Çok tesekkur ederim, deneyecegim:)Gayet dogal bi laf etmis, herkesin genelde kullandigi cumleler..arkadas arasinda olup ayni muhabbet gecse iclerinden biridr muhakkak kv ettigi lafi eder klasik, ve sifir art niyetsiz..
kendinizi uzmeye yer aramayin..
rica ederimÇoook sahiplendi hem de:) beni de bu sıkıyo iste sevmiyorum boyle şeyleri. Her şeye karısmak istiyo kızı gibi. Giyimime, evime, manikürüme kadar. Ben manikür sevmiyorum hic de yaptırmadım bi ara ona takmıştı neden yaptırmiyosun yaptirsan çok güzel olur falan... :) gitme gelme olayını da hallettkk gibi eskisi gibi ısrar yok önceden her gün telde nolur bu aksam gelin muhabbeti oluyordu. Birbirimize alışıyoruz yavaş yavaş:) bu arada samimiyetiniz için tesekkurler
Ben çok ayrıntı düşünüyorum galiba. Esim hep der bir şey eğer yanlış anlaşılabilecekse sen hemen yanlış anlarsın diye:) teşekkürler yorununuz icinKötü niyet yok bence.hemen olmazsa millet bidaha sormasin diye ağızlarıni kapamak istemis işte.hani uzun bir süre dusunmezseniz kimse sormasin diye.olursada istedik oldu denir.duz mantık yanı.
Hay ağzın bal yesin:) çok güzel özetledin. Mesafe her zaman iyidir insanın kocasıyla bile çok içice olması yanlış bence. Orta yol bulucaz bi şekilde :)rica ederim)
herkeste var boyle bır asırı ılgı meraklısı) bende eşimde özgür karakterliyiz o nedenle pek işimize karıştırmıyoruz, o nedenle bırbırımıze de pek karısmayız yoksa sorun cıkıyor şahsen ben bana kıyafet olsun, hayat tarzım olsun vs.. bır konuda şunu neden şöyle yapmadın ? yada şöyle yapsana falan denilirse sinir oluyorum.. size neeee!!! diyesim geliyor
ayrıca kv. kp. ile mesafelı olmak en ıyısıdır, sevgı hos bırsey ama zamanla sevgının dozu arttıkça ilgi beklentisi de artıyor, gelemler gıtmeler artıyor, aramasan neden aramadın demeler baslıyor en ıyısı haftada bır zıyaret o kadarı yeterlıınsan evını , duzenını kurdugunda kendı aılesı ıle bıle mesafe koyuyor yerı gelıyor sonucta
ama ıste buyukler hep bızı kucuk gorduklerındenhersey bundan kaynaklanıyor ) bız hep yonlendırmeye açık cocuklarız onların gozunde
yolundan şaşma arkadaşımHay ağzın bal yesin:) çok güzel özetledin. Mesafe her zaman iyidir insanın kocasıyla bile çok içice olması yanlış bence. Orta yol bulucaz bi şekilde :)
Öncelikle yorum yazacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden. Eşimin annesiyle ilgili ne dusunecegim konusunda çok kararsızım. Dun birlikte oldugumuz bir ortamda biri bebek var mi diye sordu. Ben de kısa ve net hayır yok, dedim hafif bir tebessümle. Kv hemen lafa atladı daha erken birkaç sene gezsin tozsunlar tatile gitsinler hemen ne gerek var falan dedi. Hic bise söylemedim kadını mahcup etemek icin ama canım çok sıkıldı. 1 yıllık evliyiz ve sürekli bizim adımıza her şeyi planlıyor müdahale ediyor. Ne tepki vereceğimi şaşırdım...
yapısı ole cunku bnm kv de ole hep bızım adımıza karar o alır ama ben uygulamam kibarca redderım herseyı ve ben onun adına karar alır gıbı yaparm kı anlasın dıeÖncelikle yorum yazacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden. Eşimin annesiyle ilgili ne dusunecegim konusunda çok kararsızım. Dun birlikte oldugumuz bir ortamda biri bebek var mi diye sordu. Ben de kısa ve net hayır yok, dedim hafif bir tebessümle. Kv hemen lafa atladı daha erken birkaç sene gezsin tozsunlar tatile gitsinler hemen ne gerek var falan dedi. Hic bise söylemedim kadını mahcup etemek icin ama canım çok sıkıldı. 1 yıllık evliyiz ve sürekli bizim adımıza her şeyi planlıyor müdahale ediyor. Ne tepki vereceğimi şaşırdım...
sizi korumuş sadeceÖncelikle yorum yazacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden. Eşimin annesiyle ilgili ne dusunecegim konusunda çok kararsızım. Dun birlikte oldugumuz bir ortamda biri bebek var mi diye sordu. Ben de kısa ve net hayır yok, dedim hafif bir tebessümle. Kv hemen lafa atladı daha erken birkaç sene gezsin tozsunlar tatile gitsinler hemen ne gerek var falan dedi. Hic bise söylemedim kadını mahcup etemek icin ama canım çok sıkıldı. 1 yıllık evliyiz ve sürekli bizim adımıza her şeyi planlıyor müdahale ediyor. Ne tepki vereceğimi şaşırdım...
Öncelikle yorum yazacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden. Eşimin annesiyle ilgili ne dusunecegim konusunda çok kararsızım. Dun birlikte oldugumuz bir ortamda biri bebek var mi diye sordu. Ben de kısa ve net hayır yok, dedim hafif bir tebessümle. Kv hemen lafa atladı daha erken birkaç sene gezsin tozsunlar tatile gitsinler hemen ne gerek var falan dedi. Hic bise söylemedim kadını mahcup etemek icin ama canım çok sıkıldı. 1 yıllık evliyiz ve sürekli bizim adımıza her şeyi planlıyor müdahale ediyor. Ne tepki vereceğimi şaşırdım...
kötü niyetle dememiş gibi geldi bana.Öncelikle yorum yazacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden. Eşimin annesiyle ilgili ne dusunecegim konusunda çok kararsızım. Dun birlikte oldugumuz bir ortamda biri bebek var mi diye sordu. Ben de kısa ve net hayır yok, dedim hafif bir tebessümle. Kv hemen lafa atladı daha erken birkaç sene gezsin tozsunlar tatile gitsinler hemen ne gerek var falan dedi. Hic bise söylemedim kadını mahcup etemek icin ama canım çok sıkıldı. 1 yıllık evliyiz ve sürekli bizim adımıza her şeyi planlıyor müdahale ediyor. Ne tepki vereceğimi şaşırdım...
Evet, kendisi de aynı konuyla ilgili çok mutsuz olmuş zamanında sanırım o yüzden savunma ihtiyacı hissetti hemen ama yine de moralin bozuldu, galiba yavaş yavaş istemeye başlıyorum...Sizin kısa ve net yanıtınızdan sonra karşı tarafın sorabileceği gereksiz tüm soruların önüne geçmek istemiş bence. Dışarıdan bakan bir göz olarak kayınvalidenizi
Onun adına karar almak... Güzel bi taktik denicem ben de, tesekkur ederim:)yapısı ole cunku bnm kv de ole hep bızım adımıza karar o alır ama ben uygulamam kibarca redderım herseyı ve ben onun adına karar alır gıbı yaparm kı anlasın dıeama tatlı dılle snde ol ekonus onn gbı susar
:) :) çok hoş. Zaten engel olması pek mümkün değil. Yine de söylemiş sağolsun:)ya aynen benimkide oyle bizde yeni evliyiz herkes soruyo cocuk yokmu daha falan diye ben lafa girecekken kaynanam atliyo daha erken ne isleri var çocukla gencliklerini yasasinlar diye. bi kere degil defalarca yapiyo bunu ve ben artik cok sinirleniyorum . sonra eve gidince bana diyoki ya ben öyle dedim ama cocuk dusunuyosaniz yapin ben engel olmayim diyo