siz ne düşünürdünüz?

Saygı duyarım yadırgarım diyorsanız.
Çünkü burda çok fazla görüyorum adaletsizlik.
Eşin ailesine en basiti para göndermek olsun, ''artık eşin bi ailesi olduğunu bilmeli' ne demek para göndermek.
Başka bir konu açılıyor anneme yardım ediyorum her ay. Yorum şu çok vefalıymışsın anne bu candır tabiki yollayacaksın.
Anne ile kayınvalide tabiki aynı olamaz. Ne o beni oğlu gibi sevebilir ne de ben onu annem gibi. Bu isin gerçeği. Sevmiyomuyuz tabi ki seviyoruz.Verdiğiniz örnekte ise haklisiniz evlatlar kendi yuvalarını etkilemeyecek şekilde yardım edebilir etmelidir de...

adı üstünde arkadaşım k.v benimkide aynı herşeye benden önce atılıp cevap verir benim 6 senem doldu hala aynı değişmedi o yüzden oda onun kusuru de geç takılma böyle şeyleree
Çok da sessiz kalmamak lazım ama bence. Biraz dış göstermek gerekiyo arada. Aslında bazen de tek sorun bu olsun diyorum...

tatlım üzülcek bişey bulamamışsın,şte böle kopar ilişkiniz,hiç kötü nıyet yok,doğur torun ıstıyoz deseler suç,ayy gezın deseler suç,ben anladım,kv takan gelinler tersını zıddına bayılıyor

tatlım üzülcek bişey bulamamışsın,şte böle kopar ilişkiniz,hiç kötü nıyet yok,doğur torun ıstıyoz deseler suç,ayy gezın deseler suç,ben anladım,kv takan gelinler tersını zıddına bayılıyor
Hic bise söylemedim zaten bu yüzden araya bi kere sogukluk girdi mi öyle gider diye. Sandıgınız gibi bi takma olayı yok sadece canımı sıkan anlık bir şeydi o kadar

Canim asidi sahiplenme olmuş.eğer İzel hayatiniza para harcamaniza nebilim bisey almanizada dirndir ediyorsa bunu beli et.arkadaslarinin yaninda biraz iyi kayinvalide profili yapmis.olsun o kadar

Çok güzel bi tanım oldu bu:)

valla benimki ağzıma bakıyo beni her gördüğünde bir haber varmı acaba diye :) annem kızkerdeşimin oğluna baktı ve hasa artık kucağımda taşımaya halim yok diyo ikidebir bana laf çarıyo :) doğurursan ben bakmam diyor yani :)

Kv hemen lafa atladı daha erken birkaç sene gezsin tozsunlar tatile gitsinler hemen ne gerek var falan dedi.

Meali : Oğlum gelinime bir daha çocuk sormayın.

Size ne,ne münasebetsizsiniz demek yerine bu şekilde konuyu kapatmış.
Yani ben de olsam aynı tavrı gösterebilirdim.Gelinimin alınacağı aklımın ucuna gelmezdi.

Canim asidi sahiplenme olmuş.eğer İzel hayatiniza para harcamaniza nebilim bisey almanizada dirndir ediyorsa bunu beli et.arkadaslarinin yaninda biraz iyi kayinvalide profili yapmis.olsun o kadar
Evet çok aşırı sahipleniyo hem de. Ama sağolsun para islerimize hic karışmaz sürekli yeni şeyler alın gezin der. Asla hakkını yiyemem o konuda. Arkadaşlarının yanında mutlu oldu iste:)

Canim bak o zaman fazla büyütme.senide abliyorum artik evlisn hayatin senin.büyüklerbböle şeyleri seviyor.senin ve oğlunun mutluluğunu istiyir

Kv hemen lafa atladı daha erken birkaç sene gezsin tozsunlar tatile gitsinler hemen ne gerek var falan dedi.

Meali : Oğlum gelinime bir daha çocuk sormayın.

Size ne,ne münasebetsizsiniz demek yerine bu şekilde konuyu kapatmış.
Yani ben de olsam aynı tavrı gösterebilirdim.Gelinimin alınacağı aklımın ucuna gelmezdi.
Ben olsam kendileri ne zaman isterse o zaman yaparlar kendileri bilir derdim. Bu biraz müdahaleci bi tarz oldu yönlendirmek gibi ona takılmıştım. Teşekkürler yorumunz icin

valla benimki ağzıma bakıyo beni her gördüğünde bir haber varmı acaba diye :) annem kızkerdeşimin oğluna baktı ve hasa artık kucağımda taşımaya halim yok diyo ikidebir bana laf çarıyo :) doğurursan ben bakmam diyor yani :)
Öyle der de bakar tabiki bizimkide öyle diyor

Canim bizler yaslaninca nasil olcaz boşver takma. Kotu niyet olsa neleri var

Ben olsam kendileri ne zaman isterse o zaman yaparlar kendileri bilir derdim. Bu biraz müdahaleci bi tarz oldu yönlendirmek gibi ona takılmıştım. Teşekkürler yorumunz icin

X