- 12 Mart 2015
- 750
- 363
ya ya sorma sagolsun :) kv degil baskasida olsa benim adima cevap veren herkese gicik oluyorum sanki benim agzim yok.:) :) çok hoş. Zaten engel olması pek mümkün değil. Yine de söylemiş sağolsun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ya sorma sagolsun :) kv degil baskasida olsa benim adima cevap veren herkese gicik oluyorum sanki benim agzim yok.:) :) çok hoş. Zaten engel olması pek mümkün değil. Yine de söylemiş sağolsun:)
Anne ile kayınvalide tabiki aynı olamaz. Ne o beni oğlu gibi sevebilir ne de ben onu annem gibi. Bu isin gerçeği. Sevmiyomuyuz tabi ki seviyoruz.Verdiğiniz örnekte ise haklisiniz evlatlar kendi yuvalarını etkilemeyecek şekilde yardım edebilir etmelidir de...Saygı duyarım yadırgarım diyorsanız.
Çünkü burda çok fazla görüyorum adaletsizlik.
Eşin ailesine en basiti para göndermek olsun, ''artık eşin bi ailesi olduğunu bilmeli' ne demek para göndermek.
Başka bir konu açılıyor anneme yardım ediyorum her ay. Yorum şu çok vefalıymışsın anne bu candır tabiki yollayacaksın.
Çok da sessiz kalmamak lazım ama bence. Biraz dış göstermek gerekiyo arada. Aslında bazen de tek sorun bu olsun diyorum...adı üstünde arkadaşım k.v benimkide aynı herşeye benden önce atılıp cevap verir benim 6 senem doldu hala aynı değişmedi o yüzden oda onun kusuru de geç takılma böyle şeyleree
Çok güzel bi tanım oldu bu:)ya boşuna üzmüşsün kendini hamile kalsan kayınvaliden de mutlusu olmaz bak gör ne kadar çirkef filan olsalarda en önemli ortak özellikleri genelde torun seviyor kayınvalideler bence :)
Hic bise söylemedim zaten bu yüzden araya bi kere sogukluk girdi mi öyle gider diye. Sandıgınız gibi bi takma olayı yok sadece canımı sıkan anlık bir şeydi o kadartatlım üzülcek bişey bulamamışsın,şte böle kopar ilişkiniz,hiç kötü nıyet yok,doğur torun ıstıyoz deseler suç,ayy gezın deseler suç,ben anladım,kv takan gelinler tersını zıddına bayılıyor
Evet mesele tam da bu aslında benim adıma plan yapılması fikir üretilmesi konuşulması. Yoksa kimseye taktiğim yokya ya sorma sagolsun :) kv degil baskasida olsa benim adima cevap veren herkese gicik oluyorum sanki benim agzim yok.
Siz de :)mutlu ol tatlım,
Çok güzel bi tanım oldu bu:)
Evet çok aşırı sahipleniyo hem de. Ama sağolsun para islerimize hic karışmaz sürekli yeni şeyler alın gezin der. Asla hakkını yiyemem o konuda. Arkadaşlarının yanında mutlu oldu iste:)Canim asidi sahiplenme olmuş.eğer İzel hayatiniza para harcamaniza nebilim bisey almanizada dirndir ediyorsa bunu beli et.arkadaslarinin yaninda biraz iyi kayinvalide profili yapmis.olsun o kadar
Ben olsam kendileri ne zaman isterse o zaman yaparlar kendileri bilir derdim. Bu biraz müdahaleci bi tarz oldu yönlendirmek gibi ona takılmıştım. Teşekkürler yorumunz icinKv hemen lafa atladı daha erken birkaç sene gezsin tozsunlar tatile gitsinler hemen ne gerek var falan dedi.
Meali : Oğlum gelinime bir daha çocuk sormayın.
Size ne,ne münasebetsizsiniz demek yerine bu şekilde konuyu kapatmış.
Yani ben de olsam aynı tavrı gösterebilirdim.Gelinimin alınacağı aklımın ucuna gelmezdi.
Öyle der de bakar tabiki bizimkide öyle diyorvalla benimki ağzıma bakıyo beni her gördüğünde bir haber varmı acaba diye :) annem kızkerdeşimin oğluna baktı ve hasa artık kucağımda taşımaya halim yok diyo ikidebir bana laf çarıyo :) doğurursan ben bakmam diyor yani :)
Ben olsam kendileri ne zaman isterse o zaman yaparlar kendileri bilir derdim. Bu biraz müdahaleci bi tarz oldu yönlendirmek gibi ona takılmıştım. Teşekkürler yorumunz icin
bn seni anlıyorum.Evet mesele tam da bu aslında benim adıma plan yapılması fikir üretilmesi konuşulması. Yoksa kimseye taktiğim yok
Sagol gerçekten yanlış anlasildim sanki KV sevmez kıl bi tipmişim gibi. Çok sağol :)bn seni anlıyorum.
ya bunun sevmemeyle alakasi yoookk. sadece kendi adina konusmasini istemiyosn.Sagol gerçekten yanlış anlasildim sanki KV sevmez kıl bi tipmişim gibi. Çok sağol :)