Siz Hangi Otsunuz ?

hahaha ben sarmaşık benim kocada maydanozmuş...çocuklarımız ne cins ot acaba.....

Maydanoz

Uyumlusunuz, herşeye maydanoz olmak burdan gelir, sıcakkanlı birisiniz. Size nasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle davraniyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız.

gercektende beni anlatmis valla.Maydonozuda severim ama aramizda bu kadar benzerlik oldugunu bilmiyordum..
paylasim icin tesekkürler.l.

Isırgan otu

"Cekici ve populersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yakışıyorsunuz. Eğer sizin liderliğinizi kabul etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz"

17 Haziran...Valla tam beni anlatıyo....:):)

ben çimenim sevgilimde bildiğimiz ot:roflol::roflol:
ben boşuna ot gibisin sevgilim demiyorumlülülülülülü

ben çimeen kocişim de dereotuymuuş lülülülülülü :lepi:

ben maydanoz
eşim sarmaşık
kızım dere otu
vee tesbitler gerçekten çok doğru.

ay cok hosuma gıttı gercekten dogru bı sonuc maydonoz cıktı bana da dogru tespittkaydirigubbakcemile3

Maydanoz

Uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir sıcakkanlı birisiniz. Size nasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle
davraniyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız.:CüvCüv:

banada sarmaşık çıktı kendimi anlatmak istesem bukadar açık anlatamazdım yani çok hoş

kendimi ota mı benzettim

Son düzenleme:
Ebemgümeci

Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlisi, sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. Her yerde olmayan insan sağlığına yararlı bir kişiliğe sahipsiniz Kucuk bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz..

Ben:

Isırgan otu

"Cekici ve populersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yakışıyorsunuz. Eğer sizin liderliğinizi kabul etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz"

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Eşimde;

Sarmaşık

Yerinde duramayan birisiniz. Durmadan ona buna sarılıp duruyosunuz Cok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi taniyan sizin gibi biri daha
olmadigini duşünüyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz.

Isırgan otu

Cekici ve populersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yakışıyorsunuz. Eğer sizin liderliğinizi kabul etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz, yine olmazsa ısırıyosunuz... :roflol:

ay aşkımda bilgimiz ot çıkmazmıı bak buna daha çok guldum işteee :roflol: :roflol: :roflol:
paylasım için tşkler a.s.

Bildiğimiz ot

Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla konuşmayi sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. Doğayı çok seversiniz öylesine bir otsunuz

Isırgan otu

Cekici ve populersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yakışıyorsunuz. Eğer sizin liderliğinizi kabul etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz, yine olmazsa ısırıyosunuz...
abovvvvvvvvv ben neymisimde haberim yokmusssssss ama kimisi tutuyo ya isirmak haric :))))))
paylasimin icin tskler canimmmmmmm

EBEGÜMECİ

Sessiz sakin ama çok zekisiniz. dost canlısı, sevilmeyi bekleyen tavırlarınız ilgi çekiyor. her yerde olmayan insan sağlığına yararlı bir kişiliğe sahipsiniz küçük bir arkadaş grubu size yetiyor. fazla popüler olmasanız da yakınlarının el üstünde tuttuğu birisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…