığım olay aklıma geldi dertlendim yine
evliliğin ilk 2-3 ay eşimin teyzeleri var gündüz oturması bana sordular bebek düşünüyormusunuz diye ben "yok henüz değil" demeden kv "yok biz daha düşünmüyoruz borç var demişti"böyle kalakalmıştım. Rabbim işte 4,5 sene oldu oğlundan kaynaklı çocuğumuz olmuyor ve anne baba hiç umurlarında bile değil bir çaba gayret hiçbirşey yok
benim annemler benim herşeyimi aldılar ama onların alması gereken herşeyi bize ödettirdiler borç dediğide bu..
özür dilerim konu sahibi acım depreştikonunu işgal ettim
Hahahah çok iyi :) unutmicam bunu söylicem muhakkak. Teşekkürler :)bi gün yine sorarlarsa kayınvalidem sizi bilgilendirsin dersin olur biter. üzme kendini :) oda bozulur bi daha demez
En baştan biraz mesafa koymak iyidir. Umarım hic bir sorun yaşamazsiniz. Şimdiden hayırlı olsun:)benim kv de aynı canım nişanlım izin verse herseye o karar verecek o planlıcak ama öyle bi dünya yok ve cok şükür ki nişanlım beni hiç arada bırakmadan gerekli cevapları verip susturuo onun karakteri budur yada baskın olmak istiyodur yada egosunu tatmin ediodur hiççççç takma sonucta aynı evde senle yasayan kocan ikinizden baskası bilemez neyi nezaman yapacagınızı
rica ederim beybisi işin görülsünHahahah çok iyi :) unutmicam bunu söylicem muhakkak. Teşekkürler :)
Yok öyle değil aslında yani kaynanam olması sebebiyle öyle düşünmedim sadece benim adıma ve benimle ilgili çok mahrem bir konuda konuşması ve hatta tarih belirlemesi canımı sıktı o kadar. Teşekkürler yorumun icinAdı kaynana diye damgalılar herhaldeSizi savunma amaçlı söylenmiş gibi kötü bir niyet görmedim ben
Evet, kendisi de aynı konuyla ilgili çok mutsuz olmuş zamanında sanırım o yüzden savunma ihtiyacı hissetti hemen ama yine de moralin bozuldu, galiba yavaş yavaş istemeye başlıyorum...
Ben yine yadırgardım emin olun. Savunma amaçlı biliyorum ama yine de ben kendimi kendim ifade etmek isterdim. Sırf kayınvalide diye davranışları batıyor zannetmeyin cidden kendimi kontrol altına alınıyor gibi hissettimAynı cümleyi kendi anneniz kursa, yine art niyet arayacak mısınız. Ki annelerimiz de konuşur lafını bile etmeyiz.
Savunma amaçlı söylenmiş olabilir. Biraz iyi niyetli düşünsek. Kaynana diyoruz hep ama pek farkımız yok. Geleceğin kaynanaları olarak yetişiyoruz.
Taktım valla dün canım çok sıkıldı. Sormadan da fikirler üretiliyor ne yazıkki...Aman yaa bunu mu takıyorsun kafana sanane bırak konuşsun...
Çocuk yapacağın zaman ona mı soracaksın ki canın ne zaman isterse yaparsın
Boş teneke çok ses çıkarır demişler :)[/
Öncelikle yorum yazacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden. Eşimin annesiyle ilgili ne dusunecegim konusunda çok kararsızım. Dun birlikte oldugumuz bir ortamda biri bebek var mi diye sordu. Ben de kısa ve net hayır yok, dedim hafif bir tebessümle. Kv hemen lafa atladı daha erken birkaç sene gezsin tozsunlar tatile gitsinler hemen ne gerek var falan dedi. Hic bise söylemedim kadını mahcup etemek icin ama canım çok sıkıldı. 1 yıllık evliyiz ve sürekli bizim adımıza her şeyi planlıyor müdahale ediyor. Ne tepki vereceğimi şaşırdım...
Evet yeni evliyiz 1 yıl olacak nasipse. Beni en çok üzen şey aslında, gecen ay adetim çok geçilmişti ve esim çok heveslenmisti acaba bebek mi diye. Benim istemememe ve korunmamıza rağmen çok heveslenmisti canımın içi. Demekki gerçekten hamile olsaymısım KV boyle dusuncekmis diye uzuldum
Taktım valla dün canım çok sıkıldı. Sormadan da fikirler üretiliyor ne yazıkki...
Haklisin uzulmek için iyi bi konu degil. Oysa mutlu olmak için o kadar çok sebep varmı. Teşekkürler sorunun icinüzül üzül üzülmek için sebep arayın evliliğin en guzel günleri ama sizler ciddi bir sorun yokken uzulun bol bol
Tesekkur ederim, bu arada Allah analı babalı büyütsün:)Boşver o konuşsun çocuk yapma kararı seninle eşinin elinde olan bir şey siz ne zaman isterseniz yaparsınız o konuşur konuşur konuştuğu ile kalır :)
Haklisin uzulmek için iyi bi konu degil. Oysa mutlu olmak için o kadar çok sebep varmı. Teşekkürler sorunun icin