siz ne düşünürdünüz?

Olması gerekeni yapıyorsunuz belki de, ama maalesef her zaman anlayışlı olmayabiliyor insan. Sizin kayınvalideniz çok şanslı, inşallah siz de kayınvalide yonunden şanslı olursunuz:)
Öyle munis bir insanda degilim maalesef.sansli mi bilemem de :KK49:Ama kücuk seylere pek takilmam.Bi de acikcası benim mutluluğum icin bu gerekliyse orta yolu bulurum.he olurda kotu bi kayinvalidem olursa ona gore taktikler gelistirebilirim ahahah:KK76:

Öyle munis bir insanda degilim maalesef.sansli mi bilemem de :KK49:Ama kücuk seylere pek takilmam.Bi de acikcası benim mutluluğum icin bu gerekliyse orta yolu bulurum.he olurda kotu bi kayinvalidem olursa ona gore taktikler gelistirebilirim ahahah:KK76:
Munis olma zaten başına is alırsın:) Bazen küçük olaylar zamanla daha can sıkıcı oluyor maalesef. Keske kimse kimsenin isine karismasa

Orda senide korumak istemis olabilir. Bazi insanlar a bak cocugu olmamis kisir mi acaba diye dusunuyor. Bizde hemen lafi kvnin dedigi gibi daha erken gezsinler diye cocuk istemiyoruz diyoruz. Bence hemen kotu dusunmeyin cocuk oldumu inanki onlar kadar sevinen olmuyor.
Ben de anlamadım kadın sahip çıkmış. Nesi kötü ki? Kötü kaynana görmemiş konu sahibi. İyi ki de görmemiş allah ağzının tadını bozmasın. Ama kaynana keşke kıymet bilen geline düşeymiş:)

Munis olma zaten başına is alırsın:) Bazen küçük olaylar zamanla daha can sıkıcı oluyor maalesef. Keske kimse kimsenin isine karismasa
Canım benim o seni savunmuş. Sahip çıkmış gezsin tozsun demiş.
Aaaaaaa erken erken diye atlasa neyse ama ne güzel söylemiş aslında. Yazık şuan haksızlık ediyosun bence

Aman salla.
Benim kvde de öyle. Bana ne zaman çalışmaya başlıcaksıb diye soruyolar. Kadın direk çocuk bi yaşına gelsin ben bakcam çalışcak diyo. Ki ben kvme çocuğumu bırakacağıma çalışmam. Kızım saçını bu sefer başka renge boyat dene bakalım diyolar. Bu sefer açık renk boyucak xaten diyo. ( asla boyamam)
Kendi kendine konuşuyo işte. Bana baskı yapmaya kalkıyo biz oğlunla böyle kararlaştırdık diyorum. Direk konuyu değiştiriyorum. Sonra sanki benim söykediğim kendi fikriymiş gib bana şöyle yapın diyo:KK53:

Öncelikle yorum yazacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden. Eşimin annesiyle ilgili ne dusunecegim konusunda çok kararsızım. Dun birlikte oldugumuz bir ortamda biri bebek var mi diye sordu. Ben de kısa ve net hayır yok, dedim hafif bir tebessümle. Kv hemen lafa atladı daha erken birkaç sene gezsin tozsunlar tatile gitsinler hemen ne gerek var falan dedi. Hic bise söylemedim kadını mahcup etemek icin ama canım çok sıkıldı. 1 yıllık evliyiz ve sürekli bizim adımıza her şeyi planlıyor müdahale ediyor. Ne tepki vereceğimi şaşırdım...
Iyi niyetle söylemiştir bence

Aman salla.
Benim kvde de öyle. Bana ne zaman çalışmaya başlıcaksıb diye soruyolar. Kadın direk çocuk bi yaşına gelsin ben bakcam çalışcak diyo. Ki ben kvme çocuğumu bırakacağıma çalışmam. Kızım saçını bu sefer başka renge boyat dene bakalım diyolar. Bu sefer açık renk boyucak xaten diyo. ( asla boyamam)
Kendi kendine konuşuyo işte. Bana baskı yapmaya kalkıyo biz oğlunla böyle kararlaştırdık diyorum. Direk konuyu değiştiriyorum. Sonra sanki benim söykediğim kendi fikriymiş gib bana şöyle yapın diyo
Aynı aynı:) bana manikur yaptır diye taktıydı bi ara. Bi de çalışma mevsusu var tabi hiç girmiyorun çok kırıcı oluyor. Ben öğretmenim evlendikten sonra calismadım çünkü şehir degistirdm evlenince vs... Sürekli soruyolardi ne zaman baslicaksin diye bunlar da birikiyo tabi zamanla bi yerden sonra iyi bise bile dese batıyo bazen ... Çok iyi anlıyorum sizi

X