Büyükler derler.Desin.Son karar sizin.Böyle her lafa takılırsan hayat geçmezÖncelikle yorum yazacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden. Eşimin annesiyle ilgili ne dusunecegim konusunda çok kararsızım. Dun birlikte oldugumuz bir ortamda biri bebek var mi diye sordu. Ben de kısa ve net hayır yok, dedim hafif bir tebessümle. Kv hemen lafa atladı daha erken birkaç sene gezsin tozsunlar tatile gitsinler hemen ne gerek var falan dedi. Hic bise söylemedim kadını mahcup etemek icin ama canım çok sıkıldı. 1 yıllık evliyiz ve sürekli bizim adımıza her şeyi planlıyor müdahale ediyor. Ne tepki vereceğimi şaşırdım...
Evet, öyle bir konuşma yapmamız iyi olacak galiba. Tesekkur ederimBen bir art niyet göremedim. Sahiplenme güdüsüyle hareket etmiş. Bir gün yalnızken böyle şeylerden hoşlanmadığınızı tatlı bir dille söylerseniz o da dikkate alır diye düşünüyorum.
Öncelikle yorum yazacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden. Eşimin annesiyle ilgili ne dusunecegim konusunda çok kararsızım. Dun birlikte oldugumuz bir ortamda biri bebek var mi diye sordu. Ben de kısa ve net hayır yok, dedim hafif bir tebessümle. Kv hemen lafa atladı daha erken birkaç sene gezsin tozsunlar tatile gitsinler hemen ne gerek var falan dedi. Hic bise söylemedim kadını mahcup etemek icin ama canım çok sıkıldı. 1 yıllık evliyiz ve sürekli bizim adımıza her şeyi planlıyor müdahale ediyor. Ne tepki vereceğimi şaşırdım...
Büyükler derler.Desin.Son karar sizin.Böyle her lafa takılırsan hayat geçmez
Evet biraz hassas düşünüyor olabilirim farkındayım o yüzden fikrinizi almak istedim,teşekkür ederim.kv. kötü birşey söylememiş, sizi savunmuş.
anneniz de aynı şekilde davranabilirdi, bu kadar hassas olmayın.
kotu nıyetlı soylenmemıs bır soz ama normalde de hayatınıza karısıyorsa sıkıntı olabılır gülün geçinÖncelikle yorum yazacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden. Eşimin annesiyle ilgili ne dusunecegim konusunda çok kararsızım. Dun birlikte oldugumuz bir ortamda biri bebek var mi diye sordu. Ben de kısa ve net hayır yok, dedim hafif bir tebessümle. Kv hemen lafa atladı daha erken birkaç sene gezsin tozsunlar tatile gitsinler hemen ne gerek var falan dedi. Hic bise söylemedim kadını mahcup etemek icin ama canım çok sıkıldı. 1 yıllık evliyiz ve sürekli bizim adımıza her şeyi planlıyor müdahale ediyor. Ne tepki vereceğimi şaşırdım...
İnşallah arkadaşınızın hayırlısıyla bebeği olur. Ama benim farkım şu yani ben zaten çocuk düşünmüyorum hemen zaten. Siz çok güzel bir tepki veriyorsunuz arkadaşınız için cevrenize. Ama benim zaten boyle bi açıklama yapılmasına gerkrcek bi durumum yokbenimde çok samimi kardeşim dediğim bir arkadaşım var. oda 4 yıllık evli bebeği olmuyor herkes x'in bebeği yok mu daha diye bana soruyor bende onlar bebek düşünmüyor daha gezip tozuyorlar birazda birikim yapmak istiyorlar diyorum. şimdi buna göre arkadaşımında bana kızması gerekirdi. birde kayınvaliden seni savunmayıp kadınla bir olup daha kötü birşey de söyleyebilirdi.
Evet çok haklısın biraz asmam gerek bu huyumu :)Büyükler derler.Desin.Son karar sizin.Böyle her lafa takılırsan hayat geçmez
Evet, kendisi de zamanında bu konudan epey çekmiş. Beni savundu kendince ama ben benin adıma konuşmasından rahatsız oldum açıkçası..ben bir kötülük göremedim, sanki tam tersi size laf söylemek isterlerse insanlar ağızlarını kapamak için söylemiş gibi geldi, malum bazen bizim insanımız biraz saçma sapan konuşabiliyor
Kötü niyetli bi kadın değil biliyorum ama biraz müdahaleyi seven bi yapısı var ne yazıkki. Her gün arar o gün ne yaptıysak ne yapacaksak bilmek ister ve hatta onlarla olmamızı ister falan.. Belki de o yüzden bu kadar abarttım bu konuyu.kotu nıyetlı soylenmemıs bır soz ama normalde de hayatınıza karısıyorsa sıkıntı olabılır gülün geçinbenım annem ve tum sulalem benım adıma cocuk yapacagım zamanı bıle planlamıs durumda ama ben onlara gore hareket etmeyecegım
bellıkı senı fazla sahıplenmıs, ve ılgıyı seven bırı cok rahatsız oluyorsan anne ben bu tarz seylerın baskalarının onunde konusulmasından rahatsız oluyorum de o da konusmaz, onlarla bırlıkte zaman gecırme kısmında da haftada bır bırlıkte bısıler yapabılırsınız belkı ama oncelıkle esınızle bırbırınıze zaman ayırmak kaydıyla cok ta buyutme bence ... benım kayınvalıdem degıl ama aılem oyle bende bırsey saklamam herseyı anlatırım, nerde oldugumu ne yaptıgımı bılırler , aıle planlamamı benım adıma yapıyorlar cunku torun ıstıyorlar ben tek cocugum ve onlarda artık 60 ını gectı hakları ama ben hıcbır zaman ne onların lafıyla ne baskasının hayatımı surdurmedım rahatsız oluyorsam sustururum cok rahatsız olmuyorsam guler gecerımKötü niyetli bi kadın değil biliyorum ama biraz müdahaleyi seven bi yapısı var ne yazıkki. Her gün arar o gün ne yaptıysak ne yapacaksak bilmek ister ve hatta onlarla olmamızı ister falan.. Belki de o yüzden bu kadar abarttım bu konuyu.
Yaşlarımız gayet olgun 28 yaşındayım bensizi düşündüğünden olabilir.
yaşlarınız kaç?
yani 28 yaş çocuk yapman için erken bi yaş değil.Yaşlarımız gayet olgun 28 yaşındayım ben
Evet değil aslında matematiksel olarak. Benim için erken ama iş güç anlamında yapmak istedikleri var ve biraz da evliliğin otursun istiyorum açıkcası. Siz evli misiniz?yani 28 yaş çocuk yapman için erken bi yaş değil
Çoook sahiplendi hem de:) beni de bu sıkıyo iste sevmiyorum boyle şeyleri. Her şeye karısmak istiyo kızı gibi. Giyimime, evime, manikürüme kadar. Ben manikür sevmiyorum hic de yaptırmadım bi ara ona takmıştı neden yaptırmiyosun yaptirsan çok güzel olur falan... :) gitme gelme olayını da hallettkk gibi eskisi gibi ısrar yok önceden her gün telde nolur bu aksam gelin muhabbeti oluyordu. Birbirimize alışıyoruz yavaş yavaş:) bu arada samimiyetiniz için tesekkurlerbellıkı senı fazla sahıplenmıs, ve ılgıyı seven bırı cok rahatsız oluyorsan anne ben bu tarz seylerın baskalarının onunde konusulmasından rahatsız oluyorum de o da konusmaz, onlarla bırlıkte zaman gecırme kısmında da haftada bır bırlıkte bısıler yapabılırsınız belkı ama oncelıkle esınızle bırbırınıze zaman ayırmak kaydıyla cok ta buyutme bence ... benım kayınvalıdem degıl ama aılem oyle bende bırsey saklamam herseyı anlatırım, nerde oldugumu ne yaptıgımı bılırler , aıle planlamamı benım adıma yapıyorlar cunku torun ıstıyorlar ben tek cocugum ve onlarda artık 60 ını gectı hakları ama ben hıcbır zaman ne onların lafıyla ne baskasının hayatımı surdurmedım rahatsız oluyorsam sustururum cok rahatsız olmuyorsam guler gecerım
evet evliyim..Evet değil aslında matematiksel olarak. Benim için erken ama iş güç anlamında yapmak istedikleri var ve biraz da evliliğin otursun istiyorum açıkcası. Siz evli misiniz?