Ben de öyle düşünmek istiyorum ama canım da sıkıldı maalesef. Teşekkur ederim yorumunuz icinKarakteri öyle gibi
kötü niyetten değil bence, insanların aklına başka birşey gelmesin diye
savunma gereği söylemiş gibi geldi bana ..
Sizinki katmerli saçmalamış:) başkalarının adına konusmaktan ne anlarlar bilmiyorum hele ki böyle özel bi konuda. Ne ayıp şey, hele ki toplum içindeSeninki yıne iyiymiş canım aynı muhabbette benım k.v eşim için o istıyodu ama ben oğlum daha erken yapmayın dedim demiştiresmen şok olmuştum 1. Eşim çocuk istiyormuş benim haberim yok 2.si bu konuyu annesiyle konuşmuş 3. Oda ne yapmamız gerektiğine karar vermiş bıde millete anlatıyo 4. Ve en önemlisi ki bu sohbetten Kv Hariç kimsenin haberi yok Yapacak bişey yok yani canım seninkinde benimki gibi patavatsız sanırım ,takma ne diyim
Evet yeni evliyiz 1 yıl olacak nasipse. Beni en çok üzen şey aslında, gecen ay adetim çok geçilmişti ve esim çok heveslenmisti acaba bebek mi diye. Benim istemememe ve korunmamıza rağmen çok heveslenmisti canımın içi. Demekki gerçekten hamile olsaymısım KV boyle dusuncekmis diye uzuldumCanı sılılıyo bi sinir oluyo insan biliyorum ama daha yeni evlisininiz sanırım inankı zamanla o herseye burnunu sokmamaya sende o soktukça çıkarmayı ögreniceksin
Bırak canım ne düşünürse düşünsün başının altında yastıkmı önemli olan çift olarak sizin ne istediğinizEvet yeni evliyiz 1 yıl olacak nasipse. Beni en çok üzen şey aslında, gecen ay adetim çok geçilmişti ve esim çok heveslenmisti acaba bebek mi diye. Benim istemememe ve korunmamıza rağmen çok heveslenmisti canımın içi. Demekki gerçekten hamile olsaymısım KV boyle dusuncekmis diye uzuldum
Tabiki, anne sonuçta ve eşim tek çocuk. O yüzden olsa gerek her seyimizden sorumlu hissediyor kendini. Gereksiz yere konuyu uzattı ama napalım idare edicez:) teşekkürlerOrda senide korumak istemis olabilir. Bazi insanlar a bak cocugu olmamis kisir mi acaba diye dusunuyor. Bizde hemen lafi kvnin dedigi gibi daha erken gezsinler diye cocuk istemiyoruz diyoruz. Bence hemen kotu dusunmeyin cocuk oldumu inanki onlar kadar sevinen olmuyor.
Ben de öyle düşünmek için kendimi telkin ediyorum siz de sağolsun katkida bulundunuz:)bence sizi savunmuş, kötü niyet aramayın..
Herkes herkesin her şeyini bilecek illaki. Öyle bişe olsa söyleriz zaten sormaya ne hacet bilemedim. Aslında KV öyle söyleyince ben daha çok bozuldum kadın sadece var mı diye sordu ben de yok dedim konu kapandı. Gereksiz yere konuyu uzattı yani.belkide sen kırılma diye söylüyordur. toplum içinde hemen bebek soran tiplere çok gıcık oluyorum ben zaten.
Orda senide korumak istemis olabilir. Bazi insanlar a bak cocugu olmamis kisir mi acaba diye dusunuyor. Bizde hemen lafi kvnin dedigi gibi daha erken gezsinler diye cocuk istemiyoruz diyoruz. Bence hemen kotu dusunmeyin cocuk oldumu inanki onlar kadar sevinen olmuyor.
benimde çok samimi kardeşim dediğim bir arkadaşım var. oda 4 yıllık evli bebeği olmuyor herkes x'in bebeği yok mu daha diye bana soruyor bende onlar bebek düşünmüyor daha gezip tozuyorlar birazda birikim yapmak istiyorlar diyorum. şimdi buna göre arkadaşımında bana kızması gerekirdi. birde kayınvaliden seni savunmayıp kadınla bir olup daha kötü birşey de söyleyebilirdi.Herkes herkesin her şeyini bilecek illaki. Öyle bişe olsa söyleriz zaten sormaya ne hacet bilemedim. Aslında KV öyle söyleyince ben daha çok bozuldum kadın sadece var mı diye sordu ben de yok dedim konu kapandı. Gereksiz yere konuyu uzattı yani.