siz ne düşünürdünüz?

Ben sevgiden daha çok eşitlik, adalet anlamında söylemiştim. Yoksa anne babanın yerini kimse tutamaz.

Aman birşey demeseler çatlar bu kaynanalar herşeye bir maydanozluk söz konusu benimkide ikinciye hamile kaldığımda çiftliğimiz var ya gördün doğur anacını satayım dedi bende önce şoku attım sonra o çiftlikde siz dolaşın ben bakarım kendi bebeğime size hiç gerek yok dedim sanki kendi bakıyorda bide laf ediyor allasen yaaaa bi alem bu yaşlılarımız yahuuuu

Pes yani resmen hakaret etmiş ne ayıp şey. Bazıları resmen abartıyor ya sizin örneğimiz gibi. Allah sabır versin iyi cevap vermişsiniz yalnız tebrik ederim

Peki çocuk istiyorsunuz da mı olmuyor yoksa düşünmüyor musunuz?

Boşverin kırmayin planlasin. He He deyin kadıncağız mutlu olsun. Sonuç ta çocuk yaparken elbette ona sormadan kendiniz yapacaksınız.

Yok düşünmüyoruz zaten daha 1 yıl olmadı evleneli. Planı biz yapmıyoruz zaten kendisi ne zaman uygun görürse o zaman :)
Niyetinizi biliyorsa öyle söylemiştir olmuyo mu acaba diye milletin aklına soru gelmesin diye. Bilemedim her konuda böyle bilmişlik yapıyorsa başka tabi.

Yada belki gerçekten istemiyodur sizin çocuk yapmanızı, hiç aklınız çocuğa gitmesin diye kesmiştir lafı.

Yahu anneniz de diyebilirdi bunu.. ama ona karsi daha hosgörülü olurdunuz.
Kv o gözle bakmayi deneyin biraz..

Ben sizin düşüncenize şaşırdım ne var bunda resmen etiket i kaynana ya o hesap olmuş.nasıl bir pencere den baktığınla alakali.belki kadın alınıp mahcup olacağını düşündü kendince durumu kurtardı.burda neler okuyoruz bilhassa rencide ediyor kayinvalideler.lütfen insaf ya her şeye de bahane bulunmaz.kendi hayatıma bakıyorum da hemen olmadığı çocuğum ve beni toplum içinde mahcup etti .büyük sıkıntı yaşatmamis ya bunu dert ediniyorsun.aksine bence zerre kötü niyeti yok,sende kötü niyet gördüm. Kayinvalidene üzüldüm aklına gelmemiştir bunda buzağı arayacağın

Daha önce bahsi geçmedi hic aramızda. Her şey benim istediğim gibi olsun anlayışı var biraz nr yazık ki gelinlik için duvak bakarken bile benim beğendiğim duvağı beğenmeyip ama ben boyle istemiyorum demisligi var. Neyse cok da uzerinde durmamak lazım duzeltemicez nasılsa...

Sizin adınıza üzüldüm gercekten, KV ile yasadığınız sorunda da insanları yanlış anlamanız sebep olabilir zira ben çok dertliyim çok sıkıntılıyım kahrolsun bağzı kaynanalar gibi birşey söylemedim aksine kotu niyetli davranmamak objektif olmak adına buradaki hanımların fikrini almak istedim karar vermeden önce

Sadece ilk yazdığınız mesajı okudum.Biraz abartmışsınız gibi geldi.Tabiki başka seylerde varsa bu fikrinizi destekleyen onu bilemem.Ama rakipleşmeyin mümkünse farklı bakmaya çalısın.Sanki anneniz size söylüyor gibi düşunün bir süre,olmaz mı?

Bu olayda biraz abartmışım gibi gelmiş olabilir,haklısınız ama ben hala boyle özel bi mevzuda kimsenin konuşmasını doğru bulmuyorum hala. Teşekkürler tavsiyeniz icin

:)Rica ederim..Ben evli değilim,bilemeyebilirim.Ama bir erkek arkadaşimın annesinde denemiştim bunu,bakiş acimi degistirerek yaklasmistim.Cok cok iyi anlastik.Oğlundan ayrildim kadini ozluyorum desem yeridir Ki eşimin annesi olsa kesin dahada farkli bakis acilari gelistirerek anlamaya calisirdim onu da.Zaten milyon tane derdimiz var yahu.Yenilerini eklemeye gerek yok.iyi gunler:)

Olması gerekeni yapıyorsunuz belki de, ama maalesef her zaman anlayışlı olmayabiliyor insan. Sizin kayınvalideniz çok şanslı, inşallah siz de kayınvalide yonunden şanslı olursunuz:)

çocukları olmuyor diye düşünmesin diye böyle bir açıklama yapmış bence yine de rahatsız edici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…