siz ne düşünürdünüz?

benim kayınvalidemde yapar aynısını..kötü niyetli deil ama hiç tepki vermene gerek yok..

Büyükler derler.Desin.Son karar sizin.Böyle her lafa takılırsan hayat geçmez

Ben bir art niyet göremedim. Sahiplenme güdüsüyle hareket etmiş. Bir gün yalnızken böyle şeylerden hoşlanmadığınızı tatlı bir dille söylerseniz o da dikkate alır diye düşünüyorum.
Evet, öyle bir konuşma yapmamız iyi olacak galiba. Tesekkur ederim

ben bir kötülük göremedim, sanki tam tersi size laf söylemek isterlerse insanlar ağızlarını kapamak için söylemiş gibi geldi, malum bazen bizim insanımız biraz saçma sapan konuşabiliyor

kotu nıyetlı soylenmemıs bır soz ama normalde de hayatınıza karısıyorsa sıkıntı olabılır gülün geçin benım annem ve tum sulalem benım adıma cocuk yapacagım zamanı bıle planlamıs durumda ama ben onlara gore hareket etmeyecegım

İnşallah arkadaşınızın hayırlısıyla bebeği olur. Ama benim farkım şu yani ben zaten çocuk düşünmüyorum hemen zaten. Siz çok güzel bir tepki veriyorsunuz arkadaşınız için cevrenize. Ama benim zaten boyle bi açıklama yapılmasına gerkrcek bi durumum yok

ben bir kötülük göremedim, sanki tam tersi size laf söylemek isterlerse insanlar ağızlarını kapamak için söylemiş gibi geldi, malum bazen bizim insanımız biraz saçma sapan konuşabiliyor
Evet, kendisi de zamanında bu konudan epey çekmiş. Beni savundu kendince ama ben benin adıma konuşmasından rahatsız oldum açıkçası..

Kötü niyetli bi kadın değil biliyorum ama biraz müdahaleyi seven bi yapısı var ne yazıkki. Her gün arar o gün ne yaptıysak ne yapacaksak bilmek ister ve hatta onlarla olmamızı ister falan.. Belki de o yüzden bu kadar abarttım bu konuyu.

sizi düşündüğünden olabilir.
yaşlarınız kaç?

bellıkı senı fazla sahıplenmıs, ve ılgıyı seven bırı cok rahatsız oluyorsan anne ben bu tarz seylerın baskalarının onunde konusulmasından rahatsız oluyorum de o da konusmaz, onlarla bırlıkte zaman gecırme kısmında da haftada bır bırlıkte bısıler yapabılırsınız belkı ama oncelıkle esınızle bırbırınıze zaman ayırmak kaydıyla cok ta buyutme bence ... benım kayınvalıdem degıl ama aılem oyle bende bırsey saklamam herseyı anlatırım, nerde oldugumu ne yaptıgımı bılırler , aıle planlamamı benım adıma yapıyorlar cunku torun ıstıyorlar ben tek cocugum ve onlarda artık 60 ını gectı hakları ama ben hıcbır zaman ne onların lafıyla ne baskasının hayatımı surdurmedım rahatsız oluyorsam sustururum cok rahatsız olmuyorsam guler gecerım

Gayet dogal bi laf etmis, herkesin genelde kullandigi cumleler..arkadas arasinda olup ayni muhabbet gecse iclerinden biridr muhakkak kv ettigi lafi eder klasik, ve sifir art niyetsiz..

kendinizi uzmeye yer aramayin..

Çoook sahiplendi hem de:) beni de bu sıkıyo iste sevmiyorum boyle şeyleri. Her şeye karısmak istiyo kızı gibi. Giyimime, evime, manikürüme kadar. Ben manikür sevmiyorum hic de yaptırmadım bi ara ona takmıştı neden yaptırmiyosun yaptirsan çok güzel olur falan... :) gitme gelme olayını da hallettkk gibi eskisi gibi ısrar yok önceden her gün telde nolur bu aksam gelin muhabbeti oluyordu. Birbirimize alışıyoruz yavaş yavaş:) bu arada samimiyetiniz için tesekkurler

Kötü niyet yok bence.hemen olmazsa millet bidaha sormasin diye ağızlarıni kapamak istemis işte.hani uzun bir süre dusunmezseniz kimse sormasin diye.olursada istedik oldu denir.duz mantık yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…