- 16 Temmuz 2023
- 2.492
- 6.302
- 78
Kadınlar günü (women's day) var bizim niye yok diyip böyle bir gün olmasına karar vermişler benceBöyle bir gün niye var?
Profılıne tıklayıp gözardı et yapabilirsinizKonu sahibini nasıl engelleyebilirim. Paylaşımları görmek istemiyorum
Erkekler günü diye hediye almak zorunda değilsin kayınpederine. Neden alıyorsunki? Geçmiş konunu hatırlıyorum. Çocuklarının psikolojik destek alması için doktor buldun mu? Rusça öğrenmeleri için kursa gönderiyor musun?
Ya seninle ne derdim olacak Allah aşkına tabiki seviyorumerkolar günü mü bide erkolar gününde kp i kutlamak hangisine güleceğimi şaşırdım
Kız beni engellemeyi unutmuşsun bu sefer direk konu açarken
sende beni seviyorsun hadi itiraf et
Ben genel söyledim arkadaşım ama alay etmelerinizi sevmiyorum eger beni sevmiyorsanız yorum yapmayın biliyorsunuz zaten sinirlerimin bozuk olduğunuKonularındaki yorumlarım genel olarak yapıcı, çok kez teşekkür etmişliğin de var, aşk olsun
Sen beni bir salsana herşeyi sen biliyorsunBakıyor dişine göre bi o var ama o bile kendine dokundurmuyor, iyice bileniyor. Kayınbabaya kocaya yapamaz, çünkü ekmek yediriyolar.
Ben onlardan yana değilim de kaç kez suya atmışlar?Telefon kolay alınan bişey gibi sürekli suya atıyolar.
Çünkü o evde en fazla onunla sinirlenirdim refleks oluşmuş onu görmek istemiyorum mesela.hediyeyi annem söyledi.ben de ona dedim anneciğim ben o eve gidince kötü oluyorum ben orda ne gün gördüm ki?diyor bana sen ilk gelin gitmişsin falan ben de dedim zorla kurtuldum onlardan neden hep görüşeyim onlarla.mesela şuan manasız oraya gitmem eve nasıl döneceğim bilmiyorum bahanem var ama çocukların yarın okulu kreşi var erkenden uyumalılarSenin elti nefretin ilginç gerçekten.
Yıllarca hayatının içine eden insanlarla hiçbir şey olmamış gibi görüşüp bir de hediye alıyorsun, dayakçı kocanla mis gibi geçinip gidiyorsun, bunları yaparken sorun yok ama eltiyi görünce sinirden çıldırıyorsun.
Ailenin hepsine hissettiğin bütün öfkeyi eltide toplayıp rahatlıyorsun. Gücün sadece ona yetiyor çünkü.
Madem boşanmıyorsun ve eşin ailenle görüşmek istemiyorum diyebileceğin biri değil, madem kayınpederine hediye bile alabiliyorsun o zaman eltine karşı da biraz normal davran bari.
Annem söyledi işte doldurdu beni)bana kalsa almazdım ben de unutmadım telefon işini.o telefon yüzünden abim mesela kocacımla konuşmuyorErkekler günü nedir ya. Sonra dalga geçince de kızıyorsun Nilu. Senin kayınpeder telefonunu fırlatıp kırmamış mıydı? Hediyeye değer birisi gibi anlatıyorsun adamı, ev vermiş de bilmem ne.
Maalesef artık geç gidiyorum bileBugün ara telefonda kutla, yarın da git hediyesini ver. Yorma bizi nilu. Çocukları da dövme artık.
Çocuk cezalandırır gibi devamlı elinden telefonunun alındığı günleri çabuk unutmuşsun, iyi iyi bu da biraz rahat yüzü gördüğünü gösterir.Ben onlardan yana değilim de kaç kez suya atmışlar?
Sadece ben bilmiyorum.Sen beni bir salsana herşeyi sen biliyorsun
Ben hiç bir şeyi unutmadım onca olaydan sonra hala boşanmamışımsa demek ki unutmuş gibi yapıyorum başka çaresi yokÇocuk cezalandırır gibi devamlı elinden telefonunun alındığı günleri çabuk unutmuşsun, iyi iyi bu da biraz rahat yüzü gördüğünü gösterir.
Senin haberin yok mu gerçekten 23 Şubat Ruslar bunu kutluyorlar biz de Azerbaycan’da kutlardık okulda üniversitede genelKadınlar günü (women's day) var bizim niye yok diyip böyle bir gün olmasına karar vermişler bence
Eltiyi hiç unutmuyon ama.Ben hiç bir şeyi unutmadım onca olaydan sonra hala boşanmamışımsa demek ki unutmuş gibi yapıyorum başka çaresi yok
Evet ben de unutmak istiyorum Namazda Allah’a yalvarıyorum nolur ondan nefret bile etmeyimEltiyi hiç unutmuyon ama.
Yok hayır ilk kez duydum. Türkiye'de yaşıyorum. Haberlerde ya da sosyal medyada da hiç görmedim.Senin haberin yok mu gerçekten 23 Şubat Ruslar bunu kutluyorlar biz de Azerbaycan’da kutlardık okulda üniversitede genel
Ne yapsa etse sana kocan ve kayın ailen kadar zarar veremeyecek birini bu kadar takman hınç alacak yer bulamamandan kaynaklanıyor. Git spor salonuna kum torbası yımrıhla kendine gelirsin. Ciddi diyorum bak o enerjini atman lazım bi yerde.Evet ben de unutmak istiyorum Namazda Allah’a yalvarıyorum nolur ondan nefret bile etmeyim
O zaman gitmelisinizEvet kp bu hayatta benim en çok sahip olmak istediğim şeyi yaptı mesela hazır ev bana vermesi gibi.o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?