siz ne düşünürdünüz?

Değiştiremeyeceğin şeyler için üzülme derim ben.
Ama ben de bu davranışından dolayı rahatsız olurdum. Üstünde durmamaya çalışırdım.
Artık duyarsızlaşmaya başladım zaten yavaş yavaş bu özelligine. Ama benim adıma konuşması 2-3 sene yapmasınlar demesi canımı sıktı

bi gün yine sorarlarsa kayınvalidem sizi bilgilendirsin dersin olur biter. üzme kendini :) oda bozulur bi daha demez

benim kv de aynı canım nişanlım izin verse herseye o karar verecek o planlıcak ama öyle bi dünya yok ve cok şükür ki nişanlım beni hiç arada bırakmadan gerekli cevapları verip susturuo onun karakteri budur yada baskın olmak istiyodur yada egosunu tatmin ediodur hiççççç takma sonucta aynı evde senle yasayan kocan ikinizden baskası bilemez neyi nezaman yapacagınızı

Rica ederim lütfen öyle dusunmeyin. Rabbim inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. Belki de size bu duayı etmemiz için açtırdı bu başlığı Allah :) kayınvalidenizin patavatsız liğini da çok onemsemeyin belli ki lafını sözünü bilmeyen bi kadın...

En baştan biraz mesafa koymak iyidir. Umarım hic bir sorun yaşamazsiniz. Şimdiden hayırlı olsun:)

Adı kaynana diye damgalılar herhalde Sizi savunma amaçlı söylenmiş gibi kötü bir niyet görmedim ben
Yok öyle değil aslında yani kaynanam olması sebebiyle öyle düşünmedim sadece benim adıma ve benimle ilgili çok mahrem bir konuda konuşması ve hatta tarih belirlemesi canımı sıktı o kadar. Teşekkürler yorumun icin

Evet, kendisi de aynı konuyla ilgili çok mutsuz olmuş zamanında sanırım o yüzden savunma ihtiyacı hissetti hemen ama yine de moralin bozuldu, galiba yavaş yavaş istemeye başlıyorum...

Korkmayın , kayınvalideniz de istiyordur bir torunu olmasını. Bu konuda baskı yapılmasını ve üstüne konuşulmasını sevmiyordur sadece.

Siz ne zaman isterseniz torun müjdesini mutlulukla karşılayacaktır )

Ben yine yadırgardım emin olun. Savunma amaçlı biliyorum ama yine de ben kendimi kendim ifade etmek isterdim. Sırf kayınvalide diye davranışları batıyor zannetmeyin cidden kendimi kontrol altına alınıyor gibi hissettim

Aman yaa bunu mu takıyorsun kafana sanane bırak konuşsun...
Çocuk yapacağın zaman ona mı soracaksın ki canın ne zaman isterse yaparsın
Boş teneke çok ses çıkarır demişler :)[/
Taktım valla dün canım çok sıkıldı. Sormadan da fikirler üretiliyor ne yazıkki...

seni savunmak istemiş aklı sıra savunulacak ne varsa ama kesinlikle kötü niyetli oldugunu sanmıyorum

üzül üzül üzülmek için sebep arayın evliliğin en guzel günleri ama sizler ciddi bir sorun yokken uzulun bol bol

Taktım valla dün canım çok sıkıldı. Sormadan da fikirler üretiliyor ne yazıkki...

Boşver o konuşsun çocuk yapma kararı seninle eşinin elinde olan bir şey siz ne zaman isterseniz yaparsınız o konuşur konuşur konuştuğu ile kalır :)

Saygı duyarım yadırgarım diyorsanız.
Çünkü burda çok fazla görüyorum adaletsizlik.
Eşin ailesine en basiti para göndermek olsun, ''artık eşin bi ailesi olduğunu bilmeli' ne demek para göndermek.
Başka bir konu açılıyor anneme yardım ediyorum her ay. Yorum şu çok vefalıymışsın anne bu candır tabiki yollayacaksın.

adı üstünde arkadaşım k.v benimkide aynı herşeye benden önce atılıp cevap verir benim 6 senem doldu hala aynı değişmedi o yüzden oda onun kusuru de geç takılma böyle şeyleree

üzül üzül üzülmek için sebep arayın evliliğin en guzel günleri ama sizler ciddi bir sorun yokken uzulun bol bol
Haklisin uzulmek için iyi bi konu degil. Oysa mutlu olmak için o kadar çok sebep varmı. Teşekkürler sorunun icin

ya boşuna üzmüşsün kendini hamile kalsan kayınvaliden de mutlusu olmaz bak gör ne kadar çirkef filan olsalarda en önemli ortak özellikleri genelde torun seviyor kayınvalideler bence :)

Haklisin uzulmek için iyi bi konu degil. Oysa mutlu olmak için o kadar çok sebep varmı. Teşekkürler sorunun icin

evet var şükredecek çok şeyin oldugundan eminim.şöyle yeni evine arkadaşlarını çağısan da bir kafa dağıtsan o guzel çeyizindeki eşyalarını da kullanmış olursun hem de kafan dağılır.çünkü durduğun yerde kurmaya başlamışsın.yakın olsaydın ben de gelirdim.KV nasıl olurmuş karşılaştırmalı anlatırdım tahtada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…