Gitsem mi diyorsunuzYani illa ki aynı ortam da bulunmak zorunda kalacağınız bir durum olacak. Bu kadar kasmayın bence. Görmezden gelin, mesafeli davranın olur biter. Bu kadar düşünmeye bile gerek yok.
Yani yaşadığım ev şu an kp sayesinde.o yüzdenTam takip etmesem de kayınpeder ve kaynananız ile aranız ıyı degıl kı ne dıye hediye alıyorsunuz?
Konu sahibini nasıl engelleyebilirim. Paylaşımları görmek istemiyorumSelam herkese .sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.demek bugun 23 Şubat Rusya’da erkekler günü.Dün annemle konuşuyorduk.Bana dedi kayınpedere hediye al götür onların evine.Ben de sipariş ettim artık hediye gelmiş.Ama bir sorun var ki elticik de şu an kayınpederlerde.Ben o olan yerlere gitmek istemiyorum eski günleri hatırlarım diye.onun kızı benim çocuklarla oynarken hep ağlar,bu da sinirimi zıplatır.Yani anneme diyorum ki onlar orda o bu şu sinirimi bozuyor .sevmediğim insanlarla aynı eve girmek istemiyorum yine.bana diyor sen onun evine gitmiyorsun ki ondan sana ne peki neden hediye o zaman sipariş ettin,çocuklar kavga ediyorlar sana ne falan filan .Öyle bir hava yaratıyor ki sanki ben bundan korkuyorum ya da çekiniyorum da gitmek istemiyorum.Ne korkması benimkisi onu sadece görmek istemiyorum o olan yerlerde olmak istemiyorum.Siz olsanız gider miydiniz kp’lere?
Aynı evde resmen cıle cekmedınız mı yıllarca?Yani yaşadığım ev şu an kp sayesinde.o yüzden
Merak etme ben şu an seni engellerim bir şey bile yazamazsınKonu sahibini nasıl engelleyebilirim. Paylaşımları görmek istemiyorum
Evet ama annem öyle düşününce de inadına gitmek isterimAynı evde resmen cıle cekmedınız mı yıllarca?
Başka bir erkek yok .eşime almadım değmez.görmüyorum karşılıklı otursak bile ama sesleri bazen geliyor asansör beklerkenAman bide erkekler günümü varmış...burda hergun onlarin günü hahahaha...nilu saten karşılıklı oturuyorsun elinde sonunda görüyorsun bilemedim ben sadece su erkekler gününe takıldım bide neden kayinpedere hediye kafamdaa deli sorular
Kayın pedere degermi peki o nasıl biri kaynani biliyorumda kayinpeder nasil biriBaşka bir erkek yok .eşime almadım değmez.görmüyorum karşılıklı otursak bile ama sesleri bazen geliyor asansör beklerken
Diyorum işte oturduğum ev bile onun sayesinde.Ama ne bileyim ha sevmediğiniz ortama gider miydinizKayın pedere degermi peki o nasıl biri kaynani biliyorumda kayinpeder nasil biri
Eltiyide gormezden gel boşver otur 2 saat çık gel napican madem onun sayesinde ev sahibi oldun ver hediyesini kutla oturDiyorum işte oturduğum ev bile onun sayesinde.Ama ne bileyim ha sevmediğiniz ortama gider miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?