Siz gider miydiniz ?

Benim sinirimi bozuyor başka ne olacak?bu sizce zarar değil mi?evet hıncımı başka nasıl ala bilirim sizce ?spor salonuna gidemem.ücretli

Nilu erkekler gününde eşine hediye ala bilirsinde kp ne alaka.
Ha bu arada 23 şubat ruslarin bayramı Vatan Muhafızları Bayramı hemde erkekler bayramı olarakta anılıyor onlar bu bayramı çok önemser kutlar eskiden Azerbaycan sovyetler birliginde olduğu için o kutlama Azerbaycanda da yayılmış ama siz rus degilsiniz onların bayramını kutlamamalısınız şuan onlarla bir alakamız yok. Çok istiyorsanız kutlamak 19 kasım Uluslararası Erkekler Günü o zaman kutlaya bilirsiniz ama kp hediye vermen yine de çok saçma.

Bu kayınpeder zamanında kaynananın resmini wp’da paylaşmadığın için telefonunu tuvalete atan kp değil miydi? Böyle bir olay hatırlıyorum ben. Ölüyo olsa ben su vermem bırak hediyeyi.

Bakıyor dişine göre bi o var ama o bile kendine dokundurmuyor, iyice bileniyor. Kayınbabaya kocaya yapamaz, çünkü ekmek yediriyolar.

Anlattığı yeni bir olay da yok. Nilu kadının umurunda bile değildir eminim. O evden kurtulduğuna şükredip hayatına devam ediyordur.
Nilu da düşüne düşüne hasta edecek kendini sonunda.

En fazla ona sinirleniyordun çünkü sadece ona gücün yetiyordu. Diğerlerinin yaptıkları sinirlendirecek şeyler değildi sanki.
Eltin de manyak kocasının ve manyak ailesinin bir kurbanı sadece.
Diğerleriyle hiçbir şey olmamış gibi görüşebiliyorsan eltine de tahammül edebilirsin ara sıra.
Boş yere huzursuz ediyorsun kendini.

Annemin salaklığı

Beynim ona takmış durumda ben de kurtulamıyorum

Anlattığı yeni bir olay da yok. Nilu kadının umurunda bile değildir eminim. O evden kurtulduğuna şükredip hayatına devam ediyordur.
Nilu da düşüne düşüne hasta edecek kendini sonunda.
Bir yol göstersen eger unutmamı istiyorsan bana iyilik yapmak istiyorsan

Onu mu kıskanacagım?yaş 23 onda brnde 29 evet bendrn çooook genç)
Harika bir fiziğiniz var, tenin ışıl ışıl. Yaş takıntın kültürel, 30 yaşın orta yaş sayılması 50 yıl önce falandı, o ebem karı kafasından çıkarsan yaşarsın bu hayatı, aptal olma.

Çok teşekkür ederim katipkeşke bir çıka bilsem…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…