siz ne düşünürdünüz?

Gayet dogal bi laf etmis, herkesin genelde kullandigi cumleler..arkadas arasinda olup ayni muhabbet gecse iclerinden biridr muhakkak kv ettigi lafi eder klasik, ve sifir art niyetsiz..

kendinizi uzmeye yer aramayin..
Çok tesekkur ederim, deneyecegim:)

rica ederim )

herkeste var boyle bır asırı ılgı meraklısı ) bende eşimde özgür karakterliyiz o nedenle pek işimize karıştırmıyoruz, o nedenle bırbırımıze de pek karısmayız yoksa sorun cıkıyor şahsen ben bana kıyafet olsun, hayat tarzım olsun vs.. bır konuda şunu neden şöyle yapmadın ? yada şöyle yapsana falan denilirse sinir oluyorum.. size neeee!!! diyesim geliyor
ayrıca kv. kp. ile mesafelı olmak en ıyısıdır, sevgı hos bırsey ama zamanla sevgının dozu arttıkça ilgi beklentisi de artıyor, gelemler gıtmeler artıyor, aramasan neden aramadın demeler baslıyor en ıyısı haftada bır zıyaret o kadarı yeterlı ınsan evını , duzenını kurdugunda kendı aılesı ıle bıle mesafe koyuyor yerı gelıyor sonucta

ama ıste buyukler hep bızı kucuk gorduklerınden hersey bundan kaynaklanıyor ) bız hep yonlendırmeye açık cocuklarız onların gozunde

Kötü niyet yok bence.hemen olmazsa millet bidaha sormasin diye ağızlarıni kapamak istemis işte.hani uzun bir süre dusunmezseniz kimse sormasin diye.olursada istedik oldu denir.duz mantık yanı.
Ben çok ayrıntı düşünüyorum galiba. Esim hep der bir şey eğer yanlış anlaşılabilecekse sen hemen yanlış anlarsın diye:) teşekkürler yorununuz icin

Hay ağzın bal yesin:) çok güzel özetledin. Mesafe her zaman iyidir insanın kocasıyla bile çok içice olması yanlış bence. Orta yol bulucaz bi şekilde :)

Hay ağzın bal yesin:) çok güzel özetledin. Mesafe her zaman iyidir insanın kocasıyla bile çok içice olması yanlış bence. Orta yol bulucaz bi şekilde :)
yolundan şaşma arkadaşım mesafeni koru ama saygını ve sevgını de esıt oranda hıssettır karsı tarafa

keşke insanlar birbirine müdahale etmese, kendi hayallerini -beklentilerini başkalarının üstünde denemese,bazen susmasını bilse, herkes herkesi olduğu gibi kabul etse herşey güllük gülistanlık olacak ama işteee....

Sizin kısa ve net yanıtınızdan sonra karşı tarafın sorabileceği gereksiz tüm soruların önüne geçmek istemiş bence. Dışarıdan bakan bir göz olarak kayınvalidenizin hali gözümde canlandı ve sevimli bile buldum

yapısı ole cunku bnm kv de ole hep bızım adımıza karar o alır ama ben uygulamam kibarca redderım herseyı ve ben onun adına karar alır gıbı yaparm kı anlasın dıe ama tatlı dılle snde ol ekonus onn gbı susar

sizi korumuş sadece
yanlış anlamışsınız :)

ya aynen benimkide oyle bizde yeni evliyiz herkes soruyo cocuk yokmu daha falan diye ben lafa girecekken kaynanam atliyo daha erken ne isleri var çocukla gencliklerini yasasinlar diye. bi kere degil defalarca yapiyo bunu ve ben artik cok sinirleniyorum . sonra eve gidince bana diyoki ya ben öyle dedim ama cocuk dusunuyosaniz yapin ben engel olmayim diyo

Değiştiremeyeceğin şeyler için üzülme derim ben.
Ama ben de bu davranışından dolayı rahatsız olurdum. Üstünde durmamaya çalışırdım.

kötü niyetle dememiş gibi geldi bana.

Adı kaynana diye damgalılar herhalde Sizi savunma amaçlı söylenmiş gibi kötü bir niyet görmedim ben

bence sizi korumus,ne var ki bunda..
milletin agzi torba degil,olmuyor mu oluyor mu sorularina muhattap birakmamis iste sizi,sevinin bence.

bence de canım ne var ki bunda keşke her kayınvalide bunu diyebilse insanlar kısır gözüyle bakıyolar 1 yıl olmayınca malesef canım sıkıldı yine..........

Aynı cümleyi kendi anneniz kursa, yine art niyet arayacak mısınız. Ki annelerimiz de konuşur lafını bile etmeyiz.
Savunma amaçlı söylenmiş olabilir. Biraz iyi niyetli düşünsek. Kaynana diyoruz hep ama pek farkımız yok. Geleceğin kaynanaları olarak yetişiyoruz.

Aman yaa bunu mu takıyorsun kafana sanane bırak konuşsun...
Çocuk yapacağın zaman ona mı soracaksın ki canın ne zaman isterse yaparsın
Boş teneke çok ses çıkarır demişler :)

Sizin kısa ve net yanıtınızdan sonra karşı tarafın sorabileceği gereksiz tüm soruların önüne geçmek istemiş bence. Dışarıdan bakan bir göz olarak kayınvalidenizi
Evet, kendisi de aynı konuyla ilgili çok mutsuz olmuş zamanında sanırım o yüzden savunma ihtiyacı hissetti hemen ama yine de moralin bozuldu, galiba yavaş yavaş istemeye başlıyorum...

sizin konuyu okuyunca benim de kv ile yaşadığım olay aklıma geldi dertlendim yine
evliliğin ilk 2-3 ay eşimin teyzeleri var gündüz oturması bana sordular bebek düşünüyormusunuz diye ben "yok henüz değil" demeden kv "yok biz daha düşünmüyoruz borç var demişti" böyle kalakalmıştım. Rabbim işte 4,5 sene oldu oğlundan kaynaklı çocuğumuz olmuyor ve anne baba hiç umurlarında bile değil bir çaba gayret hiçbirşey yok
benim annemler benim herşeyimi aldılar ama onların alması gereken herşeyi bize ödettirdiler borç dediğide bu..
özür dilerim konu sahibi acım depreşti konunu işgal ettim

Onun adına karar almak... Güzel bi taktik denicem ben de, tesekkur ederim:)

:) :) çok hoş. Zaten engel olması pek mümkün değil. Yine de söylemiş sağolsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…